سایز Xbox one توسط مایکروسافت اعلام شد

19Rodar

کاربر سایت
20130918_xbox_one.jpg

Reddit اندازه و سایز Xbox one را اعلام کرد.همچنین در این گزارش طول کابل کینکت این کنسول نیز مشخص گردید.شایان ذکر است که این اطلاعات توسط Reddit مستقیما از مایکروسافت منتشر شده است.

بدین ترتیب سایز کنسول Xbox one و همچنین طول کابل کینکت این کنسول به قرار زیر است:

30685615974556985379.jpg

بنابراین Xbox one قطعا بزرگتر از Xbox 360 است و در تاریخ 22 نوامبر امسال منتشر می شود.

VG247

الان شما PS3 FAT رو بگزارین جلوی Wii ببینید کدومش قشنگ تر هست بعد بگزاریشن پیش Wii U بعد بگزارینش پیش PS3 SLIM و PS2 و PS3 S SLIM و... ببینید کدومش قشنگتر هست
بعد مینی ماینر رو بگزارین پیش بنز SLR یا پراید رو بگزارین پیش بوگاتی یا مثلا XPERIA MINI رو بگزارین پیش XPERIA Z
PS3 Slim و Fat که کلا از لحاظ ظاهری با هم فرق دارن!
مثل های ماشین و گوشی هم شما داری یه وسیله سطح پایین یا متوسط رو با High End مقایسه می‌کنی!

ولی دوستان جدا از شوخی به نظر من سایز کنسول نه اینکه اصلا مهم نباشه چون برای جا به جایی که بعضی وقتها پیش میاد مهمه اما درصد اهمیت این موضوع خیلی بالا نیست.مثلا واسه لپ تاپ سایز و وزن خیلی خیلی مهمه چون لپ تاپ رو آدم میخره که دم دستش باشه هر جا که میره ولی واسه کنسول اینطور نیست و فقط موارد خاصی مگر پیش بیاد کسی بخواد کنسولش رو تغییر مکان بده.

اندازه کنسول کوچیک ترین ارزشی برای انتخاب نداره و این یک چیز بدیهیه! ولی برای نسون دادن هنر طراحی و قدرت مهندسی، این امریه که توی تمام وسایل الکتریکی همه انجامش میدن! مثلا اپل هر سال محصولاتش با اینکه سخت افزارش قوی تر میشه، اما سایز کوچیکتر میشه که میخواد هنر مهندسی رو به رخ بکشه!

یا مثلا PS4 و XBOX ONE، دارای اجزای سخت افزاریه یکسانی هستند، ولی با این حال، PS4 اندازه ی خیلی کوچیک تری داره و حتی Power Break هم نداره که از دید من این هنر طراحی به حساب میاد! و مشکل دوم هم عمودی گذاشتن هست!

اندازه کنسول کوچیک ترین ارزشی برای انتخاب نداره و این یک چیز بدیهیه! ولی برای نسون دادن هنر طراحی و قدرت مهندسی، این امریه که توی تمام وسایل الکتریکی همه انجامش میدن! مثلا اپل هر سال محصولاتش با اینکه سخت افزارش قوی تر میشه، اما سایز کوچیکتر میشه که میخواد هنر مهندسی رو به رخ بکشه!

یا مثلا PS4 و XBOX ONE، دارای اجزای سخت افزاریه یکسانی هستند، ولی با این حال، PS4 اندازه ی خیلی کوچیک تری داره و حتی Power Break هم نداره که از دید من این هنر طراحی به حساب میاد! و مشکل دوم هم عمودی گذاشتن هست!

من واقعا واسم جای سواله چرا مایکرو این امکان رو نذاشته که X1 رو عمودی گذاشت؟آخه واسه X360 میشه ولی چرا X1 رو اینطوری ساختن؟حتما دلیل سخت افزاری داشته که حاضر شدن بابتش اینو فداش کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or