سرانجام پس از 6 سال بازی Forgotten Memories منتشر شد.

siavashgg

کاربر سایت
screen640x640.jpeg

عنوانی که از پاییز 2012 اُمید یک عنوان Horror را در دل تمام گیمر ها روشن کرد سرانجام در 23 اپریل 2015 منتشر شد.
این بازی که از سال 2009 در دست ساخت است و پس از 6 سال سرانجام توسط گروه سازنده بازی Psychoz Intractive منتشر شد. بازی که در زمان معرفی ایفون 3gs و در حالی که هنوز ایپدی وجود نداشت معرفی شد. بازیی که در انجمن toucharcade بیش از شش هزار کامنت بر جاگذاشت.
داستان بازی از جایی شروع میشود که بازرس Rose Hawking از جانب پلیس مأموریت می یابد که دختر گمشده ای در تیمارستانی متروکه را پیدا کند. یک تیمارستان مربوط به سال 1910 با تکنولوژی، اتاق و راهروهای مربوط به آن زمان که با خون،مه، اصوات و موجودات مرموز دست به دست هم داده اند تا حول و هراس را بر دل بازیباز بیاندازند جو بازی به شدت شبیه بازی silent hill 2 است!
بازی هم اکنون در AppStore منتشر شده است و قیمت بازی به مدت محدود و فقط برای هفته ی اول لانچ 4.99 دلار است.
عکس های بازی:

screen640x640.jpeg
screen640x640.jpeg
screen640x640.jpeg
screen640x640.jpeg

منابع:
'Forgotten Memories: Alternate Realities' Preview: As Creepy As You Want It To Be | Touch Arcade
https://itunes.apple.com/us/app/forgotten-memories-alternate/id834715612?mt=8

این بازی قرار نبود برای ویتا هم بیاد؟
بله این بازی برای ویتا هم عرضه شده و حتی من لوگوی استیم در سایت بازی دیدم ولی هنوز فرصت نکردم چک کنم استیمم رو و برای wii U هم عرضه شده
این بازی رو 3 روزی هست دارم بازی میکنم باید بگم فوق العادست....واقعا جو سنگین و ترسناکی داره گرافیکش ما فوق تصور هست نور پردازیش بی نقص و تجربه ای رو روی آیپد باهاش داشتم که تا حالا با هیچ گیم موبایلی نداشتم...صدا گذاری و همه چیز بی نظیره کمی مشکل مبارزات داره و البته مشکل بودن سیستم سیو که شما برای سیو کردن نیاز به داشتن فلاپی دیسک دارید(چیزی مثل جوهر در رزیدنت)که برای یک گیم موبایل کمی دردسر سازه!!!چون هر وقت بخواید نمیتونید سیو کنید حالا فکرش رو بکنید بیرون از خونه در حال بازی هستید مشکلی پیش میاد که نمیتونید به بازی ادامه بدید مثل نداشتن شارژ باطری یا چیزهای دیگه اونوقته که واقعا آزار دهندست.ولی در کل بازی بی نظیریه حتما بگیرید و بازی کنید

آخرین ویرایش:
بله این بازی برای ویتا هم عرضه شده و حتی من لوگوی استیم در سایت بازی دیدم ولی هنوز فرصت نکردم چک کنم استیمم رو و برای wii U هم عرضه شده
این بازی رو 3 روزی هست دارم بازی میکنم باید بگم فوق العادست....واقعا جو سنگین و ترسناکی داره گرافیکش ما فوق تصور هست نور پردازیش بی نقص و تجربه ای رو روی آیپد باهاش داشتم که تا حالا با هیچ گیم موبایلی نداشتم...صدا گذاری و همه چیز بی نظیره کمی مشکل مبارزات داره و البته مشکل بودن سیستم سیو که شما برای سیو کردن نیاز به داشتن فلاپی دیسک دارید(چیزی مثل جوهر در رزیدنت)که برای یک گیم موبایل کمی دردسر سازه!!!چون هر وقت بخواید نمیتونید سیو کنید حالا فکرش رو بکنید بیرون از خونه در حال بازی هستید مشکلی پیش میاد که نمیتونید به بازی ادامه بدید مثل نداشتن شارژ باطری یا چیزهای دیگه اونوقته که واقعا آزار دهندست.ولی در کل بازی بی نظیریه حتما بگیرید و بازی کنید
این بازی داستان داره سال 2013 گفتن اول رو wiiu و vita میاد بعد ios و در اخر pc ps3 ps4
Forgotten Memories will be released on PC, PS3 and PS4 | VG247
اما دیروز با توسعه دهنده اش صحبت کردن گفت اول برا ios که اومد و بعدا برای vita pc و wiiu میاد خبری از ps3 , ps4 نیست
The Developer Of Forgotten Memories Talks About What Makes A Survival Horror Game - Siliconera
باید منتظر موند اما با توجه به حرفاش تا الان تمام تمرکزشون رو موبایل بوده فکر نکنم زودتر از 2016 بیاد رو بقیه
البته نقض نکرده اومدن بازی برای همه کنسولا

به گفته ی خودشون یکی از دلایلی که باعث شده اینقدر اومدن بازی طول بکشه اینه که انجین بازی رو خودشون ساختن که اسمش F.O.G هست.
اصلا وقتی میرید تو بازی گرافیکش ادمو میخکوب میکنه مخصوصا اگه دیوایستون IPAD AIR 2 یا IPHONE 6 باشه طوری که احساس میکنید دارید تو PS3 بازی می کنید ...
ضمن اینکه بازی هم به شدت سخته به راحتی نمیشه پیش رفت و همه جارو گشت چون باتری چراغ قوه تون محدوده و اگه بهینه استفاده نکنید به مشکل بر میخورید ..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or