سرانجام حداقل سیستم مورد نیاز بازی Watchdogs به صورت قطعی منتشر شد!

splendor

کاربر سایت
Watch_Dogs_box_art.jpg

تا قبل از این، برای بازی Watchdogs که در تاریخ 27 می 2014 میشود 2 بار از سوی سازندگان آن، سیستم حداقل مشخص شده بود. اما این بار به صورت قطعی و نهایی مشخصات نهایی برای حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی این بازی برای اجرا بر روی PC منتشر شد که در زیر می بینید:

Watch Dogs Minimum System Requirements

OS: Win Vista SP2 64bit / Win 7 SP1 64bit / Win 8 64bit
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz / AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
RAM: 6GB of System Memory
Hard Drive: 25GB
GPU RAM: 1024 VRAM and DX 11 capable GFX with Shader Model 5.0 capable tech
GPU: NVidia GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
DirectX: DirectX Version 11
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Supported Cards At Time Of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel Iris Pro HD 5200

Watch Dogs Recommended System Requirements

OS: Win Vista SP2 64bit / Win 7 SP1 64bit / Win 8 64bit
CPU: Eight-core Core i7 3770 3.5Ghz / AMD FX-8350 X8 4.0Ghz
RAM: 8GB of System Memory
GPU RAM: 2048 VRAM and DX 11 capable GFX with Shader Model 5.0 capable tech
GPU: NVidia GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850

منبع

آخرین ویرایش:
این Hyper Threading اینتل هم چشم دنیا رو کور کرده هرجا روشن بوده فقط افت پرفورمنس داده . هنوزم همونه این.پردازنده به صورت فزیکال 4 هسته داره شما اون 2 4 6 8 هسته من دراوردی رو اصلا روش حساب باز نکن . جایی که نیاز به هرتز و باس و سرعت باشه همون هسته های فیزیکال هستن که بدرد میخورن . بقیه هسته های مجازی بدرد رندر میخورن و بس اونم تو نرم افزارهای سه بعدی . همین .
مگر اون هسته های مجازی برای اون موتور گرافیکی از قبل سفارشی شده و قابل استفاده باشن .

با HyperThreading حساب کرده که میشه 8 هسته مجازی. حالا معلوم نیست که بازی واقعا از HT استفاده میکنه یا نه، یعنی بین یه پردازنده مثل i5 2500 و i7 2600 اختلافی مشاهده میشه یا نه. فکر نمیکنم تفاوتی باشه بینشون.

THREAD در حقیقت رشته ی پردازشی هست که به جای اینکه برای هر هسته یکی باشه در 3770 می شه 2 تا که باعث افزایش 10 تا 15 درصدی(گاهی در برنامه های ساده تا 25 درصد) می شه هسته ی مجازی یه اصطلاح کاملا غلط و صرفا تبلیغاتی هست در حقیقت شما به جای 4 تا شاه راه 8 تا شاه راه دارید که زمان تاخیر در عملیات کاهش پیدا می کنه یه سایت الان پیدا کردم که خیلی خوب منظور من رو می رسونه من خیلی خوب شاید منظور رو نرسونم:

Thread چیست - CPU و انواع پردازنده ها و حافظه ها ( RAM ) - تالار گفتگو لیون کامپیوتر

نتیجه اینکه اگر COREI7 هم ندارید نگران نباشید اختلاف زیاد نیست هر چند این maximum سیستم نیست برای نهایت گرافیک این بازی مسلما یه 780 چیزی لازم می شه

روی 7950 فریم خوبی بده حالا با CPU درخواستی دوشواری نداریم هستش :d با توجه به این همه تاخیر انتظار خودم اینه که 7950 کم بیاره شدید :| چون منتظر یه بازی سنگین هستم

سایت VG247.com چطور؟!

شاید خود سازندگان چرت و پرت نوشتن؟! :d
خوب همون اول از VG247 میزاشتی منم نمیگفتم چرته :d
سایت مذکور برا اکثر بازی ها یه سیستم من در آوردی میزاشت و به عنوان سیستم مورد نیاز بازی ها به خورت مردم میداد منم از این نظر گفتم چرته :|

آخرین ویرایش:
این Hyper Threading اینتل هم چشم دنیا رو کور کرده هرجا روشن بوده فقط افت پرفورمنس داده . هنوزم همونه این.پردازنده به صورت فزیکال 4 هسته داره شما اون 2 4 6 8 هسته من دراوردی رو اصلا روش حساب باز نکن . جایی که نیاز به هرتز و باس و سرعت باشه همون هسته های فیزیکال هستن که بدرد میخورن . بقیه هسته های مجازی بدرد رندر میخورن و بس اونم تو نرم افزارهای سه بعدی . همین .
مگر اون هسته های مجازی برای اون موتور گرافیکی از قبل سفارشی شده و قابل استفاده باشن .

Hyper Threading رو خیلی راحت میشه فیکس کرد یه سری مادربورد ها این قابلیت رو دارند این کار بصورت نرم افزاری هم میشه خیلی سادست...

با این شرایط از لحاظ اقتصادی صرف با کنسوله...لااقل تا 6 7 سال راحتی دیگه مشکلات اجرای بازی رو پی سی رو هم نداری:|
هر کسی اندازه جیبش خرج میکنه. هر کسی بر اساس علایقش خرج میکنه.
یه خرپول میتونه فقط کنسول بخره چون با PC حال نمیکنه.
یه نفر هم جیبش قد نمیده میره PS4 با یه بازی میخره.
یه نفر هم جیبش قد میده هم کنسول هم PC رو میخره.
PC هم مشکلاتی داره اما در ازای اون مشکلات که خیلی هم نیستند(اونطور که بزرگش میکنید) یه چیزهایی رو به دست میاره که با بی مشکلی کنسول نمیشه به دست آورد.
انحصاری هم جای خود دارد و هر کسی بر اساس علایقش میتونه پلتفرم محبوبش رو انتخاب کنه.
من برام خیلی فرق نمیکنه با چی بازی کنم. میخواد PC باشه میخواد PS4 باشه یا وان یا حتی آندروید یا iOS
کسی هم که فقط با سونی حال میکنه میره پلی 4 میخره.

آخرین ویرایش:
مشخص خوب pc همش ارتقا میابد ، ولی کلا اونقدر نیستن بخوان میلیونی بیان سیستم ببندن ؛ باز بعد چند سال یکجای سیستم بلنگه .

ببین کلا pc گیمینگ و pc گیمر درست حسابی همیشه دنبال بهترین و بالاترین performance ها هستند البته به اندازه ی بودجشون مگر نه با یه کارت گرافیک به عنوان مثال کارت 680 بدون شک میشه تا وقتی که این کنسولا جدید هستند کیفیت بازی رو بهتر ازشون اجرا کرد به راحتی با رزلوشن و کیفیت بلاتر..بهتر از کنسول. نه بهتز از pc چون قدرت سخت افزاری pc بدجور رو ب افزایشه و دست بالا دست ها زیاد وارد میشن جدیدا amd وارد کرد و قدرت بسیار بالایه کارت رو همه دیدن این فقط برای pc gamer هاست که میدونن چ خبره....کلا بحث قدرت pc جداست و نمیشه به راحتی ازش گذشت....از همین الان بازی ها رویه pc تفاوت زیاد دارن چه بسا ب بعدها تکنیک ها و ابشن های جدیدتر....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or