ستایش بزرگان دنیای گیم از نمایش خیره‌کننده بازی The Last of Us

kolange_bill

کاربر سایت

23m6e.jpg

درود.

بازی‌ها خوب همیشه قابل ستایش هستند و خواهند بود. استودیو موفق Naughty Dog و خالق سری بازی‌های Uncharted در حال حاضر با انتشار جدیدترین گیم‌پلی بازی جدید خود یعنی The Last of Us در همایش E3 دیروز، به شدت مورد کانون توجه سازندگان بزرگ دنیا قرار گرفته است.

این بازی زیبا که بی‌شک یکی از عناوین مهم کنسول PS3 به شمار می‌آید با نمایش خیره کننده خود توانسته است مورد توجه مرد بزرگ دنیای گیم یعنی اقای Hideo Kojima قرار گیرد. استاد کوجیما بعد از دیدن تریلرهای این بازی در صفحه توئیتر خود بازی The Last of Us مورد لطف قرار داد و اذعان کرد:

" بازی The Last of Us بدون شک یک عنوان خارق‌العاده می‌باشد، وهمین امر باعث شده است که من بعد از مدت‌ها برای اولین بار بخواهم بازی کنم". وی در ادامه افزود: به عنوان یک سازنده بازی نسخه نمایشی بازی The Last of Us توانست حسادت مرا برانگیزد و شوق و لذت دوبارسازی را بار دیگر در من زنده کند، متشکرم.

این در حالی است که اقای Atsushi Inaba از Platinum Games نیز این بازی مورد تعریقف و تمجید قرار داد و افزود:

" نظری در مورد اینکه کنترلر بازی به چه نحوی است ندارم ولی بیان و ایجاد این مطلب در یک کار تعاملی شگفت انگیز است، فوق‌العاده است."

andriasang

23m6e.jpg

درود.

بازی‌ها خوب همیشه قابل ستایش هستند و خواهند بود. استودیو موفق Naughty Dog و خالق سری بازی‌های Uncharted در حال حاضر با انتشار جدیدترین گیم‌پلی بازی جدید خود یعنی The Last of Us در همایش E3 دیروز، به شدت مورد کانون توجه سازندگان بزرگ دنیا قرار گرفته است.

این بازی زیبا که بی‌شک یکی از عناوین مهم کنسول PS3 به شمار می‌آید به نمایش خیره کننده خود توانسته است مورد توجه مرد بزرگ دنیای گیم یعنی اقای Hideo Kojima قرار گیرد. استاد کوجیما بعد از دیدن تریلرهای این بازی در صفحه توئیتر خود بازی The Last of Us مورد لطف قرار داد و اذعان کرد:

" بازی The Last of Us بدون شک یک عنوان خارق‌العاده می‌باشد، وهمین امر باعث شده است که من بعد از مدت‌ها برای اولین بار بخواهم بازی کنم". وی در ادامه افزود: به عنوان یک سازنده بازی نسخه نمایشی بازی The Last of Us توانست حسادت مرا برانگیزد و شوق و لذت دوبارسازی را بار دیگر در من زنده کند، متشکرم.

این در حالی است که اقای Atsushi Inaba از Platinum Games نیز این بازی مورد تعریقف و تمجید قرار داد و افزود:

" نظری در مورد اینکه کنترلر بازی به چه نحوی است ندارم ولی بیان و ایجاد این مطلب در یک کار تعاملی شگفت انگیز است، فوق‌العاده است."

andriasang

ببخشید مگه انتظار دیگه ای داشتید از NAUGHTY GOD ولی بدون شوخی بازی بسیار خوبی است و تعامل دختره وقتی اجر رو پرت کرد عالی بود

واقعا نمایش بازی میخکوب کننده بود ! از هر لحاظی که بهش نگاه کنیم خارق العاده بود ! انیمیشن های سوپر فوق العاده ، فیزیک عالی ، صدا گذاری فوق العاده ، گیم پلی و گرافیک هم که دیگه نگم بهتره ! خواب رو از چشم آدم پروند :d

اینم لینک دانلود با کیفیت HD 720P

واقعا توصیف ها برای این بازی کم میارن :d

اینقدر جو نده بابا !!!

