سایت و فروم Epic هم هک شد

RattleSnake

کاربر سایت
gears31.jpg

epic به کاربران خود ایمیل زده و از انان درخواست کرده است که رمزهای عبورشان را تغییر دهند.

متن ایمیل به کاربران:
سایت و فروم Epicبه تازگی هک شده است و بعد از چند مدت غیر فعال بودن دوباره بک اپ میشود.
هکرها ممکن است ادرس ایمیلها ،کلمات عبور کاربران فروم را و کلمات کده شده را بدست اورده باشند.این هک بسیار سنگین بوده است، که توانسه اند کلمات عبور را بدست بیاورند.ما باید رمزها را دوباره بازسازی کنیم و به کاربران بفرستیم.
خوشبختانه هیچ از اطلاعات کارتهای اعتباری و اطلاعات مالی از وب سایتها و فروشگاهای ما به سرقت نرفته است.

ما متاسفیم و از صبوری کاربران قدردانی میکنیم ما سرویس سایت را تحت کنترل کامل داریم و جای نگرانی نیست.

Tim Sweeney
موسس شرکت Epic

این هکرها که هستند که سایتها بازی سازی را هک میکنند؟

منبع

• Like
Reactions: "[MTV]"
این هکر گناهی نداره epic باید حواسش جمع باشه.

:-o
یکم روی این حرفتون فکر کردین؟ مثلا خوبه من برم به یکی چاقو بزنم بعد بگم من که تقسیری نداشتم اون یارو میخواست حواسشو جمع کنه؟!!!
اون هکر/هکرها رو که به قل و زنجیر نبسته بودن که برو/برین Epic رو هک کنین! اونم از خودش اختیار داشته و میتونسته که هک نکنه! پس اون هکر/هکرها مقصر هستند!
ولی کلا این یک کار مسخره هست به نظر من،اگه هکر/هکرها بیاین بگن من/ما شماره ی رمز کارت اعتباری مردم رو دزدیم ولی فصد سو استفاده نداشتیم،یا میخوان دزدی کنن یا بیکارن(مرض دارن)!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or