سخنان تند Snoop Dogg به بیل گیتس پیرامون سروهای Xbox one

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
103304396-snoop.530x298.PNG

درود.

رپر معروف Snoop Dogg که از طرفدارای پروپاقرص برند Xbox به شمار می‌آید از قرار معلوم از مشکلاتی در سرورهای X1 برایش به وجود امده بسیار خشمگینه و تو پیغامی که تو اینستاگرام داد سخنانی تندی نثار اقای بیل گیتس کرد. اسنوپ داگ همچنین تهذید کرد که اگر روند مشکلات آنلاین X1 ادامه داشته باشه به سمت کنسول PlayStation میره. سخنان روزمره اسنوب داگ رو می‌تونید در پایین مشاهده کنید. نیازی به ترجمه ندارن

"A message to Xbox One or Microsoft or whoever the ****...y'all ****ing servers ****in' whack man. Y'all going to make me switch to PlayStation if y'all don't ever get this shit fixed. Is that difficult to play somebody online, what the **** is you doin' Bill Gates? Fix yo shit man."

https://www.instagram.com/p/BAfcVqJP9OA/

احتمالا یارو به سگش داده نظر بده ... تا جایی که میدونم این بابا نظر سگش نظر خودشه!

حالا کاری به هیچیش نداریم ولی کلا تو اسطوره بودن و معرفیت و پولدار بودن بیشتر از بیل گیتس نباشه کمترم نیست
اتفاقا وقتی صحبت از رپِ west coast میشه از اولین کسایی که اسمش میاد سر زبونا اسنوپ هستl-)
حالا اون چیزی که اسنوپ داگ مصرف میکنه خوبِ یا بد فعلا همون به اینجا رسوندتش:d

حالا کاری به هیچیش نداریم ولی کلا تو اسطوره بودن و معرفیت و پولدار بودن بیشتر از بیل گیتس نباشه کمترم نیست
اتفاقا وقتی صحبت از رپِ west coast میشه از اولین کسایی که اسمش میاد سر زبونا اسنوپ هستl-)

بیل گیتش امسال شد پول دارترین مرد جهان(الانم هست.) برای بار چندم بعد بیل گیتس ادم حسابیه به عنوان نابغه ازش یاد می شه یکی از بزرگترین خیریه ها هم داره ادم با اخلاقی هم هست مرد امریکا هم بسیار بهش احترام می ذارن اصلا قابل مقایسه با این معتاد عملی نیست کلی اعتبار با سابقه ی درخشان پشتشه در ضمن سال ها هم هست که دیگه کار نمی کنه اصلا این مشکلات ربطی به این فرد نداره تازه اگرم داشت حق بی احترامی نداشت.

منبع:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates

نه بابا! اسنوپ داگ هم شد اسطوره؟! اسطوره چی؟ حیف واژه ی اسطوره نیست؟ و از همه مهم تر هنرمند!

اگه این اسطوره هست و مثلا هنرمند پس گروه هایی مثل پینک فلوید ، مدرن تاکینگ یا التون جان چی هستند!

این تیکه کرکر خنده هست:))

اسنوپ داگ همچنین تهدید کرد که اگر روند مشکلات آنلاین X1 ادامه داشته باشه به سمت کنسول PlayStation میره.

پیشنهاد میشه ایشون برن همون ویدشونو بزنن و کلیپای پو-رنوشو بسازن
^_^

بیل گیتش امسال شد پول دارترین مرد جهان(الانم هست.) برای بار چندم بعد بیل گیتس ادم حسابیه به عنوان نابغه ازش یاد می شه یکی از بزرگترین خیریه ها هم داره ادم با اخلاقی هم هست مرد امریکا هم بسیار بهش احترام می ذارن اصلا قابل مقایسه با این معتاد عملی نیست کلی اعتبار با سابقه ی درخشان پشتشه در ضمن سال ها هم هست که دیگه کار نمی کنه اصلا این مشکلات ربطی به این فرد نداره تازه اگرم داشت حق بی احترامی نداشت.

منبع:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates
عزیزم من خودم مایکرو فن هستم.کلا دارم میگم که همه دارن الکی اسنوپ داگ رو خراب میکنن.
کسایی که مثل من و رپ گوش میدن و طرفدارش هستن نمیتونن مثلا ازش تعریف کنن؟
درسته بیل گیتس ثروتش فوق العاده زیاده ولی شما هم بیوگرافی اسنوپ رو بخونی باهاش بیشتر آشنا میشی
نه بابا! اسنوپ داگ هم شد اسطوره؟! اسطوره چی؟ حیف واژه ی اسطوره نیست؟ و از همه مهم تر هنرمند!

اگه این اسطوره هست و مثلا هنرمند پس گروه هایی مثل پینک فلوید ، مدرن تاکینگ یا التون جان چی هستند!

این تیکه کرکر خنده هست
حیف بَن شدی ولی چه ربطی داره برادر من؟ اونا متال و راک هستن و تو اون سبک اسطورن اینم تو سبک خودش
جالبه ماشالا همه دم از اطلاعات عمومی بالا و روشنفکری میزنن:|

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or