سخت افزار مورد نیاز برای اجرا تک دمو Samaritan

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
15208769211936086577.png

Tim Sweeney برنامه نویس کهنه کار استدیو Epic Games در طی اجلاس DICE قدرت پردازش مورد نیاز برای اجرا تک دمو نمایشی از عنوان Samaritan را مشخص کرد.

به گفته وی ما باید سخت افزاری 10 برابر قویتر از کنسول X360 داشته باشیم تا بتوانیم آن تک دمو را با کیفیت 1080p و 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم, این مورد با رزولوشن 720p قدرتی حدوداً 4.4 برابر قدرت X360 میطلبد .

با توجه به شایعات اخیر مبنی بر قویتر بودن دو برابری Wii U نسبت به X360 و همچنین قدرت پردازش شش برابری کنسول نسل بعد مایکروسافت نسبت به X360 خیلی جالب بنظر میرسه که در نسل بعد بازی ها کیفیتی برابر با تک دمو Samaritan ببینیم .
VG Arabia � Samaritan Processing Requirements: 1080p= 10x Xbox360, 720p= 4.4x Xbox360
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=462801

مثلا مایکروسافت بیاد کاری کنه که کنسول xbox جدید بازی دلخواه مشتری رو از روی ذهنش شناسایی کنه و بسازه؟ به این میگن نوآوری. :دی
.

به مورد جالبی اشاره کردی. دقیقا به این میگن نوآوری :d من همینو میخوام :d
فکرشو بکن: اراده میکنی که Tomb Raider 17 تو ایران اتفاق بیفته و یه دفعه میبینی که با لارا داری توی تخت جمشید قدم میزنی و ...
فکرشو بکن :d

اگر در حد همون دمو! نسل بعد بیاد کافیه. فکر نکنم در خوشبینانه ترین حالت، نسل بعد قوی تر و بهتر از اون دمو بتونه پردازش کنه. البته آرزو بر جوانان عیب نیست.

اون دمو كه چيز خاصي نداشت. اميدوارم كاراي بهتري تو برنامشون باشه و گرافيك و بالاتر ببرن

دیگه از اون گرافیک بالاتر تو نسل بعد غیر ممکنه.

کاش اون تک دمو رو پخش میکردن میتونستیم یک سیستم PC مون رو باهاش یه تستی بکنیم .

اون تک دمو تو یوتیوب هست.:d الان همین تک دمو مثل CG بود دیگه. پس حرفشون که در مورد آواتار زده بودن اگه اینجوری بشه درست از آب در میاد.

آخرین ویرایش:
اگه نسل بعد 10 برابر از 360 که الان هست بهتر نباشه . همون بهتر که حالا حالا ها نیاد!!!!
7/8 سال از نسل قبل داره میگذره مث

اون دمو كه چيز خاصي نداشت. اميدوارم كاراي بهتري تو برنامشون باشه و گرافيك و بالاتر ببرن
چیز خاصی نداشت برای شما؟
باید سخت افزار رو بهینه کنن. پس چیکار کنن؟
چند پله اتقاع بدن نه اینکه بهینه کنن. !!W سخت افزارـه 20% بهینه شده GameCube هست!. شما یه همچین کنسولی دوست داری؟

پیشرفت فنی و تکنیکی بازی ها انقدر سریع بوده که سال 97 این مجله باید قسم میخورده که عکس Unreal واقعی هست و الآن دوستان میگن دموی Samaritan چیز خاصی نداره ! :دی

به نظر منم عباس حق داره ! این چیزی که اپیک نشون داد بلاخره یه تک دمو بیشتر نبوده ! حالا نمیگم چیز خاصی نداشت ولی به نظر من سازنده های بزرگ مثل valve و ND و خود اپیک یا id میتونن بهتر از این هم بسازن .

اون تک دمو تو یوتیوب هست.:d الان همین تک دمو مثل CG بود دیگه. پس حرفشون که در مورد آواتار زده بودن اگه اینجوری بشه درست از آب در میاد.

