سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

کلا کسایی که سایبورگ شدن .Gray Fox که احتمالش بالاست
olga ه که احتمالش صفره
فکر کنم Null در Portable ops هم بود که اونم شخصیت آنچنانی نبود.
رایدن که فکر نمیکنم این رایدن باشه (این بابا کلش چرا دو تا سوراخ داره. )
البته این وسط Little John پسر رایدن :-"
در کل 4 روز تا E3 مونده باید صبر کنیم:((

کلا کسایی که سایبورگ شدن .Gray Fox که احتمالش بالاست
olga ه که احتمالش صفره
فکر کنم Null در Portable ops هم بود که اونم شخصیت آنچنانی نبود.
رایدن که فکر نمیکنم این رایدن باشه (این بابا کلش چرا دو تا سوراخ داره. )
البته این وسط Little John پسر رایدن :-"
در کل 4 روز تا E3 مونده باید صبر کنیم:((

حسام Null همون (Gray Fox (Frank Jaeger خودمونه :دی

حسام Null همون (Gray Fox (Frank Jaeger خودمونه :biggrin1:
میدونم ولی میدونی چیه ممکنه داستان ادامه PO باشه اینطور که بیگ باس انقدر جوونه ممکنه داستان بعد از اون باشه ! در کل هنگ کردیم رفته هممون انقدر سوال و احتمال تو ذهنمونه یه چند روز باید صبر کنیم!:((

ِاین شخصیت جدید ه که نافرم به رایدن میزنه به احتمال خیلی زیاد بانو ست. این عنوان هرچی که هست باید خیلی جلوتر از MGS4 باشه و یک مقدار جلوتر از Portable Ops. اگر این تئوری درست باشه این شخصیت جدید سانی ـه و اون خپنه 100% بیگ باس. درثانی گری فاکس مرد بیچاره و دوره ی که اون زنده بود سوئیتی با قابلیت و پیشرفتگی سوئیت رایدن وجود نداشته و احتمال اینکه فاکس اینقدر خوشگل باشه هم تقریبا صفره :دی.

3 5 E 9 P O C 6 R S هم جالبه. اول اینکه واقعا S ه یا 5 ، معلوم نیست ولی اینها از توش در میاد:

PS3, 360, E3, 09, MGS5, PSP, PORTABLE OPS
واسه C ایده ی ندارم.

اصلا این عکس از کجا اومده؟
snatcher اسم یه بازیه که خیلی وقت پیش کوجیما ساخته!
توی اون بازی هم یه متال گیر کوچیکی بود باسم MK.II (شبیه همینی که توی MGS4 بود) وچیزی شبیه این عکس درش نبود!
256px-PC88_Snatcher_Front.jpg

آخرین ویرایش:
بچه هااون 2 تا ماسک کاملا مربوط به این 2 تا عکس یعنی بیگ باس و رایدن (احتمالی) هست یه ماسک بود توی mgs4 که اولد اسنیک می زد واسه اینکه کل بدنش همرنگ شه( اسم ماسکه یادم نیست) مثله این 2 تا ماسک هست!!!!! فکر کنم اینا تو بازی هستن کارشون هم همینه یکیش واسه رایدن ( احتمالی) یکیش واسه بیگ باس!!!!! و با هر 2 تا شخصیت هم می شه بازی کرد مثل اونیموشا 3!!!!

خوب من دیدم کسی به نوشته مصاحبه با کوجیما دقت نکرده امروز تازه دیدم تو IGN اگه یکم وقت میزاشتین معلوم بود.
بیشترش بر مبنای عکس های که گذاشته با تعداد حرف های که XXX داره میخونه

Hamamura: I think it will be the announcement of "We will do Metal Gear XXXXXXX."
Hamamura: I think it will be the announcement of "We will do Metal Gear BIGBOSS."

Kojima: Not quite.

Hamamura: Really!?

Kojima: It's just as I'd planned.

Hamamura: Really!? Because, when the thunder sounded and the screen lit up, "5"...

Kojima: It's X.
Kojima: It's S.

[remember, "X" is a censored character]
[remember, "S" is a censored character]

Hamamura: X!? It's different from 5?
Hamamura: S!? It's different from 5?

Kojima: No. It is XXX. Oh, I might as well say everything. XXX will appear.

Hamamura: Really!

Kojima: What do you think the P is?

Hamamura: XXXXXXXXXX's XXXXXX?

Kojima: But XXXXXXXXX. It's XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

Hamamura: Oh! Of course!

