سرانجام بازی Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered برای ios منتشر شد.

siavashgg

کاربر سایت
ساخت این نسخه به عهده Aspyr Media هست.
تقریبا تمامی تکسچر های بازی به صورت hd برای ios و دسکتاپ بازسازی شده.
کنترل بازی برای Iphone و ipad کاملا بهینه سازی شده است.
بازی کاملا از کنترل های ios نیز پشتیبانی میکند.
قیمت بازی 9.99 دلار در itunes امریکا است.
حجم بازی تقریبا 2 گیگ است که پس از نصب به 6 گیگ افزایش پیدا میکند.
عکس های بازی:

screen480x480.jpeg

screen480x480.jpeg

screen480x480.jpeg

منبع
https://itunes.apple.com/us/app/id915049333?mt=8

بهترین بازی که دیوید کیج تا الان ساخته همین فارنهایته . تک تک لحظاتش مو به تن آدم سیخ می کرد
درسته
البته فک کنم نو بودن همچین سبکی از کیج اون زمان هم مزید بر علت بود و خیلی شگفت انگیزترش کرده بود....

تو بازیهای بعدیش به نظرم اون خاص بودنشو از دست داد و به مسیر دیگه ای رفت بازیهاش(البته اتمسفر H R ستودنی بود)

.

درسته
البته فک کنم نو بودن همچین سبکی از کیج اون زمان هم مزید بر علت بود و خیلی شگفت انگیزترش کرده بود....

تو بازیهای بعدیش به نظرم اون خاص بودنشو از دست داد و به مسیر دیگه ای رفت بازیهاش(البته اتمسفر H R ستودنی بود)

.
دقیقا . اون زمانی که بازی اومد . حس تازگی که داشت و درست پیاده شدن ایده های کیج + روایت درست داستان و اتمسفر فوق خفنش باعث شد که به قول خودت بازی شگفت انگیز بشه . به نظر من هم رفته رفته این حسها توی بازیهای کیج کمتر شد -
البته این سبک روایت داستان قبل از فارنهایت و کارهای کیج هم وجود داشت و تو یه سری از بازیهای اشاره و کلیک میشد دید. ولی خوب توی فارنهایت به یه استاندارد خاصی رسید .

بله خیلی ها از این حرف ها زدن ولی کو؟
مثل bioshock میشه
من به اومدن و نیومدنش کاری ندارم شما با قاطعیت گفتی نمیاد ! منم پرسیدم مطمئنی؟ :دی

خیلی از بازی هام بودن با تاخیر 1 ساله و طولانی مدت اومدن مثل Arkham Origins ولی بلاخره اومدن !

الانم VG247 داره میگه بازی در دست ساخته برای اندروید ! حرف VG رو ول کنم و بگم چون فلان بازی نیومد اینم نمیاد!؟

ای کاش گرافیک بازی رو بالا می آوردن
حیف این بازیبه شخصه هنوزم این HD کردن بازی ها تو کتم نمیره
باو شما که زحمت میکشید چرا آخه اینجوری
مثالش هم همین last of us خیلی خوب میشد اگه یه دو سه سالی دیرتر میدادن بازی رو به عنوان ریمستر عوضش گرافیک رو مثل بازی های نسل هشتم میکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or