سایت مجله بازی نما

• Thread starter Thread starter Allurea
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Allurea

کاربر سایت
بعد از این همه بد قولی بازی نما چند روزه که سایتش رو راه انداخته به نظر من برای شروع خیلی خوبه سایت دارای تالار گفت و گو نیز میباشد.
فعلا کار داره من که خیلی خوشحالم که سایت بعد از مدت ها راه افتاد.
این هم یه عکس که از سایت گرفتم
2q2oh92.jpg

مرسی از خبری که دادی ولی من که نمیتونم برم توش. مگه آدرسش www.bazinama.com نیست؟
من اینو که میزنم ارور میده.

درسته .. از این لینک میشه رفت ولی سایت خیلی خیلی ابتدایی طراحی شده و یه قالب آماده و محدوده..
کلا جالب نیست

این که ماله google cache هست;)
میدونید که گوگل یه نسخه از سایت رو سیو میکنه (اگه به گوگل برین بقل لینک ها نشوته cache !!)
سایتش هم درست نشده این ماله زمانیه که سایت رو به راه بوده
بای

منم از cache تونستم برم کلا وقتی دیدم نمیتونم وارد سایت بشم گوگل کچ رو زدم

بازی نما هم قالب سایت رو از همونجایی خریده که بازی سنتر خریده. چون قالبها یکیه.

منم از cache تونستم برم کلا وقتی دیدم نمیتونم وارد سایت بشم گوگل کچ رو زدم

خب گوگل کچ ماله زمانیه که سایت تاسیس شده و جدید نیست و هنوز سایتش راه نیفتاده;)

راه افتاده

نیازی به کش گوگل و این حرفها نیست.
من رفتم سایت رو دیدم از دو هفته پیش کاملا درسته و میره توش. خیلی راحت. قالب شون رو گذاشتن ولی گمونم هنوز ردیف نتونستن پیادش کنن. ولی خبرهای سایت داره دست و پا شیکسته میره بالا... روزی دو سه تا خبر می رن. آدرس هم اینه دیگه:
www.bazinama.com

الان که انجمنش خرابه / دیگه بدقولی به سایت هم سرایت کرده ! تو خود سایت نوشته بود به احتمال زیاد مجله 19 خرداد منتشر میشه ولی هنوز خبری نیست .

من الان نمی دونم این سایت ( بازی نما ) به چه دردی می خوره!!!
اون عکسایی که بالای سایت هی عوض میشه که الکیه و معلوم نیست این بازی ها مال چند صد سال پیش یا بعد هستن! انجمنهاش هم که خرابه ( تا اونجایی که یادم میاد توی اولین خبری که گذاشته بودن توی سایت گفته بودن انجمنها رو راه اندازی کردیم ) که خالی هم نبسته بودن. انجمن داشت و منم توش فوری عضو شدم. ولی فرداش دیدم انجمن رو برداشتن!!!
اون نظر سنجیشم که الکیه. فقط یه قسمت اخبارش تقریباً کار میکنه.

تازه از همه بدتر اينكه آقا نظر سنجي رو ديديد بعد از هر بار Dc شدن مي تونيد دوباره راي بديد الان ديگه وبلاگ ها هم امكاناتشون از اين بيشتره
هدف زدن سايت فقط به خاطر فشار زياد هوادارا بوده و بس

والا چي بگم ! در مورد سايت و شروع ضعيف كه نه، نا اميد كنندش، با همه موافقم. يكي از مخالفاي Upload شدن سايت تو اين وضع تاسف بار هم خودم بودم، اما من يه راي دارم و نه بيشتر ! دليل بسته شدن انجمن هم شيطوني يكي دوتا كاربر بود كه ... بي خيال !
حالا بچه ها دارن دنبال يكي دوتا جوون درست حسابي واسه سرو سامون دادن به سايت مي گردن، اصلاً هم ديگه نمي خوايم سراغ اين شركت هاي طراحي سايت و اين جور مزخرفا بريم. هركي احساس مي كنه مي تونه يه سايت حسابي طراحي و پشتيباني كنه، بسم الله. يه زنگ بزنه دفتر مجله و ...
اما درست ميشه، شك نكنين ! ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or