highergraphic
کاربر سایت
نه اینجا در مورد سخت ترین اچیومنتی که موفق شدی بگیری است.در اینجا اچومنت هایی که مشکل داریم میشه معرفی کرد؟
نه اینجا در مورد سخت ترین اچیومنتی که موفق شدی بگیری است.در اینجا اچومنت هایی که مشکل داریم میشه معرفی کرد؟
اون خیلی رو اعصاب بودش خداییش:biggrin1: من آخر نتونستم بگیرمش عصبانی شدم کنسول رو از پنجره پرت کردم بیرون:biggrin1:سخت ترینو اعصاب خورد کن تریت اچیومنتی که من گرفتم اخرین اچیومنت CoD Modern Warfare بود که باید مرحله گروگان گیری تو هواپیما رو زیر 1 دقیقه تموم میکردیم
آره اون خيلي سخت بود من بعد از شش هفت ساعت تكرار آخر گرفتمش.سخت ترینو اعصاب خورد کن تریت اچیومنتی که من گرفتم اخرین اچیومنت CoD Modern Warfare بود که باید مرحله گروگان گیری تو هواپیما رو زیر 1 دقیقه تموم میکردیم
کلا همه فکر میکنن GH3 سخت ترین بازی برای اچیومنت گرفتنه ولی بازی ای که خیلی از GH سخت تره
DEVIL MAY CRY4 هست که اگر 5-6 بارم بازی رو تموم کنید تازه میشه 650 گیمر اسکور
اسونترین بازی هم برای اچیومنت گیری AVATAR هستکه تو 5 دقیقه 1000 تارو میده
بابا تو که آخرش نیومدی باهم بریم 50Cent رو بگیرم و 1000 تاش کنیم:biggrin1: آره L4D هم خیلی سخت بودش تو صفحه های اول هم رتجع بش بحث شدهسخترین که نبوده ولی اچیومنتی که رو اعصابم باشه به نظر چند تا از اچیومنتهای L4d واقعا دهنم سرویس شد :biggrin1:
اون هارو من باید گرفته باشم...برو تو Gamewinners.com شاید پیدا کردی...تو بازی dead rising 3 تا اچیومنت هست که هیچی توضیح در موردش هست ننوشته اون موقع ها مد نبوده بنویشند این 1 اچیومنت مخفی هست خودتان باید بفهمید فقط 3 تا علامت سوال گذاشته کسی میدونه چی هست
خوب چه ربطی به اینجا داره. برو سوالت رو اینجا بپرس. در ضمن می تونی بری توی سایت Achievement.org نوشته اونجاتو بازی dead rising 3 تا اچیومنت هست که هیچی توضیح در موردش هست ننوشته اون موقع ها مد نبوده بنویشند این 1 اچیومنت مخفی هست خودتان باید بفهمید فقط 3 تا علامت سوال گذاشته کسی میدونه چی هست