سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

بچه ها راستی یه چیزی یادم اومد این Rising که تایید شد دیگه چرا اسمش شد Metal Gear Solid . مگه نباید میشید Metal Gear : Rising .
من بیشتر به خاطر همین Rising هست که فکر میکنم اهمیتش به اندازه نسخه های اصلی (شماره دار) MGS نیست.

درضمن 100% یک بازی یا یک خبری هم باید در مورد عکس BB بده
من Portable Ops رو بازی نکردم ولی فکر کنم اونجا شخصیت اصلی BB بود. یعنی بعید نیست دنباله اون بازی رو برای PSP بسازه ! (که امیدوارم این طور نباشه :دی)

دقیقا فرضیه BB میره روی PSP . الان اگر سری به سایت همین تیزر بزنید میبینید که نوشته MGS Rising و
Mask : Who are you ؟ خبری از Big Boss نیست با توجه به اینکه قبا از E3 هم یه MGS واسه PSP تایید شد پس میمونه همین ماسک که امشب باید ببینیم چیه .

خوهشا در این یه مورد دیگه فن بوی بازی رو بزارید کنار. کوجیما میخواست نظارت بکنه اسم رو میزاشتن متال گیر سَکینه نه سالید و اصلا در Kojima Pro تهیه نمیشد. یه متال گیر هم واسه psp تائید شده که 99.9% مختص به psp ست همون طوری که خود مسئولان سونی گفتن و از هر طرف که برسی میکنی میرسی به همین عکس بیگ باس.
اگر اینطور باشه با عقل جور در میاد. یه بازی بزرگ واسه psp و یه بازی بزرگ برای ps3 و pc و 360 بنام رایزینگ.
درضمن، اسنیک ها رو دقت کنید همه شون شبیه به هم هستن. اینجا هم که اخرش میگه رایدن برگشته، دلیل نمیشه. احتمالا رایدن ها از این به بعد شبیه بهم هم میشن. این زن ه هم همه رقمه به رایدن میزنه.

PSP Go برای تبلیغات و داشتن بازار جدا گانه به یه عنوان انحصاری نیاز داره دقیقا مثل GT که قراره با Go عرضه بشه.
با تمام این تفاسیر ممکنه بازم سرکار باشیم و رایدن و بیگ باس یک بازی باشن و ... .

آخرین ویرایش:
بچه ها راستی یه چیزی یادم اومد این Rising که تایید شد دیگه چرا اسمش شد Metal Gear Solid . مگه نباید میشید Metal Gear : Rising
پس فکر کنم یه خبری از Snake هم باشه .

دوستان این صدمین بار: اون solid یعنی "سه بعدی" و ربطی هم به Solid snake نداره !

آخرین ویرایش:
الان اومدم اخبار و چک کنم ( امروز june 2 ) هست دیگه :smile:
به این برخوردم البته هنوز بطور شایعه است :
Also, according to the slip, Metal Gear Solid: Rising is not a 360 exclusive but will head to PC and PS3 as well.
--------------
http://www.vg247.com/2009/06/02/rum...ce-maker-castlevania-lords-of-shadow-surface/

اگه این خبر و دوستان گفتن شرمنده چون انقدر پست در پست بازی شده که من نفهمیدم چی به چیه :smile:

الان اومدم اخبار و چک کنم ( امروز june 2 ) هست دیگه :smile:
به این برخوردم البته هنوز بطور شایعه است :
Also, according to the slip, Metal Gear Solid: Rising is not a 360 exclusive but will head to PC and PS3 as well.
--------------
http://www.vg247.com/2009/06/02/rum...ce-maker-castlevania-lords-of-shadow-surface/

اگه این خبر و دوستان گفتن شرمنده چون انقدر پست در پست بازی شده که من نفهمیدم چی به چیه :smile:
راجع به این فعلا همه چش شایعست . فعلا تنها چیزی که مشخصه اینه که فقط واسه 360 میاد .
مگر اینکه کوجیما بیاد و تو کنفرانس سونی خودش چیزی اعلام کنه .

چند تا؟؟؟؟

:confused: سلام

نه به اون داداشمون که تا 2 تات اخبار از RISING رو 360 خوند شخصا به دنیا اعلام کرد که این یه EXCLUSIVE برا XBOX هستش هرچیم زدیم تو سرمون که از کج میدونی رو PS نمیاد گفت تو سواد نداری خبر بخونی , نه به دوستان که MGS بعدی رو نه تنها برای PSP , بلکه برای PS3 , و حتی WII تایید کردند. دوستان از GAME CUBE و DS و اینا خبری نیست؟؟؟

بابا این لینکارو بزارید ما هم بخونیم خوب ثواب داره ما بی سوادارم ........

این تاپیک داره میره رو مخ آدم کمکم

خدا وكيلي 5 صفحه رو خونديم نفهميديم درست كي چي گفته....
الان اين بازي.
LORDS OF SHADOW همون بازيه؟MGS:RISING هستش؟؟!!؟!؟!
يه يه چيز ديگست؟؟؟

Last edited by a moderator:
خدا وكيلي 5 صفحه رو خونديم نفهميديم درست كي چي گفته....
الان اين بازي.
LORDS OF SHADOW همون بازيه؟MGS:RISING هستش؟؟!!؟!؟!
يه يه چيز ديگست؟؟؟

سلام نه دوسته عزیز یه بازی دیگه هست تو مایه های dmc تقریبآ که نسخه قبلیش واسه ps2 هم اومده بود!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or