P pooya_m1385 کاربر سایت Jun 24, 2012 #16 سلام من تو قسمت اسب ها گیر کردم قلبو میزارم سر جاش ولی تو راهنما ها میگن طبق شکل بعد شکلم یه چیزی هست که یه جای دیگست من اون قلبو لوله هاشو چه جوری تنظیم کنم هر چهار تارو به 12 حالت و حتی بیشتر زدم ولی نشد
سلام من تو قسمت اسب ها گیر کردم قلبو میزارم سر جاش ولی تو راهنما ها میگن طبق شکل بعد شکلم یه چیزی هست که یه جای دیگست من اون قلبو لوله هاشو چه جوری تنظیم کنم هر چهار تارو به 12 حالت و حتی بیشتر زدم ولی نشد
dev کاربر سایت Mar 30, 2013 #18 وااای این تاپیک رو دیدم و راهنمایی ها رو خوندم کل بازی واسم یاد اوری شد...این یه بازی نبود یه شاهکار بود......عاشقشششششششششششم
وااای این تاپیک رو دیدم و راهنمایی ها رو خوندم کل بازی واسم یاد اوری شد...این یه بازی نبود یه شاهکار بود......عاشقشششششششششششم
_عرفان_ کاربر سایت Mar 30, 2013 #19 وااای این تاپیک رو دیدم و راهنمایی ها رو خوندم کل بازی واسم یاد اوری شد...این یه بازی نبود یه شاهکار بود......عاشقشششششششششششم بیشتر... آره واقعا عالی بود! نسخه 1 اش هم همینطور! من که منتظر 3 اش ام!
وااای این تاپیک رو دیدم و راهنمایی ها رو خوندم کل بازی واسم یاد اوری شد...این یه بازی نبود یه شاهکار بود......عاشقشششششششششششم بیشتر... آره واقعا عالی بود! نسخه 1 اش هم همینطور! من که منتظر 3 اش ام!