سال 2012 ، سال هراس ، سال سری بازیهای Resident Evil

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

re2012.jpg

سال 2012 با تمام عناوین مهمش در راه است ؛ ولی تمام این بازیها بک سو و 6 عنوان جدید سری Resident Evil در دیگر سو . اگر بگوییم سال 2012 سال سری بازیها و فیلم Resident Evil میباشد ، سخنی به گزاف نگفته ایم . شاهکاری که در این سال میرود تا لب تشنه هواداران خود را مالا مال کند و سال 2012 را به نام خود قبضه نماید . درست است که سری بازیهای Resident Evil
دیگر انگونه که باید و شاید Survival horror نیست و به سوی اکشن شدن متمایز شده است ولی سران کپکام درصدد ساخت عناوین جدید با این سبک هستند تا دوباره این بازی مهم را به اوج خود برسانند .
حال در سال 2012 با کدام سریهای Resident Evil مواجه هستیم را در خبری که در زیر مع اوری کردیم به شما نشان و معرفی خواهیم کرد .

Resident Evil Revelations

valentine.jpg

اولین بازی از سری بازیهای RE ، بازی Resident Evil: Revelations میباشد . این قسمت که مخصوص کنسول 3DS در حال ساخت میباشد داستانش را با شخصیت های محبوب این سری یعنی Jill Valentine و
Chris Redfield اغاز میکند در بازی چهرهای جدید دیگری نیز چون Parker و Jessica نقش افرینی میکنند که داستان انان در سال 2005 مابین RE 4 و RE 5 اتفاق می افتد . شرکت نینتندو تاریخ عرضه بازی را
در 27 ژانویه 2012 مشخص نمده است .

Resident Evil: Operation Raccoon City

leonorc.jpg

عنوان دوم از سری بازیهای RE که در سال 2012 منتشر خواهد شد ، کاری از استودیو Slant Six Games یعنی Resident Evil: Operation Raccoon City میباشد که قرار است برای سه پلتفرم
PC, PS3 و X360 منتشر شود . داستان بازی ما بین دو عنوان Resident Evil 2 و Resident Evil 3 در سال 1998 و در شهر معروف Raccoon اتفاق می افتد . شما در این بازی در قالب تیم ( Umbrella Security Service ( USS حضور خواهید داشت و باید مبارزه خود را با زامبیها و ویروس پخش شده در راکون سیتی ادامه دهید .

Resident Evil: Retribution

retribution.jpg

اینبار شاهکار RE را بار دیگر بر روی پرده نقره ای خواهیم دید و اینبار سری جدید ان با نام Resident Evil: Retribution در 14 سپتامبر امسال به روی پرده میرود . بار دیگر ساخت و کارگردانی
فیلم Resident Evil: Retribution بر عهده اقای Paul W. S. Anderson میباشد که تهیه قسمتهای قبلی این فیلم را بر عهده داشته است .
شخصیت اصلی فیلم را بار دیگر خانم Milla Jovovich در نقش Alice ایفا خواهد کرد ؛ از نقاط قابل ذکر و مهم بودن شخصیتهای معروفی چون :
Sienna Guillory (Jill Valentine), Boris Kodjoe (Luther West), Johann Urb (Leon S. Kennedy), Shawn Roberts (Albert Wesker) و Li Bingbing (Ada Wong)
میتوان اشاره کرد .

Resident Evil: Damnation

residentevil-damnation.jpg

Resident Evil: Damnation یک CGI بسیار زیبا میباشد که به صورت 3D در حال ساخت است و ادامه ای بر قسمت قبلی یعنی RE: Degeneration میباشد .
کارگردانی این انیمیشن را اقای Makoto Kamiya بر عهده دارد که کارگردانی قسمت پیشنی یعنی Biohazard: Degeneration را انجام داده بود .
اطلاعات زیادی در مورد این CG در دست نیست ولی بار دیگر ما شاهد شخصیت معروف ان یعنی Leon خواهیم بود . این انیمیشن در سال 2012 پخش میوشد .

