سخت افزار مورد نیاز بازی های آینده

سلام دوستان
سخت افزار مورد نیاز بازی هایی که قراره برای pc بیایند همیشه برای pc بازها مهم بوده
در این تاپیک سخت افزار لازم برای اجرای بازی هایی که قرار است برای pc بیایند رو قرار میدم لطفا نظرتون رو در مورد این تاپیک بگید ممنون
اول با Tomb Raider: Anniversary که 25 روز و 22 ساعت دیگه عرضه میشه شروع میکنم

Minimum specification

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000, XP, Vista
CPU: Pentium 3 1.4Ghz or Athlon XP 1500+
MB RAM: 256MB (for Windows 2000/XP), 512MB (for Windows Vista)
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND: Microsoft Windows 2000/XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 4GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows 2000/XP/Vista compatible mouse and keyboard

Recommended specification

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP, Vista
CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
MB RAM: 1GB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 2.0 and Pixel Shader 2.0 (GeForce 6000 series / Radeon X series)
SOUND: Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 4GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

منبع: http://www.tombraiderinc.com/content/view/387/

آخرین ویرایش:
یعنی ما اشتباه نوشته بودیم برادر
نه استاد گرامی منظوری نداشتم فقط vga رو دقیق مشخص نکردی مینیموم و ماکسیموم هم ادقام کرده بودی

سلام سمیر جان ایول کارت خیلی خوبه...................:) :)
فقط اگه سیستم مورد نیاز این بازیها رو داری برامون بزار...........
1.BioShock
2.Medal of Honor Airborn
3.Brothers in Arms Hell Highway
4.World in Conflict
5.Unreal Tournament 3
چشم میگردم اگه بودن حتما میزارم
ولی خداییش سیستم مورد نیازش پایین هست ها با اینکه میگفتن خیلی خفنه....
خواهش میکنم . من خودم فکر میکردم خیلی بیشتر از این باشه حالا خداروشکر :)
مطمئن باش این سیستم مورد نیاز که اینجا نوشته شده اگر Fake نباشه ...10 فرم بیشتر نمیده تو بازی
جواد جان مطمعن باش مطلبی که تو این تاپیک میزارم fake نیست چون از سایت رسمی یا حداقل از فروم رسمی خود بازی اونم در صورتی که ادمین System Requirements رو گزاشته باشه میزارم الان هم این System Requirements از خود سایت capcom هستش
منبع:http://www.capcom-europe.com/gamesheet.aspx?game=lostplanetpc

آخرین ویرایش:
جواد جان مطمعن باش مطلبی که تو این تاپیک میزارم fake نیست چون از سایت رسمی یا حداقل از فروم رسمی خود بازی اونم در صورتی که ادمین System Requirements رو گزاشته باشه میزارم الان هم این System Requirements از خود سایت capcom هستش
منبع:http://www.capcom-europe.com/gameshe...e=lostplanetpc
چرا ناراحت میشی سیمر جان...حرف تو واسه ما بدون منبع هم سَنده.... ولی مطمن باش بازی حتی 10 فرم هم به زور میگره با این سیستم

چرا ناراحت میشی سیمر جان...حرف تو واسه ما بدون منبع هم سَنده.... ولی مطمن باش بازی حتی 10 فرم هم به زور میگره با این سیستم
نه جواد جان ناراحت نشدم واقعا. شما سروری چاکریم حالا اگه بشه با این سیستم واقعا روون بازی کرد که خوب میشه:p چند روز دیگه دمو قابل بازیش میاد ببینیم رو سیستمامون میکشه یا نه

من که بازی رو360تموم کردم ولی خیلی حال داد میخوام دوباره رو pcبازی کنم چون نسخه pcیک سری مرحله و اسلحه ار این چیزا جدید داره اینم توgamespotنوشته بود من نمیگم

میگم من تو بازی just cause وقتی که نصب بازی تموم میشه میخوام وارد بازی شم یه ارور عجیب میده error x 2001 vertex shader بعدشم چندتا ارور عجیب دیگه تقریبا مثل این میده به نظر شما مشکل از چیه کرک بازی رو هم جدید دانلود کردم

خوب vga شما vertex shader 2 رو ساپورت نمیکنه در حالی که just cause به vertex shader 2 احتیاج داره حداقل باید یه vga 5500 برای اجرای این بازی داشته باشید

میگم من تو بازی just cause وقتی که نصب بازی تموم میشه میخوام وارد بازی شم یه ارور عجیب میده error x 2001 vertex shader بعدشم چندتا ارور عجیب دیگه تقریبا مثل این میده به نظر شما مشکل از چیه کرک بازی رو هم جدید دانلود کردم

احتمال زياد مشكل از بازي هستش
سعي كن بازي رو از يك شركت معتبر بگيري اگر باز هم درست نشد
داريور كارت گرافيكت رو up dateكن
نشد بي خيال شو:biggrin1: :cheesygri :biggrin1: :cheesygri :biggrin1: :cheesygri :cool:

spider man 3 system:confused:

Minimum System Requirements:
* CPU: Pentium 4/Athlon XP or better
* CPU Speed: 2.8 GHz
* System: RAM 1 GB for Windows 2000/XP or 1.5 GB for Windows Vista
* Operating System: English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP/Vista
* Video Card: 100% DirectX(R) 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+)
* Free Disk Space 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or