سایلنت هیل جدید توسط Hideo Kojima و Guilleromo Del Toro ساخته خواهد شد!

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
سایلنت هیل جدید توسط هیدئو کوجیما و کارگردان معروف سینما Guilleromo Del Toro ساخته خواهد شد! هنوز هیچ اطلاعاتی از بازی در دسترس نیست به جز اینکه بازیگر معروف، Norman Reedus نیز در بازی حضور خواهد داشت. برای دیدن Teaser بازی به زمان 1 ساعت و 16 دقیقه ویدیو زیر بروید:

SoapyWarpig - P.T. Demo - it's not over - Twitch

مثل اینکه این تیزر بخشی از تیزر بازی P.T که سونی در شبکه پلی استیشن منتشر کرده بود است. (یا شاید هم P.T همان سایلنت هیل جدید است)

نصاویر منتشر شده از بازی:

منبع

دقیقاً! اینا یه دمو دادن که به نظرم بیشتر حکم تست و آزمایش اولیه برای SH رو داره. یعنی ممکنه هیچ ارتباط مستقیمی هم با SH نداشته باشه و توی نسخه نهایی SH کلهم یه چیز دیگه ای ببینیم، ولی با این دمو میخوان عکس العمل ملت رو نسبت به این نوع گیم پلی و اتمسفر ارزیابی کنن و ببینن نظر مردم در مورد همچین بازی ای چی هست.
اگه SH انحصاری بود که توی کنفرانس این موضوع رو نعره میزدن! :دی
این تیکه رو کاملا باهات موافقم.
سونی برای چهارتا لباس و اسلحه، کلی روی کلمه ی Exclusive تاکید میکنه، اگه SH انحصاری شده بود، از اندرو هاوس بگیر تا خود کاز، نوبتی میومدن میگفتن که بازی برای PS4 انحصاریه :d

بَه بَه ! بالاخره اُستاد هم به صورت مرموزانه ای لب به سخن گشودن ! الان مسئله اینه: رکورد موسیقی های بازی Rime و یا نه، رکورد موسیقی های متن عنوان Silent Hill ؟! کدام یک !؟ :-/:d

h6ucbsk1yn1qg9tqq6b4.jpg

نوشتن که Let It Recording ! بریم تو کار رکورد ! :d
البته این رو هم بگم که فعلا هنوز اطلاعات خیلی ناچیزی در رابطه با این عنوان اومده !
پ.ن: راستی جان من این عنوان شاهکار رو که الان میبینید به این روز اُفتاده رو با عناوین چیپ و ترسناک امروزی مقایسه نکنید ! :d سایلنت هیل های اصیل، به خاطر اون درون مایه روانشناسانه و فلسفی + ترس و بقایی که بهش اضافه شده، تبدیل به شاهکار شدن، نه اون چیزی که..

بَه بَه ! بالاخره اُستاد هم به صورت مرموزانه ای لب به سخن گشودن ! الان مسئله اینه: رکورد موسیقی های بازی Rime و یا نه، رکورد موسیقی های متن عنوان Silent Hill ؟! کدام یک !؟ :-/:d

نوشتن که Let It Recording ! بریم تو کار رکورد ! :d
البته این رو هم بگم که فعلا هنوز اطلاعات خیلی ناچیزی در رابطه با این عنوان اومده !
پ.ن: راستی جان من این عنوان شاهکار رو که الان میبینید به این روز اُفتاده رو با عناوین چیپ و ترسناک امروزی مقایسه نکنید ! :d سایلنت هیل های اصیل، به خاطر اون درون مایه روانشناسانه و فلسفی + ترس و بقایی که بهش اضافه شده، تبدیل به شاهکار شدن، نه اون چیزی که..

این رو خیلی خوب اومدی. متاسفانه کسایی که این مقایسه رو انجام میدن به هیچ وجه تجربه سایلنت هیل رو نداشتن و نهایت تجربه ترسشون Dead Space بوده
پ.ن : استاد یه موسیقی براش بسازه : چه شووووووووود

آخرین ویرایش:
من که با سایلنت هیل downpour ,home coming خیلی حال کردم نسخه های قدیمی رو هم بازی نکردم متاسفانه الانم دیگه چون قدیمین حسش نیست:دی
در کل خوبه بسیار هم عالی کوجیما بیاد روش کار کنه

من که با سایلنت هیل downpour ,home coming خیلی حال کردم نسخه های قدیمی رو هم بازی نکردم متاسفانه الانم دیگه چون قدیمین حسش نیست:دی
در کل خوبه بسیار هم عالی کوجیما بیاد روش کار کنه

DOWNPOUR که عالی بود.واسه من شد جز یکی از بهترین بازی های نسل قبل.