Resident Evil: Chronicles HD Selection

chronicleshd.jpg

شرکت Capcom چندی پیش در خبر اذعان کرد ، دو قسمت از سری بازیهای RE را با نامهای Resident Evil: The Umbrella Chronicles و Resident Evil: The Darkside Chronicles که در سالهای
2007 و 2009 برای Wii منتشر شده بودند را به صورت HD برای ps3 عرضه میکند . گفته میشود این پک جدید به صورت 3D و همچنین قابلیت پشتیبانی PS Move را دارا میباشد .
در حال حاضر تاریخ دقیقی از انتشار این پک مشخص نیست ولی امسال گفته میشود روانه بازار شود .

Resident Evil 6

re6.jpg

و بلاخره Resident Evil 6 ، عنوان مهمی که در این چند ماه اخیر شایعات بسیار در مورد این بازی به گوش میرسید .
بعد از منتشر شدن تیزری که بعدا مشخص شد دروغ بوده است هیچ خبر موثقی در مورد این بازی در دسترس نیست و شرکت کپکام نیز همچنان در مورد این بازی سکوت میکند .
امکان اینکه این بازی در سال 2012 عرضه شود کم است ولی باز هم نام سری جدید بازی یعنی Resident Evil 6 در لیست عناوین دیگر RE در سال 2012 بسیار خوش ایند است و امید است خبرهای جدیدتری
را در مورد این بازی در اینده نزدیک بشنویم .

آخرین ویرایش:
فکر میکنید با باران سایلنت هیل که امسال داره میاد این بازی اصلا شانسی داره؟!
البته که بازیش میکنیم اما حرفی برای گفتن نداره

ایول بی صبرانه منتظر تایید شدن RE6 هستیم :دی
یه RE واسه PSP روزی روزگاری معرفی شد ! PSP که مرحوم شد اونو نمی برنش روی VITA ؟ :دی

به نظرم هیچ کدوم از این عناوین کیفیت خوبی ندارند(البته امید به Revelations بیشتره) . امیدوارم رونمایی از نسخه ششم با شکوه باشه و یک بازی درخور نام بزرگ RE بسازند. منتظر میمونیم...

ایول بی صبرانه منتظر تایید شدن RE6 هستیم :دی
یه RE واسه PSP روزی روزگاری معرفی شد ! PSP که مرحوم شد اونو نمی برنش روی VITA ؟ :دی

یکی RE ، یکی هم DMC ... این دوتا جاشون جاشون رو PSP خالی بود ، شایعه هم خیلی پخش شده بود پیرامون این دو ... ایشالا ویتا :دی !
===
رزیدنت اویل 6 میخوام :( !

رزیدنت اویل که داره میزنه رو دست COD ! متاسفانه دور این سری رویایی هم باید خط بکشیم.آخه چرا ؟ واقعا کپکام داره چیکار میکنه؟ مگه غیر از HD کردن عناوین قبلی کاری هم بلده؟ RE4 Hd و RE Code Veronica HD و حالا هم که Chronicles HD و Devil May Cry HD و...
واقعا از روزی که شینجی میکامی رفت دیگه RE ، رزیدنت اویل قبلی نبود.حتی نسخه ی چهارم با اون ابهتش هم نتونست به طور کامل طرفدارای دو آتیشه ی بازی رو راضی کنه.امیدوارم اگر نسخه ی اصلی بعدی ای توی این نسل در دست ساخته به سبک RE های کلاسیک برگرده و بیخیال TPS بشه.
نسخه ی پنجم رو هم اگر به عنوان یه بازی جدا بهش نگاه کنید با اون گرافیک و تکنیک های بصری و موسیقی یه کار عالی بود ولی از چشم RE یه فاجعه ی خوش رنگ و لعاب بود ولی از وقتی دیدم بازی توی محیط روشن روز انجام میشه گفتم این هم رزیدنت نمیشه :((

