گرفتن رنک 100 تو Geow 2 اگر قرار باشه گلیچ نکنید حداقل باید 3 تا xbox بسوزنید تا همچین رنکی بگیرید :laughing: البته به شرط اینکه اینترنت ناسا و عمر نوح هم داشته باشین
تموم کردن Halo reach روی درجه سختی Legendary
واقعا سخت بود اما یه نکته ای که هست اینه که سختیش مثل FPSهای دیگه(مثل Cod)غیرمنطقی نیست و یه جورایی لذت بخشه و آدمو به چالش میکشه و وادار به فکر کردن میکنه.
نکته دیگه هم اینکه بعد از این که یه بار بازی رو روی نرمال رفتم شروع کردم به Legendary و سرجمع برای این درجه سختی 3تا اچیومنت به مقدار 325تا گرفتم!:d
توی ایکس باکس لایو تو اسمک داون 2011 رویال رامبل 30 نفره رو ببرید(اینقدر سخت بود که داشتم میمردم) آخرش با داداشم و رفیقام 4 نفری رفتیم همه رو ریختیم بیرون خودمو هم همیدگرو انداختیم بیرون
ولی یه خواطره ی باحالی شد برام همینکارو رفتیم خونه دوستم واسه اونم کردیم (100 تا گرفتم)
توی کینکت اسپرت توی پرتاب نیزه اگه تلوزیون های بقل اون خاکیه رو بزنید.20 تا میده.باید دقیق 105 تا و با یه جهت خاصی بزنید بخوره بهشون 100 تا زدم آخر یدونه الکی زدم عهد خورد بهش
همینطوری چشمم خورد با این تاپیک گفتم در مورد شاهکار اچیومنت Avatar the Burning earth بگم!
این بازی در سال 2007 منتشر شد
ینی سازنده هاش نیم ساعت ننشستن فکر کنن برای اچیومنتاش! 4تا اچیومنت داره که توی نیم ساعت میتونی 1000تا گیم اسکورشو بگیری
اگر هم تاحالا این بازیو نگرفتین به وقت خودتون لطف کردید غیر اینکه بخاید به گیم اسکورتون 1000تا اضاف بشه...
یادمه وقتی این بازی منتشر شد تاپیکی با همین مظمون اچیومنتهای خوشحال این بازی در بخش اخبار زده شد/