ستایش بزرگان دنیای گیم از نمایش خیره‌کننده بازی The Last of Us

kolange_bill

کاربر سایت

23m6e.jpg

درود.

بازی‌ها خوب همیشه قابل ستایش هستند و خواهند بود. استودیو موفق Naughty Dog و خالق سری بازی‌های Uncharted در حال حاضر با انتشار جدیدترین گیم‌پلی بازی جدید خود یعنی The Last of Us در همایش E3 دیروز، به شدت مورد کانون توجه سازندگان بزرگ دنیا قرار گرفته است.

این بازی زیبا که بی‌شک یکی از عناوین مهم کنسول PS3 به شمار می‌آید با نمایش خیره کننده خود توانسته است مورد توجه مرد بزرگ دنیای گیم یعنی اقای Hideo Kojima قرار گیرد. استاد کوجیما بعد از دیدن تریلرهای این بازی در صفحه توئیتر خود بازی The Last of Us مورد لطف قرار داد و اذعان کرد:

" بازی The Last of Us بدون شک یک عنوان خارق‌العاده می‌باشد، وهمین امر باعث شده است که من بعد از مدت‌ها برای اولین بار بخواهم بازی کنم". وی در ادامه افزود: به عنوان یک سازنده بازی نسخه نمایشی بازی The Last of Us توانست حسادت مرا برانگیزد و شوق و لذت دوبارسازی را بار دیگر در من زنده کند، متشکرم.

این در حالی است که اقای Atsushi Inaba از Platinum Games نیز این بازی مورد تعریقف و تمجید قرار داد و افزود:

" نظری در مورد اینکه کنترلر بازی به چه نحوی است ندارم ولی بیان و ایجاد این مطلب در یک کار تعاملی شگفت انگیز است، فوق‌العاده است."

andriasang

شما Watch Dogs رو ندیدید ، درسته ؟!

شما هم نسخه کنسولی watch dogs رو ندیدی درسته ؟ last of us رو ps3 داشت اجرا میشد ولی watch dogs رو با کامپیوتر 4-5 میلیونی داشتن بازی میکردن اونجا . حتی با این حال هم گرافیکشون نزدیک بود .

آخرین ویرایش:
چرا ديديم ولي TLOU رو PC هزار ميليارد تومني اجرا نميشد !!!

شما هم نسخه کنسولی watch dogs رو ندیدی درسته ؟ last of us رو ps3 داشت اجرا میشد ولی watch dogs رو با کامپیوتر 4-5 میلیونی داشتن بازی میکردن اونجا . حتی با این حال هم گرافیکشون نزدیک بود .

قبل از این که شروع کُنید به خوشمزگی ، اول پستها رو بخونید :

به غیر از اون افت فریم که تو تریلر مشهود پود نمایش بازی هیچ ایرادی نداشت و بدون شک بهترین بازی E3 امسال همین بود ناتی داگ به تمام وعده هاش در مورد گیم پلی عمل کرده بود و بازی دقیقا همونی بود که توضیحاتشو خونده بودیم بدون هیچ کم و کاستی از نظر گرافیکیم واقع گرایانه ترین چیزی بود که تا به حال دیدم

حرفی در مورد این زده شُد که بازی رو PS3 بود یا PC ـه 200 میلیونی ؟! حتما باید یه نقل قولی کرده باشید ؟!

از این به بعد Watch Dog میشه بازی محبوب بسیاری از دوستان معلومالحال! Ubi هم پروردگار مطلق گرافیک!

من از الان منتظر سناریو Watch Dog vs The Last of Us هستم! مثل همون قضیه Rage و اینا!

حداقل بزارید چندتا تریلر از گیم پلی RT بازی رو کنسول ها بیاد، بعد خودتون و مارو با مقایسه های کذاییتون خفه کنید!

باشه بابا...
ما Hater شما خوبید.;;)
من کی گفتم بازی خوب نیست؟من فقط گفتم بازی رو خز نکنید!دیگه اسم TLOU میاد یه جوری میشم!حالا هی بیاین Haters Gonna hate و Successful troll is Successful بزارین.حالا میدونم در اینده عکس پماد سوختگی هم میزارین ولی باش.
ما HATER ایم در حد مرگ,شما خوبید!

از این به بعد Watch Dog میشه بازی محبوب بسیاری از دوستان معلومالحال! Ubi هم پروردگار مطلق گرافیک!

من از الان منتظر سناریو Watch Dog vs The Last of Us هستم! مثل همون قضیه Rage و اینا!

حداقل بزارید چندتا تریلر از گیم پلی RT بازی رو کنسول ها بیاد، بعد خودتون و مارو با مقایسه های کذاییتون خفه کنید!

