ستایش بزرگان دنیای گیم از نمایش خیره‌کننده بازی The Last of Us

kolange_bill

کاربر سایت

23m6e.jpg

درود.

بازی‌ها خوب همیشه قابل ستایش هستند و خواهند بود. استودیو موفق Naughty Dog و خالق سری بازی‌های Uncharted در حال حاضر با انتشار جدیدترین گیم‌پلی بازی جدید خود یعنی The Last of Us در همایش E3 دیروز، به شدت مورد کانون توجه سازندگان بزرگ دنیا قرار گرفته است.

این بازی زیبا که بی‌شک یکی از عناوین مهم کنسول PS3 به شمار می‌آید با نمایش خیره کننده خود توانسته است مورد توجه مرد بزرگ دنیای گیم یعنی اقای Hideo Kojima قرار گیرد. استاد کوجیما بعد از دیدن تریلرهای این بازی در صفحه توئیتر خود بازی The Last of Us مورد لطف قرار داد و اذعان کرد:

" بازی The Last of Us بدون شک یک عنوان خارق‌العاده می‌باشد، وهمین امر باعث شده است که من بعد از مدت‌ها برای اولین بار بخواهم بازی کنم". وی در ادامه افزود: به عنوان یک سازنده بازی نسخه نمایشی بازی The Last of Us توانست حسادت مرا برانگیزد و شوق و لذت دوبارسازی را بار دیگر در من زنده کند، متشکرم.

این در حالی است که اقای Atsushi Inaba از Platinum Games نیز این بازی مورد تعریقف و تمجید قرار داد و افزود:

" نظری در مورد اینکه کنترلر بازی به چه نحوی است ندارم ولی بیان و ایجاد این مطلب در یک کار تعاملی شگفت انگیز است، فوق‌العاده است."

andriasang

من خودم تو این دموی TLOU به تنها چیزی که توجه نکردم گرافیک بود.یعنی اصلا مهم نیست.
شماها این همه طراحی محیط فوق العاده.صداگذاری عالی و از همه مهمتر اون انتقال عالی حس رو گذاشتین کنار و گیر دادین گرافیک.
به نظر من خلاقیت بازی مهمتره تا گرافیک.

من بازم تریلرو دیدم.نکته ای که توجهم رو جلب کرد نوع حرکت دوربین بود که فوق العاده سینمایی شده و هیجان بازی رو چندبرابر میکنه.نکته بعدی کاورگیری بازی هست که حتی از سردمدار این نسل یعنی geow هم زیباتر کار شده.افکت خون هم نیازی به تعریف نداره.اینا تو هر بازیشون که ساختن افکتهایی که بکار گرفتن بهترین بوده.آب آتش برف شن و حالا خون..

شما دموی 2009 گاو 3 رو توی کنفرانس دیدی ؟ اگه ندیدی ما هم حرفی برای گفتن نداریم !
اگر دیدی با یه حساب سر انگشتی می تونی متوجه بشی این دمو از لحاظ کیفی از اون دمو بهتر بوده ! حالا اون دمو توی نسخه ی نهایی به چی تبدیل شد ! حالا ببین این به چی تبدیل میشه !

خب عزیزم منم که منظورم همین بود !!

در شاهکار بودن و استاد بودن کوجیما هیچ شکی نیست اما ایشون یک جوری گفتن میخوان بعد از مدت ها بازی کنند که ظاهرا یادشون رفته L.A Noire همچین دورم نبود که ایشون کلی ذوق شده بودن و می خواستن بازی کنند :silenced:

در شاهکار بودن و استاد بودن کوجیما هیچ شکی نیست اما ایشون یک جوری گفتن میخوان بعد از مدت ها بازی کنند که ظاهرا یادشون رفته L.A Noire همچین دورم نبود که ایشون کلی ذوق شده بودن و می خواستن بازی کنند :silenced:

اونو استاد منتظر نسخه ی ژاپنی ـش بودن ! با وضع نقد ها و نمرات بالاخره معلوم نشد استاد سراغش رفت یا نه دی

ببخشید L.A بازی بدی نبود اتفاقا خیلی هم خوب بود درسته مشکل داشت در بعضی بخش ها اما جوری شما میگی انگار بازی آشغال بوده.

ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺳﺮﯼ ﺍﻧﭽﺎﺭﺗﺪ ﭼﻨﯿﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻌﯿﺪ ﻧﯿﺴﺖ.ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺳﺎﺧﺘﻨﺶ.ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ.

اون قسمتی که دختره آجر پرت کرد (حالا یادم نیست آجر بود چی بود) و ما به اون طرف حمله کردیم خیلی خوب بود.
من نگران این هستم که یه وقت بازی خطّی از آب نیاد و حوصلمون سر نره ! چون این تریلر یه قسمت کوچیک بود و اگه بخوان کل بازی رو اینجوری طراحی کنن خیلی سخته !
یا باید بازی کوتاه باشه یا اگه بلند باشه و تمام مراحل رو خوب طراحی کرده باشن یه شاهکار میشه

اون قسمتی که دختره آجر پرت کرد (حالا یادم نیست آجر بود چی بود) و ما به اون طرف حمله کردیم خیلی خوب بود.
من نگران این هستم که یه وقت بازی خطّی از آب نیاد و حوصلمون سر نره ! چون این تریلر یه قسمت کوچیک بود و اگه بخوان کل بازی رو اینجوری طراحی کنن خیلی سخته !
یا باید بازی کوتاه باشه یا اگه بلند باشه و تمام مراحل رو خوب طراحی کرده باشن یه شاهکار میشه

استاد کوجیما خودش خدای طراحی مراحل هست ! این رو به وضوح توی شاهکار آخرش MGS 4 میشه دید که طراحی مراحل و آزادی بازیباز چقدر عالی طراحی شده بود ! وقتی دو بار بر می گرده می گه این بازی فوق العادس و از اون نمایش اختصاصی که براش داشتن می گن روند مراحل عالی هست دیگه شما بگیر برو بقیش رو :دی

والا تا اينجا بچه ها از تو تريلر افت فريم هم متوجه شدن ، ممنون ميشم بگند گيم پلي چطور بود ؟؟ راضي كننده بود ؟؟ :)

ولي خب من از شخصيت پردازي و داستان خوشم نيومد جاي كار بيشتري داشت !! نور پردازي هم بدرد نميخورد كلا به بازي 5 ميدم !!

8-|

تو میتونی:دی

استاد کوجیما خودش خدای طراحی مراحل هست ! این رو به وضوح توی شاهکار آخرش MGS 4 میشه دید که طراحی مراحل و آزادی بازیباز چقدر عالی طراحی شده بود ! وقتی دو بار بر می گرده می گه این بازی فوق العادس و از اون نمایش اختصاصی که براش داشتن می گن روند مراحل عالی هست دیگه شما بگیر برو بقیش رو :biggrin1:
چه ربطي به استاد کوجیما داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or