این صفحه رو ببینید !
اونجا قیمت هایی که قرار بوده باشه و قیمتی که الان هست رو ببینید !
خوب انویدیا یه شرکت تجاری و کارش پول در آوردن و ازین جهت قیمت کارتش توجیه تجاری داره ! اینجا باید گفت خاک بر سر ATI !
انویدیا هم از فرصت استفاده کرده تنور داغ بوده نونو چسبونده تنگش !
تو ایران اومده؟
چنده(به تومن)؟
با توجه به قیمتش اگه 2 تا 680 رو SLI کنیم راندمانش از SLI دو تا کارت 580 بهتر هست؟
تو ایران اومده؟
چنده(به تومن)؟
با توجه به قیمتش اگه 2 تا 680 رو SLI کنیم راندمانش از SLI دو تا کارت 580 بهتر هست؟
مسلما قوی تر خواهد بود ولی خب پاور قوی تری هم نیاز خواهید داشت ...
چرا بازار کارت های گرافیکی انقدر سریع داره میره جلو ؟
الان واقعا هیچ بازی نیست که این کارت و حتی مدلهای پایین ترش رو نیاز داشته باشه پس واسه چی وارد بازار میکنن ؟
سال 2005 رو یادت میاد؟ اون موقعی که باید سالی دو تا کارت عوض میکردیم؟؟؟
نسل بعدی کنسول ها که عرضه بشه دست بازی ساز ها هم از نظر توان پردازش بازتر میشه و اون موقع باید همین 680 یا شاید 780 رو SLI کنی تا بشه بازی کرد....
فکر کنم تعریف من و شما از جوابگو بودن خیلی با هم فرق کنه....چون الان یه 560 دارم و به نظرم جوابگو نیست....چه برسه به 7900gtx!!!!سالی دو تا چرت و پرت اره اما اگه همون اول یه 7900gtx می گرفتین حتی الان هم داخل خیلی از بازی ها جوابگو بودش مشکل این نسل اینه که کنسول 720 اجرا می کنه pc باز 1080 در غیر این صورت یه 9600 ارزون قیمتم باهاش برابری می کنه
اینو هم مخالفم... IBM هر چقدر هم که کاربلد باشه باز هم عامل اصلی در تعیین قدرت یه پردازنده تکنولوژی روزه....که همونطور که از اسمش پیداست برای پیشرفتش به سالها زمان نیاز نیستوان اصلی کنسول ها در این نسل ibm هست به قدری این شرکت در طراحی cpu ماهر هست که intel amd باید سال ها تلاش برای رسیدن بهش بکنن به هر حال پای پیش از 100 سال سابقه در میون هست
لازم نبود تاکید کنی داداش... کلا م که ندارم 3 ملیون بدم 680 SLI کنم (کسی هم که داره لابد کولینگ هم میخره براشون...البته فکر نکنم کارت داغی باشه ).... با همین کارتم سر میکنم و کم کم خود رو برای کوچ از دنیای PC به سرزمین کنسول ها آماده میکنم....(البته وقتی نسل جدید بیاد)الانم باز تاکید می کنم 680 sli نکنید برای sli دما مهمه که دمای 680 خیلی جالب نیست کیس بزرگ برای تهویه لازم داره که اکثرا ندارن تا مدل های دما پایینش تر راه برسن به شرطی که مثل: asus هم شصتا اسلات اشغال نکنن البته نمی گم مشکل ایجاد می کنه اما 90 درجه حرارت هم صدای زیادی داره هم عمر کارت به شدت کم می شه
سالی دو تا چرت و پرت اره اما اگه همون اول یه 7900gtx می گرفتین حتی الان هم داخل خیلی از بازی ها جوابگو بودش مشکل این نسل اینه که کنسول 720 اجرا می کنه pc باز 1080 در غیر این صورت یه 9600 ارزون قیمتم باهاش برابری می کنه
توان اصلی کنسول ها در این نسل ibm هست به قدری این شرکت در طراحی cpu ماهر هست که intel amd باید سال ها تلاش برای رسیدن بهش بکنن به هر حال پای پیش از 100 سال سابقه در میون هست
الانم باز تاکید می کنم 680 sli نکنید برای sli دما مهمه که دمای 680 خیلی جالب نیست کیس بزرگ برای تهویه لازم داره که اکثرا ندارن تا مدل های دما پایینش تر راه برسن به شرطی که مثل: asus هم شصتا اسلات اشغال نکنن البته نمی گم مشکل ایجاد می کنه اما 90 درجه حرارت هم صدای زیادی داره هم عمر کارت به شدت کم می شه
از همه ی اینا مهم تر اینه که هنوز cpu در حد توان 680 sli نیست داخل بنچمارک ها کاملا مشخصه حتی بعضی جاها 3960 کم اورده البته در رزولوشن های پایین می دونید که این cpu بیش از دو ملیون قیمت داره
از این هزینه ها فقط برای رزولوشن 2500 بکنید
داخل تمام این بازی ها باید نزدیک به دو برابر فریم بگیرید