1- ویدئوی که توی لینک بود رو رفتم دانلود کردم که 500 مگ بود ولی همش 28 دقیقه بود ! چیزی که توی لینک هست 1 ساعت و 30 دقیقه هست پس چرا مال من 28 دقیقه هست ؟ 2- صدای این دختره خیلی روی مخ بود ! لینکی ازش نیست که بدون صدای بازی کننده باشه ؟؟؟ :| 3- ممنون سریع تر پاسخ بدید ... :d

اگه کسی جرئتش رو داره این موزیک ویدئوی a stray child از یامائوکا رو ببینه! برای قسمت سوم هست.(کاشن! ویدئو به شدت مریض هست:d)
https://www.youtube.com/watch?v=5nMUcj0wuS8
حالا فکر کنید یه همچین مریضی بخواد رو یه بازی مثل P.T ساندترک بسازه! =p~
نظر شخصی من اینه که یامائوکا بهترین موزیک و ساندترک ها رو تو کل تاریخ گیم ساخته اصلا شکی بهش وارد نیست اگر رو SH جدید کار کنه آشوووبی میشه:d

عزیزان قرار سایلنت هیل ساخته بشه نه amnesia !!!
حرف شما که میگید اول شخص خوبه درست ولی فقط برای یک بازی ترسناک نه سایلنت هیل.
این کار مثل این میمونه که بخوان متال گیر رو اول شخص بسازن یا doom رو سوم شخص !!!
هرچیزی یه اصالتی داره و باید بهش پایبند بود.
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk

به نظر من بازيهايي مثل mgs يا doom كه گفتين تو سبك خودش و فرم اصيل خودشون موفق هستن در نتيجه نيازي به تغيير هم ندارن(يعني تغيير دادنشون ديوانگيه)
ولي بازي مثل سايلنت هيل كه خيلي هم دوسش دارم رفته رفته افت كرده و نياز به تغييرات داره تا جون بگيره و شايد تبديل شدن به اول شخص يكي از اين تغييراي مورد نياز باشه(وگرنه اگه سايلنت هيل هم روند موفقش رو ادامه ميداد تغيير سبك و فرمش بله ديوانگي ميبود )

.

همون طور كه مابقي دوستان هم اشاره كردن به احتمال خيلي زياد P.T همون SH ـه و يه سري شواهدي هم در اين رابطه تو اكثرا سايت ها و منابع وجود داره كه اين فرضيه رو اثبات ميكنه اما من جداي از اطلاعات موجود، از روي يه سري از نكاتي كه تو خود كنفرانس ( به اصطلاح ) نهفته بود به اين نتيجه رسيدم:

اول از همه مطمئنم كه كوجيما به تنهايي براي نشون دادن اين تريلر MGS روي صحنه نيومده بود چون در واقع اين تريلر MGS نه تنها چيز خاصي نداشت بلكه كلا تكرار تريلري بود كه چند وقت قبل پخش شده بود و شايد بتونم بگم كه اين تريلر ( در قياس با تريلر قبلي ) تنها در حد 1 دقيقه سكانس هاي جديد داشت.

دوم اينكه با توجه به اين مورد كه MGS تو بخش مربوط به كونامي تريلر كامل ( 15 دقيقه ) و جديدي داشت در نتيجه نيازي نبود كه به خاطر نشون دادن دوتا جعبه كوجيما بياد تو كنفرانس سوني و كلي حرف بزنه.

سوم اينكه نمايش P.T بدون هيچ مقدمه اي و دقيقا بعد از نمايش MGS، يعني زماني كه خود كوجيما رو صحنه حضور داشت استارت خورد و يه جورايي واضح بود كه حضور كوجيما تو كنفرانس سوني بيش تر به خاطر P.T بوده نه به خاطر MGS!

چهارم اينكه در حقيقت اصلا استوديويي به نام 7780s وجود نداره و واضحه كه به كار بردن اين اسم بيش تر براي فريب دادن مخاطب هاي اين سري يا به زبون ساده تر از رو كرم كوجيما ـه :|:d بر فرض مثال اگرم كه چنين استوديويي وجود داشته باشه 100% بعد از معرفي بازي تغيير نام پيدا ميكنه.

و مورد پنجم و آخرين مورد هم اينكه حضور Norman Reedus تو تيزر بازي ( P.T ) و حضورش تو SH مهر تاييديه بر مرتبط و يا حتي يكي بودن P.T با SH جديد.

اين موارد بديهياتي ـه كه فقط از نظر من مهم جلوه كردن وگرنه كه فكر كنم مدارك خيلي بهتري هم براي اثبات اين فرضيه ( ارتباط اين دو عنوان ) وجود داشته باشه.

فقط اميدوارم كه استاد Akira Yamaoka هم با وجود اينكه سرش خيلي شلوغه و در حال حاضر داره به صورت همزمان روي Rime و Murasaki Baby و احتمالا رو Let It Die (؟!) كار ميكنه، برسه كه رو آهنگ هاي SH هم كار كنه چون اگه بهترين تيم دنيا هم پشت اين بازي باشن هيچ فايده اي نداره مگر اينكه استاد Yamaoka هم جز اون تيم باشه.

خراب اين تيريپ خسته و اون دود سيگارشم :d

بسیار جالب و ترسناک بود :d

فقط فکرشو بکنید این بازی بخواد با هدست واقعیت مجازی سونی یعنی مورفیوس سازگار باشه، کسی هست که جرئت کنه این بازی رو با اون هدست انجام بده یا نه؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or