ستایش بزرگان دنیای گیم از نمایش خیره‌کننده بازی The Last of Us

kolange_bill

کاربر سایت

23m6e.jpg

درود.

بازی‌ها خوب همیشه قابل ستایش هستند و خواهند بود. استودیو موفق Naughty Dog و خالق سری بازی‌های Uncharted در حال حاضر با انتشار جدیدترین گیم‌پلی بازی جدید خود یعنی The Last of Us در همایش E3 دیروز، به شدت مورد کانون توجه سازندگان بزرگ دنیا قرار گرفته است.

این بازی زیبا که بی‌شک یکی از عناوین مهم کنسول PS3 به شمار می‌آید با نمایش خیره کننده خود توانسته است مورد توجه مرد بزرگ دنیای گیم یعنی اقای Hideo Kojima قرار گیرد. استاد کوجیما بعد از دیدن تریلرهای این بازی در صفحه توئیتر خود بازی The Last of Us مورد لطف قرار داد و اذعان کرد:

" بازی The Last of Us بدون شک یک عنوان خارق‌العاده می‌باشد، وهمین امر باعث شده است که من بعد از مدت‌ها برای اولین بار بخواهم بازی کنم". وی در ادامه افزود: به عنوان یک سازنده بازی نسخه نمایشی بازی The Last of Us توانست حسادت مرا برانگیزد و شوق و لذت دوبارسازی را بار دیگر در من زنده کند، متشکرم.

این در حالی است که اقای Atsushi Inaba از Platinum Games نیز این بازی مورد تعریقف و تمجید قرار داد و افزود:

" نظری در مورد اینکه کنترلر بازی به چه نحوی است ندارم ولی بیان و ایجاد این مطلب در یک کار تعاملی شگفت انگیز است، فوق‌العاده است."

andriasang

شما نمونه ی بهتری سراغ داری ؟

فقط یه جای دنیا میشه یه بازی اول شخص رو با سوم شخص در انداخت ! همینجا !
خدمتتون عرض کنم از لحاظ دیتیل و جزییات یک کرکتر توی بازیهای سوم شخص تا الان فقط نیت و کریتوس با هم جاهاشون رو تعویض می کردن که با این نمایش دوباره رتبه ها یه تکونی می خوره ! حالا شما بگرد ببین توی اینا کرکتر اول شخص پیدا می کنی یا نه !

اگر جناب .:Pouria:. این تعریفهای اسطوره ای رو بگذاره کنار خیلی بهتره چون کم کم داره خیلی کلیشه ای و بی مزه میشه .
ما شبیه این گرافیک ها رو توی بازیهایی مثل آنچارتد دیده بودیم و قرار نیست این بازی رو به مانند خدا ستایش کنیم .
استغفرالله هر کی تمجیدهای پوریا رو بخونه فکر میکنه داره قدرت و شکوه خدا رو توصیف میکنه !

@pouria خوب واقعا بی مزش میکنید دیگه!
الان یکی مثل منم که در حد 10 از 10 با تریلر حال کرد میاد این مدل تعریف های عجیب غریب رو میخونه از بازی زده میشه.
چپ میرید راست میاید هم هی صحبت فشار میکنید. فشار چی دقیقا ؟!

دقیقا موافقم .
تعریف و تمجید هم حدی داره .

آخرین ویرایش:
اگر جناب .:Pouria:. این تعریفهای اسطوره ای رو بگذاره کنار خیلی بهتره چون کم کم داره خیلی کلیشه ای و بی مزه میشه .
ما شبیه این گرافیک ها رو توی بازیهایی مثل آنچارتد دیده بودیم و قرار نیست این بازی رو به مانند خدا ستایش کنیم .
استغفرالله هر کی تمجیدهای پوریا رو بخونه فکر میکنه داره قدرت و شکوه خدا رو توصیف میکنه !
تو يه فروم اينترنتی نظرات همه محترمه و هر كس می تونه هر نظری دلش می خواد بده. همونطور كه می بينيد هيترها هم تيكه پرونی می كنن...;)

هر کسی می تونه نظرش رو بگه مگه خلاف اینه ؟
من فکر نمی کنم آنچارتد همچین چیزی رو ارائه داده باشه ! همچین جزییاتی خیلی راحت آنچارتد رو هم کنار میزنه ! بویژه هوش مصنوعی فوق العاده ی بازی !
اگر کسی هم احساس میکنه با این تعریف ها امکان داره در آینده با اومدن و خرید بازی ناامید بشه بهتره به خودش و بقیه لطف کنه توی تاپیک های بازی نیاد یا کلاً بی خیال خریدش بشه ! هم save money کرده هم اعصاب و روانش راحت می مونه !
بازی یه بازی خاص هست که شاید مشابه ـش رو فقط در دنیای سینما دیده باشیم ! اومدن همچین چیزی به دنیای گیم یه ریسک بزرگه و از طرفی مثبت جواب دادنش مایه ی تعریف و تمجید !
هر وقت هر استودیوی دیگه ای اومد آخر نسل یه IP جدید معرفی کرد که اون IP یه بازی متفاوت بود (نه عین 100 تا بازی دیگه با فرمول های امتحان پس داده) و چیزی جدیدی ارائه داد میشه قبول کرد که ناتی داگ کار بزرگی نکرده .