آخرش یکم سخت شد برای همین گذاشتم به نظر دوستان
منبع

خوب من دیدم کسی به نوشته مصاحبه با کوجیما دقت نکرده امروز تازه دیدم تو IGN اگه یکم وقت میزاشتین معلوم بود.
بیشترش بر مبنای عکس های که گذاشته با تعداد حرف های که XXX داره میخونه

Hamamura: I think it will be the announcement of "We will do Metal Gear XXXXXXX."
Hamamura: I think it will be the announcement of "We will do Metal Gear BIGBOSS."

Kojima: Not quite.

Hamamura: Really!?

Kojima: It's just as I'd planned.

Hamamura: Really!? Because, when the thunder sounded and the screen lit up, "5"...

Kojima: It's X.
Kojima: It's S.

[remember, "X" is a censored character]
[remember, "S" is a censored character]

Hamamura: X!? It's different from 5?
Hamamura: S!? It's different from 5?

Kojima: No. It is XXX. Oh, I might as well say everything. XXX will appear.

Hamamura: Really!

Kojima: What do you think the P is?

Hamamura: XXXXXXXXXX's XXXXXX?

Kojima: But XXXXXXXXX. It's XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.

Hamamura: Oh! Of course!

آخرش یکم سخت شد برای همین گذاشتم به نظر دوستان
منبع

:neutral: اون Big Boss رو شما خودت نوشتی دیگه نه؟ اگه به این سادگی بود تا الان همه فهمیده بودن اون مصاحبه به زبون ژاپنیه نه انگلیسی... دنبال کلمات انگلیسی نگردین که جای X ها بذارین

کيوان جان من فکر کردم منظورش به تعداد X تعداد حرفی هستش;) که جا انداخته خوب اگه این جوره که شما میگی چه دلیلی داشت پایین تر XXXXXXXXXXXXXXXX بزاره؟:confused:
به نظر من دقیقا به تعداد حروفی که X حذف شده X گذاشتن.وجا های که کلی XXXX گذاشته منظورش یک مطلب بوده که حذف شده :cool:
BIGBOSS هم بله من نوشتم خط اول نوشته خودش بود خط بعد جا گزاری من بود.

بعدشم درسته ترجمه انگلیسی از روی ژاپنیش بوده اما خودشون که چیزی بهش اظافه نکردن که.

کيوان جان من فکر کردم منظورش به تعداد X تعداد حرفی هستش;) که جا انداخته خوب اگه این جوره که شما میگی چه دلیلی داشت پایین تر XXXXXXXXXXXXXXXX بزاره؟:confused:
به نظر من دقیقا به تعداد حروفی که X حذف شده X گذاشتن.وجا های که کلی XXXX گذاشته منظورش یک مطلب بوده که حذف شده :cool:
BIGBOSS هم بله من نوشتم خط اول نوشته خودش بود خط بعد جا گزاری من بود.

بعدشم درسته ترجمه انگلیسی از روی ژاپنیش بوده اما خودشون که چیزی بهش اظافه نکردن که.
اول پست منو درست بخونید ببین چی گفتم...
من دارم میگم جای اون X ها حالا هر چندتا که هست باید حروف ژاپنی بذاری نه انگلیسی... این خیلی فرق میکنه!!

شما اومدی کلمه انگلیسی نوشتی... ساختار حروف ژاپنی با انگلیسی زمین تا آسمون فرق داره مثلا اگه 5 تا X باشه شاید توی انگلیسی اون 5 تا خودش 10 تا حرف باشه.

کيوان جان ببخشید:love:
ممنون که اشتباه من رو گرفتی من منظورت رو درست نفهمیده بود بازم شرمنده درست منظورت رو متوجه نشوده بودم خوب یکم بد منظورت رو بیان کرده بودی:blushing:

آقا نمی دونم کسی دقت کرده یا نه ولی این کلاهِ Big Boss (؟!) خیلی شبیه کلاه اعضای Green Beret نیست ؟!
BB در خلل دهه 50 عضو Green Beret بوده (قبل از عملیات Snake Eater) ولی خو هنوز چشش کور نشده بود ... البته BB بعد از عملیات Snake Eater و در خلال Vietnam Conflict باز هم با Green Beret همکاری داشته ... ولی موضوع اینه که اون موقع نمی دونستن سایبورگ و این جنگولک بازی ها چیه خو !!
شاید بازی تو دو بازه ی زمانی اتفاق میفته ؟!
اون سایبورگه هم مث که چشم چپش کوره ... سالیدوس هم چشم چپش این طوری بود ولی قیافش این قدر خوشگل نبود :d (البته از علم نانوماشین هر کاری بر میاد :p )

بازم صبر می کنیم .... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or