سال 2012 ، سال هراس ، سال سری بازیهای Resident Evil

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

re2012.jpg

سال 2012 با تمام عناوین مهمش در راه است ؛ ولی تمام این بازیها بک سو و 6 عنوان جدید سری Resident Evil در دیگر سو . اگر بگوییم سال 2012 سال سری بازیها و فیلم Resident Evil میباشد ، سخنی به گزاف نگفته ایم . شاهکاری که در این سال میرود تا لب تشنه هواداران خود را مالا مال کند و سال 2012 را به نام خود قبضه نماید . درست است که سری بازیهای Resident Evil
دیگر انگونه که باید و شاید Survival horror نیست و به سوی اکشن شدن متمایز شده است ولی سران کپکام درصدد ساخت عناوین جدید با این سبک هستند تا دوباره این بازی مهم را به اوج خود برسانند .
حال در سال 2012 با کدام سریهای Resident Evil مواجه هستیم را در خبری که در زیر مع اوری کردیم به شما نشان و معرفی خواهیم کرد .

Resident Evil Revelations

valentine.jpg

اولین بازی از سری بازیهای RE ، بازی Resident Evil: Revelations میباشد . این قسمت که مخصوص کنسول 3DS در حال ساخت میباشد داستانش را با شخصیت های محبوب این سری یعنی Jill Valentine و
Chris Redfield اغاز میکند در بازی چهرهای جدید دیگری نیز چون Parker و Jessica نقش افرینی میکنند که داستان انان در سال 2005 مابین RE 4 و RE 5 اتفاق می افتد . شرکت نینتندو تاریخ عرضه بازی را
در 27 ژانویه 2012 مشخص نمده است .

Resident Evil: Operation Raccoon City

leonorc.jpg

عنوان دوم از سری بازیهای RE که در سال 2012 منتشر خواهد شد ، کاری از استودیو Slant Six Games یعنی Resident Evil: Operation Raccoon City میباشد که قرار است برای سه پلتفرم
PC, PS3 و X360 منتشر شود . داستان بازی ما بین دو عنوان Resident Evil 2 و Resident Evil 3 در سال 1998 و در شهر معروف Raccoon اتفاق می افتد . شما در این بازی در قالب تیم ( Umbrella Security Service ( USS حضور خواهید داشت و باید مبارزه خود را با زامبیها و ویروس پخش شده در راکون سیتی ادامه دهید .

Resident Evil: Retribution

retribution.jpg

اینبار شاهکار RE را بار دیگر بر روی پرده نقره ای خواهیم دید و اینبار سری جدید ان با نام Resident Evil: Retribution در 14 سپتامبر امسال به روی پرده میرود . بار دیگر ساخت و کارگردانی
فیلم Resident Evil: Retribution بر عهده اقای Paul W. S. Anderson میباشد که تهیه قسمتهای قبلی این فیلم را بر عهده داشته است .
شخصیت اصلی فیلم را بار دیگر خانم Milla Jovovich در نقش Alice ایفا خواهد کرد ؛ از نقاط قابل ذکر و مهم بودن شخصیتهای معروفی چون :
Sienna Guillory (Jill Valentine), Boris Kodjoe (Luther West), Johann Urb (Leon S. Kennedy), Shawn Roberts (Albert Wesker) و Li Bingbing (Ada Wong)
میتوان اشاره کرد .

Resident Evil: Damnation

residentevil-damnation.jpg

Resident Evil: Damnation یک CGI بسیار زیبا میباشد که به صورت 3D در حال ساخت است و ادامه ای بر قسمت قبلی یعنی RE: Degeneration میباشد .
کارگردانی این انیمیشن را اقای Makoto Kamiya بر عهده دارد که کارگردانی قسمت پیشنی یعنی Biohazard: Degeneration را انجام داده بود .
اطلاعات زیادی در مورد این CG در دست نیست ولی بار دیگر ما شاهد شخصیت معروف ان یعنی Leon خواهیم بود . این انیمیشن در سال 2012 پخش میوشد .

Resident Evil: Chronicles HD Selection

chronicleshd.jpg

شرکت Capcom چندی پیش در خبر اذعان کرد ، دو قسمت از سری بازیهای RE را با نامهای Resident Evil: The Umbrella Chronicles و Resident Evil: The Darkside Chronicles که در سالهای
2007 و 2009 برای Wii منتشر شده بودند را به صورت HD برای ps3 عرضه میکند . گفته میشود این پک جدید به صورت 3D و همچنین قابلیت پشتیبانی PS Move را دارا میباشد .
در حال حاضر تاریخ دقیقی از انتشار این پک مشخص نیست ولی امسال گفته میشود روانه بازار شود .

Resident Evil 6

re6.jpg

و بلاخره Resident Evil 6 ، عنوان مهمی که در این چند ماه اخیر شایعات بسیار در مورد این بازی به گوش میرسید .
بعد از منتشر شدن تیزری که بعدا مشخص شد دروغ بوده است هیچ خبر موثقی در مورد این بازی در دسترس نیست و شرکت کپکام نیز همچنان در مورد این بازی سکوت میکند .
امکان اینکه این بازی در سال 2012 عرضه شود کم است ولی باز هم نام سری جدید بازی یعنی Resident Evil 6 در لیست عناوین دیگر RE در سال 2012 بسیار خوش ایند است و امید است خبرهای جدیدتری
را در مورد این بازی در اینده نزدیک بشنویم .

