سایت FFXIII آپدیت شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
0227ffxiii02.jpg

سایت رسمی FFXIII به تازگی آپدیت شده است و مضامین زیادی من جمله عکس‌های جدید و کاراکتر‌های جدید و یک پیام از تهیه کننده بازی، کیتاسه، به آن اضافه شده است.

شخصیت‌های لایتنینگ، Snow، Vanilla و Sazh جزو شخصیت‌های اصلی بازی هستند ولی به نظر می‌رسد که سه شخصیت Gadot، Lebreau و Maqui که اخیرا معرفی شده‌اند، جزو کاراکتر‌های فرعی بازی باشند که در قالب Team Nora و تحت فرمان Snow می‌باشند.

همچنین به نظر می‌رسد که Gadot و Lebreau نه‌تنها از زیردستان Snow بوده، بلکه دوست دوران کودکی یکدیگر نیز می‌باشند. همچنین گفته می‌شود که کاراکتر Maqui، جنگجوی خیلی ماهری نیست.

قسمت Message سایت نیز آپدیت شده و پیغامی از کیتاسه بصورت رمزی در آنجا قرار گرفته است. به گفته کیتاسه، او در حالی این پیغام را نوشته است که بازی FFXIII در مقابلش و بر روی dev kits در حال اجرا شدن می‌باشد و از این بابت اظهار خوشحالی کرده است.

پیام‌ها بدین صورت می‌باشند:

"Strategic battles using using XXXXX"( در مورد مبارزات استراتژیک)

"Summon beasts like Shiva and XXXXX"( هیولاهایی مثل شیوا و ...)

"Lightning does XXXXXX to XX and XX..."( در مورد دو نوع از قابلیت‌های لایتنینگ)

مهدی دمت گرم!!

البته نکته اصلی ان پیغام رمزی این هست که اگر درست کنار هم جور شن مارو به سمت پروژه بعدی آنها (یعنی تیم سازنده FFXIII) هدایت میکنه!!

یعنی ممکنه این پروژه ..... ولش کن!! نمیگم!:cheesygri هنوز ان 6 ماهی که قول داده بودم تموم نشده!!!:biggrin1:

یعنی ممکنه این پروژه ..... ولش کن!! نمیگم!:cheesygri هنوز ان 6 ماهی که قول داده بودم تموم نشده!!!:biggrin1:
ماكان چسبيدي به اسمش نبر ها :biggrin1: بابا گذشت اون زمون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or