جو سنگین و موسیقی وحشتناک و شاهکار(اگر کلمه ای بهتر از شاهکار بود اون رو استفاده میکردم) و همچنین زاویه ی دوربین و داستان بازی و حس تنها بودن و تلاش برای Survive در نسخه های Classic کل اتمسفر بازی رو تحت الشعاع قرار میداد.
ولی در مقایسه با اون RE4 با تغییر زامبی ها به Ganado و تغییر زاویه ی دوربین مقدار زیادی از جوا ترسناک بازی رو کاهش داد ولی موسیقی و جلوه های بصری بازی در اون زمان شاهکار بود.جو سنگین ابتدای بازی کم کم رو به تحلیل رفت تا جایی که از Chapter 2-1 به بعد بازی کاملا سبکش Adventure میشه دیگه از زامبی های ترسناک و وحشی خبری نیست به جاش یه سری راهب و ارتشی اومده که هم فکر میکنن هم تیر اندازی میکنن !
نسخه ی پنجم موسیقی اش خیلی خوب بود ولی نه تنها تبدیل زامبی ها به Majini از ترس بازی مقداری زیادی کم کرد بلکه اتفاق افتادن بازی توی روز روشن کاملا جس بازی رو به هم زد.اصلا یکی از پایه های بازیهای Horror اینه که بازی توی محیط تاریک برگذار بشه.مثل جو Silent Hill و جو سنگین Alan Wake .

در آخر سوال اینجاست که وقتی زامبی ها تبدیل به Majini هایی شدن که از پشت بلندگو صحبت میکنند و تیر اندازی میکنن اونم تو روز روشن دیگه واقعا جایی برای ترس باقی میمونه ؟

آخرین ویرایش:
در آخر سوال اینجاست که وقتی زامبی ها تبدیل به Majini هایی شدن که از پشت بلندگو صحبت میکنند و تیر اندازی میکنن اونم تو روز روشن دیگه واقعا جایی برای ترس باقی میمونه ؟
اگه شوا آلامور نبود باهات ، آره ! پتانسیلش بود که بترسی ...

اگه شوا آلامور نبود باهات ، آره ! پتانسیلش بود که بترسی ...

کیوان خدا وکیلی تنها نکته ی مثبت بازی همین قسمت COOP که بهش اضافه کردن بود وگرنه شوا به هیچ درد دیگه ای نمیخورد.هوش مصنوعیش پدر آدمو در میورد و واقعا بزرگترین فاجعه ی بازی همین حالت روزش بود و هیچ جای ترسی هم نداشت و بازی کاملا Adventure شده بود البته این نظر شخصی منه.ایده ی اضافه کردن یه کاراکتر به عنوان Partner ایده ی خوبی بود ولی بدون اون هم هیچ المان ترسناکی من توش ندیدم.وقتی مهمترین عامل ترس یعنی زامبی ها رو بردارن مجبورن روی محیط کار کنن تا جو بازی برگرده که محیط هم هیچ بویی از اون حس نوستالژیک نبرده بود من نمیدونم این همه سال کپکام داشت چیکار میکرد.البته این نظر شخصی منه چون دارم بازی رو با نسخه های کلاسیکش مقایسه میکنم

