سخت ترین اچیومنتی که گرفتی ...

سخترين اچيومنتي كه من گرفتم يكي pt توي prototype بود كه وقتم رو زياد گرفت بعضي eventهاش واقعا خيلي سخت بودن.
يكي هم True Dedication توي Midnight Club: Los Angeles كه بايد همه ي Goal attack ها رو واسه همه ي مسير ها مي رفتي.

سخت ترینو اعصاب خورد کن تریت اچیومنتی که من گرفتم اخرین اچیومنت CoD Modern Warfare بود که باید مرحله گروگان گیری تو هواپیما رو زیر 1 دقیقه تموم میکردیم

سخت ترینو اعصاب خورد کن تریت اچیومنتی که من گرفتم اخرین اچیومنت CoD Modern Warfare بود که باید مرحله گروگان گیری تو هواپیما رو زیر 1 دقیقه تموم میکردیم
اون خیلی رو اعصاب بودش خداییش:biggrin1: من آخر نتونستم بگیرمش عصبانی شدم کنسول رو از پنجره پرت کردم بیرون:biggrin1:

آره اون خيلي سخت بود من بعد از شش هفت ساعت تكرار آخر گرفتمش.
من دفعه اول كه رسيدم به گروگانه خوشحال شدم كه اچيومنت رو گرفتم. ولي من زدم به شكم كسي كه گروگانرو گرفته بود بعد ديدم سوختم دوبار اينجوري شد اعصابم خورد شده بود ميخواستم با كله برم تو مونيتور بعد فهميدم بايد يارو رو هدشات كني.

سخت ترین الان یادم نیست اما حدشات کردن یک زامبی درحال پرش از یک بلندی در Res5 سخت بود.البته میان ریزه کاریها نه اجباری ها مثل بردن مرحله.

کلا همه فکر میکنن GH3 سخت ترین بازی برای اچیومنت گرفتنه ولی بازی ای که خیلی از GH سخت تره
DEVIL MAY CRY4 :love: هست که اگر 5-6 بارم بازی رو تموم کنید تازه میشه 650 گیمر اسکور
اسونترین بازی هم برای اچیومنت گیری AVATAR هستکه تو 5 دقیقه 1000 تارو میده

کلا همه فکر میکنن GH3 سخت ترین بازی برای اچیومنت گرفتنه ولی بازی ای که خیلی از GH سخت تره
DEVIL MAY CRY4 :love: هست که اگر 5-6 بارم بازی رو تموم کنید تازه میشه 650 گیمر اسکور
اسونترین بازی هم برای اچیومنت گیری AVATAR هستکه تو 5 دقیقه 1000 تارو میده

اصلا با حرف این دوستمون موافق نیستم دویل میکرای خیلی خیلی سادهتر هست از گیتار هیرو بله گیتار هیرو تا 200 الی 250 تاش خیلی سادست ولی از اونجا به بعدش ...:((
ولی دویل میکرای فقط یه حوصله فولادی میخواد که مثلا همه اسلحه هاش رو اپگرید کنی:-"

باهات موافقم . من از گیتار هیرو 3 ، 630 تا گرفتم ولی از دویل 150 تا! دویل واقعا سخته .الانم دارم روی اون اچیومنت 5 ستاره زدن اکسپرت کار می کنم و فقط آهنگ ریننیگ رو 5 تزدم ! واقعا سخته

آخرین ویرایش:
سخترین که نبوده ولی اچیومنتی که رو اعصابم باشه به نظر چند تا از اچیومنتهای L4d واقعا دهنم سرویس شد :biggrin1:
بابا تو که آخرش نیومدی باهم بریم 50Cent رو بگیرم و 1000 تاش کنیم:biggrin1: آره L4D هم خیلی سخت بودش تو صفحه های اول هم رتجع بش بحث شده

تو بازی dead rising 3 تا اچیومنت هست که هیچی توضیح در موردش هست ننوشته اون موقع ها مد نبوده بنویشند این 1 اچیومنت مخفی هست خودتان باید بفهمید فقط 3 تا علامت سوال گذاشته کسی میدونه چی هست

تو بازی dead rising 3 تا اچیومنت هست که هیچی توضیح در موردش هست ننوشته اون موقع ها مد نبوده بنویشند این 1 اچیومنت مخفی هست خودتان باید بفهمید فقط 3 تا علامت سوال گذاشته کسی میدونه چی هست
اون هارو من باید گرفته باشم...برو تو Gamewinners.com شاید پیدا کردی...
من یک ساله 360 ام خرابه...بازی Oblivion رو کامل گرفتم...ولی سخت ترین یا بهتره بگم وقت گیر ترین آچیومنت 56000 Kill تو Dead Rising بود...یکی دیگه هم اون مرحله ی اضافی COD4 که اسمش یادم نیست رو آخرین درجه ی سختی...
آخ راستی یادم اومد(البته اطلاعات من واسه یه سال قبله)Froza2 هم واقعا وقت گیر بود آچیومنت هاش....هیچ خلاقیتی هم نداشت...مثلا:20 تا مسابقه رو ببر-همه ی ماشین های اروپا رو باز کن...بر خلاف آچیومنت های مثلا GTA IV که آدم باید با تفکر کار می کرد...مثه اون 10تا ماشین تو 10 ثانیه....من نمیدونم چند تا با هم منفجر کردم ولی چند ثانیه سرعت فریم بازی اومد رو 5-6.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب چه ربطی به اینجا داره. برو سوالت رو اینجا بپرس. در ضمن می تونی بری توی سایت Achievement.org نوشته اونجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or