حمید جان اون ویدو هستش که شما میتونی از یوتیوب ببینی اما من دارم میگم مثل 3D Mark که یه نرم افزار تست هستش انها هم این Samaritan رو میدادن ما اجرا میکردیم .

میدیدیم چجوری روی سیستم های همین حالا مون اجرا میشه یا در چه حدی همون رو اجرا میکنه سیستم ها مون چقدر فریم میده چقدر رزولیشن میگیرم چقدر AA میگیریم .

حمید جان اون ویدو هستش که شما میتونی از یوتیوب ببینی اما من دارم میگم مثل 3D Mark که یه نرم افزار تست هستش انها هم این Samaritan رو میدادن ما اجرا میکردیم .

میدیدیم چجوری روی سیستم های همین حالا مون اجرا میشه یا در چه حدی همون رو اجرا میکنه سیستم ها مون چقدر فریم میده چقدر رزولیشن میگیرم چقدر AA میگیریم .

میدونم منظورتو فهمیدم علی رضا جان. من فکر کردم ندیدی دمو رو آخه :d همین 3DMARK11 هم کار همون رو میکنه.:d

حالا فكر كنم اون دمو بدون پردازش هوش مصنوعي و فيزيك به خصوصي باشه.يعني فكر كنم اگه اون دمو به يك بازي رسمي تبديل بشه شايد خيلي بيشتر توان لازم داشته باشه.

اگه نسل بعد 10 برابر از 360 که الان هست بهتر نباشه . همون بهتر که حالا حالا ها نیاد!!!!
7/8 سال از نسل قبل داره میگذره مث

پیشرفت تکنولوژی ضرب کردنی که نیست شما حساب کن رم 4 مگ 10 برابرش می شه 40 مگ اما 4 گیگ می شه 40 گیگ دو برابر این نسل یعنی کلی افت بیشتر اما بیست سال پیش دو برابرش چیزی نمی شد

پیشرفت تکنولوژی ضرب کردنی که نیست شما حساب کن رم 4 مگ 10 برابرش می شه 40 مگ اما 4 گیگ می شه 40 گیگ دو برابر این نسل یعنی کلی افت بیشتر اما بیست سال پیش دو برابرش چیزی نمی شد

منظورش افزایش 10 برابری قدرت محاسباتی و پردازش بود نه 10 برابر شدن مقدار رم و فرکانس Cpu !!!

آخرین ویرایش:

کاملا تایید میشه. اینقدر هی اون دمو رو بالا نبرید.
از نظر گرافیک که اصلا در خور لقب نسل بعد نبود از نظر درون مایه و فضا هم که یک چیز کاملا کلیشه ای و تکراری بود.

کاملا تایید میشه. اینقدر هی اون دمو رو بالا نبرید.
از نظر گرافیک که اصلا در خور لقب نسل بعد نبود از نظر درون مایه و فضا هم که یک چیز کاملا کلیشه ای و تکراری بود.
من واقعاً نمی دونم شما و یسری دوستان چه دیدگاهی در مورد نسل بعد دارین ، ولی فک میکنم خیلی انتظارتون رو بالا بردین ، فقط فیزیک آب ِ بازی های آینده در حد همین تریلر samaritan باشه به نظر من واسه نسل بعد کافی هست :
75540322503871847743.jpg

32883941603122296774.jpg

85735267477352663465.jpg

00059449540549749666.jpg

73052702452624474404.jpg

71375156333092131810.jpg

من و یه سری از دوستان تفاوت PS1 و PS2 رو مشاهده کردیم تفاوت PS2 و PS3 رو مشاهده کردیم.
شما 30 دقیقه ی اول God 3 رو با God های PS2 مقایسه کن. شما GTA 2 رو با San Andreas مقایسه کن.
نباید انتظار داشته باشیم نسل بعد تفاوتی داشته باشه که کاملا بشه حسش کرد ؟

معنی نسل جدید :

b1fc5df81cad.jpg
[/IMG]

silent_hill_4_the_room_.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or