سرانجام حداقل سیستم مورد نیاز بازی Watchdogs به صورت قطعی منتشر شد!

splendor

کاربر سایت
Watch_Dogs_box_art.jpg

تا قبل از این، برای بازی Watchdogs که در تاریخ 27 می 2014 میشود 2 بار از سوی سازندگان آن، سیستم حداقل مشخص شده بود. اما این بار به صورت قطعی و نهایی مشخصات نهایی برای حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی این بازی برای اجرا بر روی PC منتشر شد که در زیر می بینید:

Watch Dogs Minimum System Requirements

OS: Win Vista SP2 64bit / Win 7 SP1 64bit / Win 8 64bit
CPU: Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz / AMD Phenom II X4 940 3.0Ghz
RAM: 6GB of System Memory
Hard Drive: 25GB
GPU RAM: 1024 VRAM and DX 11 capable GFX with Shader Model 5.0 capable tech
GPU: NVidia GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
DirectX: DirectX Version 11
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Supported Cards At Time Of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel Iris Pro HD 5200

Watch Dogs Recommended System Requirements

OS: Win Vista SP2 64bit / Win 7 SP1 64bit / Win 8 64bit
CPU: Eight-core Core i7 3770 3.5Ghz / AMD FX-8350 X8 4.0Ghz
RAM: 8GB of System Memory
GPU RAM: 2048 VRAM and DX 11 capable GFX with Shader Model 5.0 capable tech
GPU: NVidia GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850

منبع

آخرین ویرایش:
سیستم نورمالی نیستش . البته این سیستم هم خودش واقعی نیست .

بازی ASSASSINS CREED IV هم یک کارت 470 میخواست واسه سیستم پیشنهادی اما من خودم خیلی هارو دیدم که با کارت قویتر از این هم نتونستن فریم درست حسابی بگیرن .

اما این بازی رو باید انقلاب cpu ها نامگذاری کرد . امیدوارم اونقدری که cpu میخواد به همون اندازه هم پرفورمنس تحویل بده و یک عنوان صرفا سنگین از نظر cpu نباشه

شما چرا اینقد پیلعید به کارت گرافیک بازی اپن ورده در رده اول یه cpu قویرو لازم داره نشستید پا کنسول جاش اطلاعات جمع کنید یه مقدار بد نیست....اگر برای تنظیمات مکس باشه و خیلی بهتر ps4 از کارتی جثل 680 ب بالا استفاده میشه مگر ن برای تنظیمات مثل کنسول ی gpu متوسط کافیه...برای این بازی شرط اولcpu هستش درسته گرافیک کار اصلی رو انجتم میده اما اگر cpu ضعیف باشه مشکلات فریم دراپ زیادی دارید

من احساس میکنم یوبی سافت سیستم مورد نیاز منتشر نکنه سنگین تره و به نفع خودشه.
سر AC IV من با این CPU که دارم رفتم غاز چرونی. این دیگه جا خودش داره.

یکی به من بگه 3770 از کی هشت هسته ای شده ما نمی دونستیم !!!!!

با HyperThreading حساب کرده که میشه 8 هسته مجازی. حالا معلوم نیست که بازی واقعا از HT استفاده میکنه یا نه، یعنی بین یه پردازنده مثل i5 2500 و i7 2600 اختلافی مشاهده میشه یا نه. فکر نمیکنم تفاوتی باشه بینشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or