تریلر رو ببین ;)

کلا این نوع جو گیری خیلی فوق العادست !

افزایش 3000 پاسکالی فشار هم فوق العادس :lol: !

@pouria خوب واقعا بی مزش میکنید دیگه!
الان یکی مثل منم که در حد 10 از 10 با تریلر حال کرد میاد این مدل تعریف های عجیب غریب رو میخونه از بازی زده میشه.
چپ میرید راست میاید هم هی صحبت فشار میکنید. فشار چی دقیقا ؟!

کوروش جان با تمام احترامی که برات قائل هستم ولی اینکه من نظرم رو چطور ابراز می کنم ( در صورتی که خارج از قوانین سایت نباشه ) فک نمی کنم به کسی ربط داشته باشه ! یکی از دوستان می تونه همچین نظری رو توی بازی دیگه داشته باشه یا مثلا همین بازی رو آشغال بدونه ! نظرش محترمه و به کسی هم تا اونجا که می دونم مربوط نمی شه ! .

اگر جناب .:Pouria:. این تعریفهای اسطوره ای رو بگذاره کنار خیلی بهتره چون کم کم داره خیلی کلیشه ای و بی مزه میشه .

می تونی نخونی و بازی نکنی عزیزم :)

آخرین ویرایش:
واقعا نمایش بازی میخکوب کننده بود ! از هر لحاظی که بهش نگاه کنیم خارق العاده بود ! انیمیشن های سوپر فوق العاده ، فیزیک عالی ، صدا گذاری فوق العاده ، گیم پلی و گرافیک هم که دیگه نگم بهتره ! خواب رو از چشم آدم پروند :d

اینم لینک دانلود با کیفیت HD 720P

واقعا توصیف ها برای این بازی کم میارن :d

اینقدر جو نده بابا !!! کلا این نوع جو گیری خیلی فوق العادست !

تریلر رو ببین

تریلر رو همه دیدن ولی اینقدر جو نگرفتتشون ... !

آخرین ویرایش:
کلا مهمترین نکته کنفرانس سونی همین بازی بود، حالا بحث گرفتن 1 سال اکانت پلاس برا جمعیت اونجا هم بودا که با جف پا تشویق میکردن. عکس عملهای دشمنان و پارتنر بسیار عالی بود. علل خصوص اون لحظه که تیر یارو تموم شد و یکی از دشمنا فهمید که این صدای اسلحه برای تموم شدن گلوله هاست و با خیال راحت خواست حمله ور شه...

اینقدر جو نده بابا !!! کلا این نوع جو گیری خیلی فوق العادست !

تریلر رو همه دیدن ولی اینقدر جو نگرفتتشون ... !

شما نمونه ی بهتری سراغ داری ؟
امضا جناب عالی ....
yahoo_4.gif
فقط یه جای دنیا میشه یه بازی اول شخص رو با سوم شخص در انداخت ! همینجا !
خدمتتون عرض کنم از لحاظ دیتیل و جزییات یک کرکتر توی بازیهای سوم شخص تا الان فقط نیت و کریتوس با هم جاهاشون رو تعویض می کردن که با این نمایش دوباره رتبه ها یه تکونی می خوره ! حالا شما بگرد ببین توی اینا کرکتر اول شخص پیدا می کنی یا نه !

آخرین ویرایش:
@pouria خوب واقعا بی مزش میکنید دیگه!
الان یکی مثل منم که در حد 10 از 10 با تریلر حال کرد میاد این مدل تعریف های عجیب غریب رو میخونه از بازی زده میشه.
چپ میرید راست میاید هم هی صحبت فشار میکنید. فشار چی دقیقا ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or