سایت call of duty:black ops ثبت شد!

nero1371

کاربر سایت
ljyjge2lxd9yt9d192hi.jpg

امروز سایتی با عنوان call of duty:black ops ثبت شد که هیچ اطلاعاتی درش نبود به جز تاریخ عرضه.
تاریخ عرضه نوشته شده:11.09.10

تها اطلاعات موجود سازنده احتمالی بازی هست!!!Treyarch

دیگر هیچ جزئیاتی از بازی موجود نمیباشد!!!حتی یک عکس!!!
خیلی زوده!!!

منتظر فاش شدن اطلاعات بعدی باشید!!!

callofduty.com/blackops

اگه بازی مربوط به جنگ ویتنام باشه بازی جالبی و زیبای نیست

مطمئن باشید جنگ ویتنام بدرد نمی خوره اصلا نمیشه بازی چی اش رو می خوان بسازن

شما حاضری -شغل پر درامدت رو ول کنی و برای از نوع یه کار جدید بکنی؟کسی از پول بدش نمیاد!حد اقل ACTi نشون داده که عاشقشه!
رضا آخه دیگه واقعا داره لوس میشه COD ... تمومش کنند با MW3 عالیه!
ولی همونطور که گفتی Acti چیزی که براش در آمد داره رو ول نمیکنه ، همین در آینده بنظرم بضرر COD میشه.

توي گيم اسپات نوشته كه با توجه با اطلاعاتي كه از افرادو منابع مختلف دارن داستان بازي به احتمال زياد در دوران جنگ سرد ميگذره و در نقاط مختلفي كه در اين دوران شاهد ناارامي ناشي از اون بودن مثل اروپاي شرقي و ويتنام و كوبا و..... جاهاي مختلف اطراف جهان اتفاق مي افته و محدود به يك سرزمين نيست.

به نظر من احتمال اينكه black ops بازي تكراري و بي خاصيتي(نسبت به سريmw) بشه زياده .اصلا از همين اسم مسخره و به شدت كليشه اي:sick: اوليه اش بي ذوقي و تكرار ميباره.

Last edited by a moderator:
دوستان کم لطفی می کنند ..COD:WAW رو که جزء بهترین بازیها بخاطر به تصویر کشیدنِ جنگ جهانی بود رو همین Treyarchزحمتشُ کشیده بود , کاری به از هم پاشیدن IW ندارم ولی Treyarch که تو کاره خودش استاده...

88pg7zdn2gzapmn4erp.jpg

تقریبا 12 ساعته دیگه میتونید کلی ترین اخبار از بازی رو تو gametrailres مشاهده کنید....
تو gt کنسولهای بازی pcوps3 وx360 معرفی شده بودند ولی من فکر میکنم باری تمامی کنسولها عرضه بشه!!!به دودلیل:
1-سابقه شرکت سازنده
2-اسم ویدئویی که از خود گیم تریلر گرفته شده!!!

z2m534tqsgqm6m81low2.jpg

همچنین سازنده 100 درصد بازی معلوم شد....
گرافیک بازی معلوم نبود زیاد ولی چنگی هم به دل نمیزد...
من پیش بینی میکنم دقیقا مثل medal of honor جدید بشه!!​

اگر هم نمیدونید اولین تریلر بازی انتشار یافته و تو سایت gt میتونید ببینید...
از اینجا میتونید تریلر ور با کیفیت معمولی و با لینک مستقیم دریافت کنید:تریلر

54okzpb1w92x54n7q07n.jpg

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

آخرین ویرایش:
اصلا خوشم نیومد !
جو بازی رو دیدم حالم بهم خورد ، نمیدونم چرا ولی حس میکنم Acti دیگه دوره موفقیت هاش با سری COD تموم شده و داره این سری رو با عناوین زیاد داغون میکنه!

فریدون جون ارور میده !!
فکر کنم پورت ها رو بستن نمیذاره دانلود کنیم !!

ارور میده برای اینکه ابتدا باید شما به GT وصل شین و بعد Login شین تا بتونین DL کنید. برای همین نمیزاره که با لینک DL کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or