سایت Metacritic و لیست بهترین متای بازیها در سال 2011

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

MetacriticScroe50andLess.gif

سال 2011 سالی بسیار پر شور در نزد گیمرها بود ؛ و یکی از این شور و حالها در مورد میانگین امتیازاتی بود که در سایت معروف Metacritic به ثبت میرسید . بازیهای بی شماری در سال 2011 مورد نقد و برسی سایتها قرار گرفتن و امتیازات متعددی نیز به بازیها داده شد که همه انها از سوی سایت Metacritic مورد تحلیل قرار گرفت و میانگین امتیازات نهایی انان نیز از سوی این سایت داده شد . در همین راستا سایت Metacritic بالاترین میانگین امتیازات بازی در سال 2011 را مشخص نمود که در زیر شاهد ان هستید . در صدر جدول بازی معروف Batman: Arkham City نسخه PS3 ان است که امتیاز 9.6 و در رتبه دوم نیز بازی The Elder Scrolls V: Skyrim نسخه 360 میباشد با امتیاز مشابه 9.6 است . لیست کامل به شرح زیر است .

1- Batman: Arkham City (PS3), 96
2- The Elder Scrolls V: Skyrim (Xbox 360), 96
3- Portal 2 (PC), 95

4- Portal 2 (Xbox 360), 95
5- Portal 2 (PS3), 95)
6- Batman: Arkham City (Xbox 360), 94
7- The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS), 94
8- The Elder Scrolls V: Skyrim (PC), 94
9- Mass Effect 2 (PS3), 94
10- Minecraft (PC), 93

destructoid

ینی اون دایره ی آماری رو نیگا کنین برین حال کنین . بعد باز بیاین بگین ps3 بده :دی
پرهام دیگه بهانه ی اینجوری ندیده بودم . تعداد نقدها رو اگه بخوان حساب کنن که کلا لیست نمیتونن بدن بیرون که . چون هیچ کودوم از بازی ها تعداد نقداشون مساوی نیست .

ینی اون دایره ی آماری رو نیگا کنین برین حال کنین . بعد باز بیاین بگین ps3 بده :دی
پرهام دیگه بهانه ی اینجوری ندیده بودم . تعداد نقدها رو اگه بخوان حساب کنن که کلا لیست نمیتونن بدن بیرون که . چون هیچ کودوم از بازی ها تعداد نقداشون مساوی نیست .
حداقل میتونن بازی های که نقد هاشون به نزدیک هست رو لیست کنن.یا مثلا کنسول ها رو از هم جدا کنن،یعنی برای هر کنسول یک لیست بدن

من کلا با این مدل آمارگیری ها همیشه مخالف بودم.

بهتر بود یکی تک پلتفورمی میزاشتن، برای هر پلتفورم بعدش هم سه پلتفورم با هم رو . . .
نه اینکه قاطی پاتی باشه.
اینجوری جالب نمیشه.

واقعا اینجور آمار گرفتن مسخره است. به قول دوستمون باید مثلا Batman رو روی تمامی پلتفرم ها میانگین میگرفت و الی آخر. الان بر فرض یه بازی روی کنسول A حدود 20 تا نقد داشته و میانگینش شده 80. بعد کنسول B 2 تا نقد با امتیاز 90 داشته. مینگین این میشه 90. الان این برابر بود؟!!!

حالا این موارد به کنار. اگر هم بخوایم مثل چیزی که گفتم میانگین بگیریم بازم درست در نمیاد :دی چون مثلا بازی ای هست که روی PC نیومده و فقط روی 2 تا کنسول هست. اما بازی دیگر بر روی 3
لفترم اومده. زمان محاسبه امتیاز هاش بین 3 تقسیم میشه اما بازی قبلی بین 2. :دی

کلا بیخیال شین :دی

ینی اون دایره ی آماری رو نیگا کنین برین حال کنین . بعد باز بیاین بگین ps3 بده :دیپرهام دیگه بهانه ی اینجوری ندیده بودم . تعداد نقدها رو اگه بخوان حساب کنن که کلا لیست نمیتونن بدن بیرون که . چون هیچ کودوم از بازی ها تعداد نقداشون مساوی نیست .
نه ببین داداش این ربطی به خوب یا بد بودنps3 نداره درستش اینه که نسخه 360بتمن رو حساب کنن تو نگرفتی چی میگم خیلی سادست الان هر نسخه از بازی که بیشترین امتیاز رو داره باید حساب بشه چون نسخه های کنسول اکثرا امتیازها یکیه.فقط نسخهpcبعضی بازی ها نمره بیشتر یا کمتر میگیره....بذار ساده برات بگم اگه امتیاز اون سایت های که نسخهps3رو نقد نکردن از امتیازات xboxورداریم متایه نسخه ایکس باکس بتمن هم میشه96به همین سادگی به همین خوشمزگی

نه ببین داداش این ربطی به خوب یا بد بودنps3 نداره درستش اینه که نسخه 360بتمن رو حساب کنن تو نگرفتی چی میگم خیلی سادست الان هر نسخه از بازی که بیشترین امتیاز رو داره باید حساب بشه چون نسخه های کنسول اکثرا امتیازها یکیه.فقط نسخهpcبعضی بازی ها نمره بیشتر یا کمتر میگیره....بذار ساده برات بگم اگه امتیاز اون سایت های که نسخهps3رو نقد نکردن از امتیازات xboxورداریم متایه نسخه ایکس باکس بتمن هم میشه96به همین سادگی به همین خوشمزگی
اون جمله من در مورد ps3 فقط به خاطر اون دایره آماری بود :دی
من نمیگم اینجور لیستا درسته ولی اینا کلی حساب کردن و کودوم بازی امتیازش بیشتره گزاشتن اول . خوب تعداد نقدای اسکایریم هم با بتمن مساوی نیست یا نقدای پورتال با اسکایریم تو نسخه های مختلف مساوی نیستن ولی خوب اینا هر نسخه امتیازش بیشتر بود گزاشتن بالاتر . اگه اونجوری که تو میگی حساب میکردن لیست دادن غیر ممکن میشد باید هزاران بار جمع و تفریق کنن تا تعداد نقدا مساوی باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or