کیوان خدا وکیلی تنها نکته ی مثبت بازی همین قسمت COOP که بهش اضافه کردن بود وگرنه شوا به هیچ درد دیگه ای نمیخورد.هوش مصنوعیش پدر آدمو در میورد و واقعا بزرگترین فاجعه ی بازی همین حالت روزش بود و هیچ جای ترسی هم نداشت و بازی کاملا Adventure شده بود البته این نظر شخصی منه.ایده ی اضافه کردن یه کاراکتر به عنوان Partner ایده ی خوبی بود ولی بدون اون هم هیچ المان ترسناکی من توش ندیدم.وقتی مهمترین عامل ترس یعنی زامبی ها رو بردارن مجبورن روی محیط کار کنن تا جو بازی برگرده که محیط هم هیچ بویی از اون حس نوستالژیک نبرده بود من نمیدونم این همه سال کپکام داشت چیکار میکرد.البته این نظر شخصی منه چون دارم بازی رو با نسخه های کلاسیکش مقایسه میکنم
آخه میدونی ، RE4 همون RE5ـه ، که پارتنری نداری ، یا اگر هم داری عملا "بی دفاع" هست . و یجور سربار و وظیفه تو رو زیاد میکنه و بایستی ازش مراقبت کنی ... توی شماره چهارم ما میترسیم ، چون ریشه ترس توی بازی نهادینه شده . تو شماره پنجم نمیترسیم ، چون بازی هردمبیلی ساخته شده ، بدون فکر کردن روی ریشه های ترس . مثال : میری تو یجایی که جای ترسناکیه ، تو دنیای واقعی ؛ اگر یه رفیق گردن کلفت داشته باشی که بتونه دهن همه رو سرویس کنه میترسی ؟ مسلمه که نه ، پشتت گرمه . در عوض با یه دوست دیگت میری که تازه تو باید ازون مراقبت کنی .
البته لوکیشنها هم واقعا تاثیر گذاره . مثلا تو شماره چهارم یه قبرستون داشتیم که هنوز رو دستش نیومده . ازین دست لوکیشنها ما تو شماره 5 نمیبینیم . در عوض یسری برتری توی زمینه گیم پلی نسخه 5 نسبت به 4 داره ، که بازی رو همه پسند تر کرده ، از همون اضافه کردن پارتنر برای Coop بگیر ، تا چیدمان دکمه ها روی کنترلر و سکانسهای اکشن پر زرق و برق تر و ...
اون تریلر اولی که از RE5 اومده بود رو یادته ؟ یه دسته سایه به سرعت داشتن به کریس نزدیک میشدن بعد کریس سریع برمیگرده و اون دسته کلاغا و ...
خدایی عجب اتمسفری داشت ، میتونست ترسناک باشه (پتانسیلش رو داشت.)
اما بازی رو کپکام توی یه نمایشگاه برای اولین بار که نشون میده گیم پلیش رو و مشخص میشه که دشمناش سیاه پوستن و بهله ! بازی میشه نژاد پرستانه و ازین جور اراجیف . "بالاجبار" یه بار سیاهپوست میچپونن تو بازی که میزنه کل حس بازی رو خراب میکنه و حاصل کار میشه این ! مث این میمونه تو یه فیلم ملو درام از مستر بین استفاده کنی بعنوان هنر پیشه .
یه چیزی هم که شدیدا بهش معتقدر راجع به فنهای RE اینه که الآن هرکدومشون نسخه های اولیه رو بازی کنن بجای اینکه بترسن ، میخندن . بخصوص نسخه اول رو ! سال 98 که من PSOne خریدم و RE1 رو بازی کردم سنی نداشتم (9 ، 10 سال)، آره اون موقع من رو میترسوند ... !
===
اون خانومه هم با عرض تاسف ، بله ، جیل هست :|

آخرین ویرایش:
مثلا Ada Wong هستش...ولی تا اونجایی که من یادمه ADA قدش خیلی بلندتر بود و خوش هیکل تر بود:d
به کریس ردفیلد که تو فیلم گند زدن به لیون هم گند میزنن خیالمون راحت شه!
این کوتوله ی مادر زاد رو از تو این سریال کره ای های مزخرف فارسی 1 نیوردن احیانا!!!!
یعنی دلم می خواد این اندرسون رو با دستام خفه ش کنم با این زنش !!! آره شکی در گند زدن به لئون نیست !!! با اینکه کلا از کارکتر کریس خوشم نمی اومد تو بازی ولی وقتی فیلمش رو دیدم تا چند دقیقه اشک تو چشام جمع شده بود یعنی افتـــــــــــــــــــــــــضاح بود
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or