مگه شما تو دنیای بازی به Naughty GOD هنوز ایمان نیوردید ؟
بهتره که ایمان بیارید! چون این تعریف ها واقعا برازنده ی NG و علی الخصوص TLOU هست!

من تونستم نصفه ویدیوشو رو ببینم.گرافیکش دقیقا مشخص بود آنچارتدیه مخصوصا نوع رنگ بندی ولی من نمیدونم دوستان چطوری صداگذاری اتمسفر و حس تعلیق فوق العاده بازی رو ول کردن چسبیدن به گرافیک.خب البته گرافیکش زیادی خوب بود همینطور انیمیشنها که حتی از u3 هم تکامل یافته تر بود.ولی این نسل دیگه ارزش نداره به خاطر گرافیکش انقدر بحث کنیم چون چشم همه مون عادت کرده و فقط نسل بعد هست که ارضامون میکنه.

شیت ! :d
حداقل خودی رو نزنید که :> :d این روحیتون تو حلقم !

مگه شما تو دنیای بازی به Naughty GOD هنوز ایمان نیوردید ؟
بهتره که ایمان بیارید! چون این تعریف ها واقعا برازنده ی NG و علی الخصوص TLOU هست!

ما خیلی وقته با کنسولمون ( پی اس 3 ) جولان میدیم و حال میکنیم ولی منظور بنده ی حقیر چیز دیگه ای بود که مثل اینکه با برخورد شدید همراه شد .

امیدوارم Naughty GOD و دوستان منو ببخشن که توهینی نابخشودنی کردم :praying:

آخرین ویرایش:
کلا این بازی یه سه چهار نسلی از بقیه جلوتره واقعا فوق العادست وقتی تریلر رو دیدم ایمان به خدا قویتر شد که موجودی رو خلق که تونسته همچین بازی بسازه.فکر کنم اعضایهndهمه مریخی باشن

.:Pouria:.
اقا جان بازی فوق العادس,هرفی هم توش نیست.ولی دیگه این تعریفایی که شما کردی,قشنگ ادم از زندگی پشیمون میشه!
بازم میگم بازی فوق العادس,هرفی هم توش نیست.حالا باز بیاین گیف بزارین که فشار روم اومده و پماد سوختگی و اب یخ نمی خوای و ...
یعنی ادم این جمله رو میبینه:
واقعا نمایش بازی میخکوب کننده بود ! از هر لحاظی که بهش نگاه کنیم خارق العاده بود ! انیمیشن های سوپر فوق العاده ، فیزیک عالی ، صدا گذاری فوق العاده ، گیم پلی و گرافیک هم که دیگه نگم بهتره ! خواب رو از چشم آدم پروند :d
دیگه با خودش تصمیم میگیره که کلمه ی فوق العاده رو استفاده نکنه.خز نکنید خوب این کلمه رو.
یا مثلا اینقدر دوستان God God می کنن دیگه ادم تصمیم میگیره Atheis-t شه.حالا ادم رو ولش کن.مرغام دیگه بیخیال قد قد کردن میشن و صدای خروس میدن!جان خدتون اینقدر بازی رو خز نکنید!

اقا جان بازی فوق العادس,هرفی هم توش نیست.ولی دیگه این تعریفایی که شما کردی,قشنگ ادم از زندگی پشیمون میشه!
بازم میگم بازی فوق العادس,هرفی هم توش نیست.حالا باز بیاین گیف بزارین که فشار روم اومده و پماد سوختگی و اب یخ نمی خوای و ...
یعنی ادم این جمله رو میبینه:
دیگه با خودش تصمیم میگیره که کلمه ی فوق العاده رو استفاده نکنه.خز نکنید خوب این کلمه رو.
یا مثلا اینقدر دوستان God God می کنن دیگه ادم تصمیم میگیره Atheis-t شه.حالا ادم رو ولش کن.مرغام دیگه بیخیال قد قد کردن میشن و صدای خروس میدن!جان خدتون اینقدر بازی رو خز نکنید!

اينو به همه ميگم اين بازي ارزش همه جور طرفداري رو داره الكي خودتون رو به در و ديوار نزنيد !!!

تازه تعريف هايي كه پوريا ميكنه از بازي ، بنظرم كمم هست و بايد بيشترش كنه !!

هنوز هيچ سازنده اي جيگر نداشته دوتا ip در حد AAAAAAAAAAAAAAAAAA...............توليد كنه . بله !!!!!

بازي خداست !!!!

نمایش بازی واقعاً فوق العاده بود.

خیلی کار درستی کردن که بازی رو آخر کنفرانس نشون دادن... اینجوری همه خزعبلاته وسط کنفرانس یادمون رفت

پ.ن :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or