P PSP-hacks کاربر سایت Aug 25, 2008 #121 یک سایت خدا می خواهم برای دانلود بازی ها با لینک مستقیم. دوستان لطفا کمک کنید. دایرکتوری هم باشه اشکال نداره
یک سایت خدا می خواهم برای دانلود بازی ها با لینک مستقیم. دوستان لطفا کمک کنید. دایرکتوری هم باشه اشکال نداره
reza_31 کاربر سایت Aug 16, 2009 #124 معرفي دو سايت سلام دوستان در اين دو سايت همه چيز براي psp هست تم و نرم افزار و غيره....... www.worldpsp.blogfa.com و iranianpsp.tk
معرفي دو سايت سلام دوستان در اين دو سايت همه چيز براي psp هست تم و نرم افزار و غيره....... www.worldpsp.blogfa.com و iranianpsp.tk
amin1 کاربر سایت Aug 18, 2009 #125 یک سایت این سایت هم خیلی باحاله ولی زبونش ترکیه هست. www.morsayfa.org
all4u کاربر سایت Nov 28, 2009 #129 نوشته شده توسط L J A: میشه یه امیلیتور بدید؟مرسی بیشتر... emulatur رو؟ مال کدوم دستگاه؟ :confused:
K Karim1504 کاربر سایت Feb 11, 2010 #134 مای پی اس پی MyPSP.ir هم هست :cheesygri http://www.mypsp.ir بهترین مرجع فارسی پی اس پی
I ilivili کاربر سایت Mar 27, 2010 #135 نوشته شده توسط Decalist: خسته نباشي !! اين سايت هارو كه ديگه همه بلدن !! (بهترين جا ، همين جا هست) اگر برنامه خواستي توي بخشه خودش بگو سريع بهت جواب ميدن ! بیشتر... ببخشید من یک برنامه میخواستم که بتونم با آن بتونم در سایت youtube ویدئو خواستم تماشا کنم
نوشته شده توسط Decalist: خسته نباشي !! اين سايت هارو كه ديگه همه بلدن !! (بهترين جا ، همين جا هست) اگر برنامه خواستي توي بخشه خودش بگو سريع بهت جواب ميدن ! بیشتر... ببخشید من یک برنامه میخواستم که بتونم با آن بتونم در سایت youtube ویدئو خواستم تماشا کنم