سامسونگ i9003 در حد آک

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

***Aria***

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام
این دومین تاپیکیه که برای این گوشی میزنم ,تاپیک قبلی بدون اطلاع بنده و بدون هیچ دلیلی حذف شد امیدوارم این یکی حذف نشه.
گوشی فوق العاده تمیزه و به آخرین رام رسمی و فارسی ساپورت آپدیت شده و کلی برنامه و گیم و نرم افزار کاربردی روش نصبه,یدونه محافظ ژله ای هم داره.
قیمت پایه هم 450 تومنه و زیر این قیمت پیشنهاد ندید واز زدن اسپم خودداری کنید لطفا".
عکس با نام کاربری

Attachments

• IMG_20120422_192249.jpg
    IMG_20120422_192249.jpg
    48.1 KB · مشاهده: 67
  • IMG_20120422_192308.jpg
    IMG_20120422_192308.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 60
  • IMG_20120422_192223.jpg
    IMG_20120422_192223.jpg
    37.3 KB · مشاهده: 46
سلام
این دومین تاپیکیه که برای این گوشی میزنم ,تاپیک قبلی بدون اطلاع بنده و بدون هیچ دلیلی حذف شد امیدوارم این یکی حذف نشه.
بدون دلیل؟

زحمت اینکه 2 دقیقه وقت بگذارین و اطلاعیه را بخونین به خودتون نمیدین و همیشه از خلق الله طلبکارین ...

الزامی بودن پیوست عکس در پست اول

10 روزی هست اجباری شده
تاحالا خوندینش؟ ( بعید میدونم )

البته راست میگین، بدون اطلاع بوده، دفعه دیگه 2-3 روز دسترسیتون که قطع بشه، اطلاع رسانی خوبی خواهد بود

راست میگی آقا نوید,واقعا حق ما کاربران پریمیوم همین نوع برخورده خشن از جانب شما مدیرانه.

کاربران پرمیوم حق خاصی شاملشون نمیشه، یکسری قابلیت ها دارن مثل زدن تاپیک در بازارجه ( با توجه به قوانینی که داره ) و در سایر موارد کاملا با تمام کاربران کساوی هستن ...

در ضمن این من هستم که باید بهم بربخوره و بدم بیاد؛ کلی برنامه ریزی میکنم، زمان بندی میکنم، در بخش اعلانات و همینجا اطلاعیه و تاپیک میزنم ( اونم به خاطر خود کاربرها) ولی بعضی از دوستان زحمت خوندنش را هم به خودشون نمیدن ...
بعد هم مدیر میشه بد، خشن، بد اخلاق، حق کاربران پرمیوم را زیر پا بگذار و ...

حق با شماست نوید جان . من خودم خوندمش . ولی خداییش همه که نمیدونن قانون جدید اومده . اگر یه اطلاع رسانی میشد بهتر نبود ؟ ممنون . همین الانشم فکر نکنم همه بدونند .

سیستم اطلاع رسانی توی بازی سنتر از طریق زدن اطلاعیه در بخش مربوطه و همچنین زدن تاپیک در بخش اعلانات سایت هستش و روش دیگه ای برای این کار توی بازی سنت وجود نداره !!!
الزامی بودن پیوست عکس در پست اول تاپیکهای بازارچه​

آخرین ویرایش:
حق با شماست نوید جان . من خودم خوندمش . ولی خداییش همه که نمیدونن قانون جدید اومده . اگر یه اطلاع رسانی میشد بهتر نبود ؟ ممنون . همین الانشم فکر نکنم همه بدونند .

بدون دلیل؟

زحمت اینکه 2 دقیقه وقت بگذارین و اطلاعیه را بخونین به خودتون نمیدین و همیشه از خلق الله طلبکارین ...

10 روزی هست اجباری شده
تاحالا خوندینش؟ ( بعید میدونم )

البته راست میگین، بدون اطلاع بوده، دفعه دیگه 2-3 روز دسترسیتون که قطع بشه، اطلاع رسانی خوبی خواهد بود
راست میگی آقا نوید,واقعا حق ما کاربران پریمیوم همین نوع برخورده خشن از جانب شما مدیرانه.
شما میتونستید همین تذکر رو با لحن ملایم تر تو اون تاپیک قبلی بدید اونوقت اگه ما عمل نکردیم عوض 2-3 روز یک هفته بن کنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or