آخرین ویرایش:
این کوتوله ی مادر زاد رو از تو این سریال کره ای های مزخرف فارسی 1 نیوردن احیانا!!!!
یعنی دلم می خواد این اندرسون رو با دستام خفه ش کنم با این زنش !!! آره شکی در گند زدن به لئون نیست !!! با اینکه کلا از کارکتر کریس خوشم نمی اومد تو بازی ولی وقتی فیلمش رو دیدم تا چند دقیقه اشک تو چشام جمع شده بود یعنی افتـــــــــــــــــــــــــضاح بود
:|

در حالت کلی سری فیلمهای رزیدنت اویل (به جز قسمت اول و تیکه هایی از قسمت دوم)باقیش فقط چرت و پرت بود.
با انیمیشن هاش خیلی بیشتر حال کردم.این انیمیشن جدیده رو مطمئنم فیلم خوبی از آب در بیاد.

پ.ن:من هی با خودم میگم این زنه (Ada Wong) چقدر شبیه یه بازیگر ایرانیه ، الان یادم اومد شبیه ماهایا پطروسیان هستش:))

آخرین ویرایش:
یه چیزی هم که شدیدا بهش معتقدر راجع به فنهای RE اینه که الآن هرکدومشون نسخه های اولیه رو بازی کنن بجای اینکه بترسن ، میخندن . بخصوص نسخه اول رو ! سال 98 که من PSOne خریدم و RE1 رو بازی کردم سنی نداشتم (9 ، 10 سال)، آره اون موقع من رو میترسوند ... !
===
اون خانومه هم با عرض تاسف ، بله ، جیل هست :|

البته كيوان اين قضيه صد در صد نيست.

اتفاقا من چون RE : Zero رو بازي نكرده بودم تازه با يكي از بچه ها داشتيم بازي ميكرديم با اينكه دو نفر بوديم بازم حس ترس داشت.درسته به اندازه قديم نبود ولي خيلي بهتر از RE5 بود.يعني اگه تنها بازي ميكردم احتمالا يك جاهايي واقعا ميترسيدم.اون زمان هم درسته سنمون كم بود ولي بازي هم ترسناك بود واقعا.

الان شما يكبار RE5 رو بذار جلوي يك بچه 10 ساله بازي كنه يكبار هم RE3 يا مثلا SH3 رو.ببين چقدر فرق ميكنه قضيه.

البته الان كه اسماي اين بازيگر هارو سرچ كردم ديدم بد هم نيستن ، Ada هم به نظرم ايني نيست كه تو عكسه اون اسمش رو يه سرچ كنيد ميبينيد فرق ميكنن. البته من كه هيچ كدوم از فيلم هاي RE رو نديدم ولي يه روز ميبينم هرموقع 10 تا شد :d به عنوان سريال ميبينم

راست میگه کاراکتر ایدا توی فیلم قیافه ش خوشگل هست اما خیلی مامانیه و یه نقشی مثه نقش ایدا که باید جدی و خفن در عین حال مرموز باشه رو نداره !!!

خب عناوین به هیچ عنوان جالب نیس مگر اونجایی که بخوایم با زامبی کشی و ماجینی کشی و دختر کشی ( با لیان :دی ) حال کنیم
گرچه از حق نگذریم رولیشنز می خواد که خوب ظاهر بشه و البته انیمیشن دمنیشن هم بحثش جداست
سری فیلم ها هم که ول معطل
امیدوارم کپکام به خاطر سرمایه گذاری بیش از حد روی عنوان مزخرف و شکست تجاریشون ورشکست و گل بشه بره زیر خاک

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

یه چیزی هم که شدیدا بهش معتقدر راجع به فنهای RE اینه که الآن هرکدومشون نسخه های اولیه رو بازی کنن بجای اینکه بترسن ، میخندن . بخصوص نسخه اول رو ! سال 98 که من PSOne خریدم و RE1 رو بازی کردم سنی نداشتم (9 ، 10 سال)، آره اون موقع من رو میترسوند ... !
===
اون خانومه هم با عرض تاسف ، بله ، جیل هست :|

در اینکه شما شجاع بودی که شکی نیس :دی
امیدوارم جنبه شوخی داشته باشی قصد خاصی نداشتم یه موقع بد برداشت نکنی ;)
اشتباهت همین جاس که فک می کنی افراد از دشمنای بازی می ترسیدن اتفاقا دس گذاشتی رو عنوانی که هنوز هم بعضی از قسمت هاش ترسناک خوب بازی برای 1996 و خیلی از المان هاش کهنه شده ولی از شماره 2 به بعد بازی جوری تغییر کرده که دیگه ربطی به زمان نداره به قول خودت ابدی شده
هنوز هم لیکر های شماره 2 جو زیرزمین اداره پلیس ترسناک
هنوز هم موزیک اتمسفریک شماره های کلاسیک همه رو می ترسونه چیزی که تو شماره 4 خیلی کم بهش پرداخته شد اینها بخشی از گیم پلی نبود که بخواد انقلابی باشه
مطمئنا الان هم اگر شماره 3 بازی کنی از نمیسیس می ترسی
چرا راه دور بریم یک شماره قبل از شماره 4 رو بازی کن ببین می ترسی یا نه
مطمئنم که منظورم رو متوجه میشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or