اگر منظورتون از معلوم الحال بنده هستم باید بگم مودب باش و حد و حدود خودت رو بشناس ، توهین کردن هُنر نیست . بنده نه با شُما خصومتی داشتم نه رفاقتی که بر میگردی بیخود و بی جهت توهین میکنی . ما هم بلدیم مثه شُما شرم و حیا رو کنار بذاریم.

هدف از اون پست من هم اون مقایسه های بچه گانه ای که تو ذهن شماست نبوده ، اصلا این دو بازی با هم مقایسه نمیشن چون به احتمال زیاد اون بازی نسل بعد هست و هیچ موقع دو بازی از دو نسل مختلف رو با هم مقایسه نمیکنن ، من فقط گُفتم که طبیعی ترین چیزی که ساخته شده این نبوده ، حالا شُما چطور واسه خودت بریدی و دوختی و نشان معلوم الحال حال بودن رو به ما چسبوندی خدا عالمه !

قبل از این که شروع کُنید به خوشمزگی ، اول پستها رو بخونید :

حرفی در مورد این زده شُد که بازی رو PS3 بود یا PC ـه 200 میلیونی ؟! حتما باید یه نقل قولی کرده باشید ؟!

شما وقتی داری واچ داگز رو مثال میزنی ینی داری مقایسه میکنی دیگه ؟ اینا رو نباید مقایسه کنی که. از لحاظ واقعگرایی حق با .:ab:. هست من هم تا حالا بازیی به واقع گراییه tlous ندیدم . واچ داگز شاید واسه نسل بعد باشه که خوب معلومه گرافیکش باید بهتر باشه تو نسخه کنسولی عمرا همچین گرافیکی از واچ داگز ببینی .

یه بازی هرچقدر هم فوق العاده باشه بازم کارشناس هایی پیدا میشن که ایراد بگیرن
به غیر از اون افت فریم
اما گرافیکش.هنوز بهترین نیست.
شما چجوری اینارو متوجه شدید دوست دارم بدونم اون لحظه با چی مقایسه کردید این بازی رو؟! نکنه Halo 4 ?:دی

شما وقتی داری واچ داگز رو مثال میزنی ینی داری مقایسه میکنی دیگه ؟ اینا رو نباید مقایسه کنی که. از لحاظ واقعگرایی حق با .:ab:. هست من هم تا حالا بازیی به واقع گراییه tlous ندیدم . واچ داگز شاید واسه نسل بعد باشه که خوب معلومه گرافیکش باید بهتر باشه تو نسخه کنسولی عمرا همچین گرافیکی از واچ داگز ببینی .

من هم همینو میگم ، نگُفتم که روی کنسول همینطوره یا کار UBI با ارزش تر از کار ND بوده که اینطور به شُما بر خورد ، من فقط یه جمله ی ساده گُفتم ، درک و فهمش اونقدر سخت و پیچیده نبود .

Watch dogs رو چی اجرا شد دوست عزیز؟!
با یه حساب سر انگشتی چقدر باید خرج Pc کرد تا بدون مشکل اون و اجرا کنه؟ اگه واقعا همون باشه!

:|

آخرین ویرایش:
یه بازی هرچقدر هم فوق العاده باشه بازم کارشناس هایی پیدا میشن که ایراد بگیرن

شما چجوری اینارو متوجه شدید دوست دارم بدونم اون لحظه با چی مقایسه کردید این بازی رو؟! نکنه Halo 4 ?:دی

والا تا اينجا بچه ها از تو تريلر افت فريم هم متوجه شدن ، ممنون ميشم بگند گيم پلي چطور بود ؟؟ راضي كننده بود ؟؟ :)

ولي خب من از شخصيت پردازي و داستان خوشم نيومد جاي كار بيشتري داشت !! نور پردازي هم بدرد نميخورد كلا به بازي 5 ميدم !!

8-|

اصلا Watch dogs روی pc
9 تومنی اجرا شد
خب که چی ؟

مهم اینکه گرافیکش بالاتر بود >:)
قضیه همون پول و اش هست.
کلا گیمر : خرج کردن

ولی خداییش با گیم پلی The Last of Us خیلی حال کردم :x

the last of us برای این نسل هست و بهترین بازی این نسل است شک نکنید(البته با لطف خدا)گیم پلی بازی پخش شد و فوق فوق فوق عالی بود گیم پلی گرافیک و صدا هم دیگه هیچی از قبل معلوم بود.
Game of the year(با لطف خدا):the last of us
اینجوری هم که کوجیما و دیگر بزرگان گفتن پس دیگر هیچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or