سخت افزار مورد نیاز بازی های آینده

سلام دوستان
سخت افزار مورد نیاز بازی هایی که قراره برای pc بیایند همیشه برای pc بازها مهم بوده
در این تاپیک سخت افزار لازم برای اجرای بازی هایی که قرار است برای pc بیایند رو قرار میدم لطفا نظرتون رو در مورد این تاپیک بگید ممنون
اول با Tomb Raider: Anniversary که 25 روز و 22 ساعت دیگه عرضه میشه شروع میکنم

Minimum specification

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000, XP, Vista
CPU: Pentium 3 1.4Ghz or Athlon XP 1500+
MB RAM: 256MB (for Windows 2000/XP), 512MB (for Windows Vista)
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)
SOUND: Microsoft Windows 2000/XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 4GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows 2000/XP/Vista compatible mouse and keyboard

Recommended specification

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP, Vista
CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
MB RAM: 1GB RAM
GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 2.0 and Pixel Shader 2.0 (GeForce 6000 series / Radeon X series)
SOUND: Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE: 4GB free disk space
INPUT DEVICES: 100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

منبع: http://www.tombraiderinc.com/content/view/387/

آخرین ویرایش:
جواتی خبرش اومد که بازی dx10 هم ساپورت میکنه;)
آخه جواتی در مدت برگزاری نمایشگاه e3 مسافرت بود از این چیزا خبر نداره :cheesygri
ولی ue3 انجینی هست که با کارتای 6600 و 6800 هم کنار میاد....من به خاطر اون تعجب کردم

با سلام......
دوست عزیز pourya_pc شما سیستم خوبی داری منتها با توجه به سیستم مورد نیاز این بازی که برای نسخه دموی این بازی منتشر شده کارت گرافیکی شما جزو لیست کارتهایی است که نمیتواند بازی رو اجرا کنه.....;)

سلام
این اولین تاپیکیه که من تو این قسمت می دم.

خواستم بگم کسی از بازی guitar hero 4و میزان سخت افزارش خبر داره و دیگه اینکه آیا بازی rockband برای pc هم اومده یا نه؟!

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or