سران جنگ ، شروع درگیری لفظی شدید ما بین روئسای EA و Activision

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
johnriccitiello.jpg
activision-little-to-no-opportunities-in-social-and-mobile-gaming.jpg

درود .

خبر ساز ترین و پر حاشیه ترین بازیهای سال زا میتوان MW3 و BF3 نامید . اینقدر این دو بازی سر رو صدا کرده اند که به جز طرفداران این دو بازی سران دو شرکت سازنده بازیهای یعنی EA و Activision هم علنن به جان یکدیگر افتاده اند .
جنگ از جایی اغاز شد که اقای Bobby Kotick در مصاحبه ای با سایت CNBC بیان کرد : بازی
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است .
همین جمله باعث شد اقای John Riccitiello نیز در جواب در گفتگویی که با خبرنگار Reuters داشت اذعان کند :

John Riccitiello : کوتیک از ترسش شروع به اطلاعات غلط دادن در مورد BF3 کرده است .
Bobby Kotick : ما فقط سرمان به کار خودمان مشغول است و اینکه کی و چه کسی در بیرون چه میکند برای ما اهمیت ندارد ؛ و این را هم درست نمیبینم که وقتی محصولی به اتمام نرسیده است نظر بدهم ، بازی BF3 را ما فقط بر روی PC دیدیم و کسی فرصت دیدن این بازی بر روی کنسول نداشته است ولی خیلی از مشتریهای ما بازی را بر روی کنسول اجرا کرده اند؛ دوست ندارم تا وقتی BF3 برروی کنسول ندیده ام نظری در مورد این بازی بدهم .

در جواب نیز اقای John Riccitiello پاسخ داد :
این اغاز جنگی است بین من و کوتیک ، و به صراحت میبینم که او BF3 یک تهدید میبینید. در پاییز امسال تایتانها با یکدیگر برخورد خواهند کرد (BF3 و MW3) و انجا خواهیم دید کی موفق است کوتیک با این سخنان میخواهد این پروژه فوقالعاده ای را که ما ساخته ایم را مشکوک جلو دهد و مردم را از ما دور کند اگر فقط توانسته است این حرف درباره بازی ما بزند باید از الان بگویم کارش سخت میباشد چون وقتی این بازی را بروی سه پلتفرم بیاریم خیلی تعجب خواهد کرد . کاملا مطمئن هستیم که بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود و نسخه PC ما خیلی فراتر از نسخه PC انان میباشد ( منظور ایشون نسخه کنسولی و PC بازی ما از نسخه کنسولی و PC بازی MW3 بهتر است ) وا گر ایشون به کنفرانس ما امده بود میدید که ما فیلمهای BF3 نسخه 360 و PS3 ان را نشان دادیم و اگر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .

همانطور که به یاد دارید اقای Bobby Kotick در همایش E3 خواسته بود دموی بازی BF3 را اجرا کند که با مخالفت سران EA مواجه شد

SRC
SRC 2

آخرین ویرایش:
مشت اول هزار:dکلی بگم من هرچی بشه طرف ea هستم این اکتیو و مدیراش واقعا عقل ندارند !معلوم است سرشان به کار خودشان است میان از Ea تشکر هم میکنند و ... بعد عجب دور رو زمونه ای شده:d(کوور شود انکه نتوان دید قدرت pc را :d) منظورم با رئیس اکتیو بودا

این همه جنگ می کنن ولی اخر سر cod البته با تکرار ( یعنی تکراری شدنش و اینا ) فروش فضاییش رو می کنه امتیازاشون هم تقریبا یکی میشه :d در کل جفتشون بازی های بزرگی هستن :d به طرفدار های Bf برنخوره من بی طرفم :d

این تیکه خیلی قشنگ بود
بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود
کلا MW3 رو خراب کرد
ببخشید نریزید سرم PS3 هم خراب کرد
البته اگر منظور رو درک کرده باشید میفهمید چی میگم

گر وی فکر میکند انها نسخه PC بودند این واقعا مشکل ایشون است و این تمام حرفی است که میتوانم بزنم .
خیلی با اطمینان دارن میگن خیلی فرق بین 3 نسخه حتی PC وجود نداره! خطاب به عده ای که هیچی تو کلشون نمیره.
پس نسخه کنسول هم توی نمایشگاه حضور داشته ! :)
BF3 فقط یک عنوان برای PC میباشد که دارای مخاطبین اندک است
LOL که میگن خودشه!

داستان ناموسی شده . حالا اینا پیروزی رو تو فروش میبینن یا میانگین امتیازات ؟
تا جان در بدن داریم از BF3 حمایت خواهیم کرد :d در مورد گرافیک بازی و همینطور صداگذاری به نظر من بحثی وجود نداره میمونه بقیه موارد که زمان مشخص خواهد کرد اونارو .

اوه اوه این دو تا بازی + این تاپیک کلا بوی خون میدن :))
با اینکه دوست ندارم قبل تجربه این دو عنوان نظره قاطعی بدم اما خداوکیلی فقط به علت توجه ویژه ای که EA به نسخه PC داره دوست دارم این BF3 باشه که برنده این جنگ بزرگ میشه اما جدا COD هم رقیبه کوچکی نیست که بشه راحت BF3 رو پیروز میدان لقب داد.

• Like
Reactions: A-L-I
این تیکه خیلی قشنگ بود
بازی BF3 ما در PS3 خیلی بهتر از نسخه 360 انها خواهد بود

البته اگر منظور رو درک کرده باشید میفهمید چی میگم
منظور واضحه :
وقتی میگه نسخه bf3 نسخه ps3 بهتر از mv3 نسخه x360 خیلی معنی داره و اینکه چرا نگفته بهتر از mv3 نسخه ps3 ?!?!?!?
تقریبا همیشه نسخه x360 بازی cod بهتر از نسخه ps3 بوده مثل همین cod:black ops و با این تیکش میگه که bf3 توی ps3 از mv3 نسخه x360 ( که مثلا بهتر ساخته شده نسبت به نسخه ps3 ) بهتره نه اینکه نسخه ps3 بازی bf3 از نسخه x360 ش بهتر باشه !
برداشت ها میتونه متفاوت باشه :d

آخرین ویرایش:
بله اکتیو دست به دامن پرایس میشه میگه تورو خدا بیا وگرنه BF3 ما رو میخوره پرایس میگه یک صحنه جدید و حماسی اماده کنید من میام:dشعور نداره میگه طرفداران pc اندک هستند خوبه هر کنسول داری خودمم میگم یه pc تو خونش هست و تقدیر از ea به خاطر نشون دادن قدرت ps3 :x

این چه حسابی میگه بازی برای PC در صورتی که فکنم تو کنفرانس سونی بود که گفتن بازی بتلفیلد 3 دارای سرور های خاصی برای کاربران PSN این بازی است و این که کود از الان دست و پاش لرزیده آخه به چی مینازه !!! به گرافیک و گیم پلی تکراری بازی، به نداشتن تیم حرفه ای برای ساخت بازی؟؟؟ به چی مینازه ؟ :d

• Like
Reactions: Farh@d
آه خدای من .:d

بی خیال بابا این ها نمیتونن دو روز مثل بچه آدم با هم رقابت کنن همش باید تو سرو کله هم بزنن تا بگن بازی هاشون بهتر از اون یکی هستش .:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or