ساعت کنفرانس های E3 2012 به وقت ایران و سایت های پوشش دهنده

vivanred

کاربر سایت
امید وارم مفید باشه برای دوستان که میخوان E3 2012 رو به صورت زنده تماشا کنن .

31506orig.jpg

Microsoft

6/4 june ساعت 9:30 دقیقه صبح به وقت Los Angeles هستش .

به وقت ما : دو شنبه ساعت 9:00 شب به وقت تهران .​

EA

به وقت ما : سه شنبه ساعت 12:30 شب به وقت تهران

UBI

به وقت ما : سه شنبه ساعت 2:30 بامداد به وقت تهران

Sony

6/4 june ساعت 6:00 بعد از ظهر به وقت Los Angeles هستش .

به وقت ما : سه شنبه ساعت 5:30 دقیقه صبح به وقت تهران .

Nintendo

6/5 june ساعت 9:00 دقیقه صبح به وقت Los Angeles هستش .

به وقت ما : سه شنبه ساعت 8:30 دقیقه بعد از ظهر به وقت تهران.​

-------------------------------------------------------------------------------

e3_logo.jpg

سایت های که
E3 2012 رو به صروت زنده پخش میکنن .

Gamespot

Gametrailers

Sony

Nintendo

EA

IGN

G4TV

------------------------------------------------------------------------------------
الان تو Xbox Live بودم.
برای کسانی که میخوان کنفرانس مایکروسافت رو تو xbox Live ببینن حتما وقتی تو داشبورد هستن در قسمت Home یه قسمت هست به نام E3 2012 Media Briefing. وارد اون قسمت بشید و نرم افزارش رو دانلود کنید.
بعدش یه تریلر هم از e3 2011 نشون میده که فکر کنم تست خوبی واسه سرعت اینترنتون باشه و بتونین بفهمین از لایو میشه راحت کنفرانس رو دید یا نه. من راحت دیدم.
پس اگه میخواین از لایو ببینید حتما اون نرم افزار رو دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
کنفرانس EA ساعت 12 هستش؟! یعنی 20 دقیقه دیگه؟! کنفرانس بعدی چیه؟ چه ساعتی؟
من که همه رو از صدا و سیما میبینم حالشو میبرم :d

هیلو فوق العاده بود. بهترین شوتر میشه. بهترین!!
توم ریدر عالی بود.. کسای بدشون میاد که دوس دارن فقط با بازی خودشوم مقایسه کنن. وگرنه گیم پلیش خییلی رووون بوود.
اسپلینتر سل هم که خیلی خوب بود.
ایول مضخرف به تمام معنا. نمی دونم بعضیا از چیه این خوششون اومد!!!
در کل مایکرو بره تو علاف ها بچره خیلی بهتره!!
جایی نمیشناسین یه نظر سنچی در مورد کنفرانس باشه بریم چندتا فحش بهش بدیم و فحشامون رو ببینه؟ اگه کسی داره بگه
همش داشتی تیکه مینداختی؟! :d بابا شماها آدم رو گیج میکنین، درست بگین ببینم چی به چیه! حالا خوب بود بازی ها یا مزخرف؟

سلام داداشم من که مشکلی ندارم سرعتم همونه کم نمیشه اما ساکسو زدم اشقاله رو ماله من که جواب نداد حتی همین الان تست کردم با 13KB میاره وقتی ******** رو میزنم بعد FierFox سرعت میره رو 100KB عالی به همه پیشنهاد دارم با ******** فقط ببینن.....

Game One تو فضا رفته...:d

کنفرانس EA ساعت 12 هستش؟! یعنی 20 دقیقه دیگه؟! کنفرانس بعدی چیه؟ چه ساعتی؟
من که همه رو از صدا و سیما میبینم حالشو میبرم :d

همش داشتی تیکه مینداختی؟! :d بابا شماها آدم رو گیج میکنین، درست بگین ببینم چی به چیه! حالا خوب بود بازی ها یا مزخرف؟

با صدا و سیما موافقم:dرسانه ملی و از این جور حرفا

برو بچ این چیه الان داشتم SPIK TV Live میدیدم با سازنده های هالو 4 که ازش خوشم نمیاد مساحبه میکرد بعد تو تریلر یه بازی انو نشون داد بعد وست صفحه فارسی نوشته رو کلید XBOX هشدار این یعنی چی کسی خبر داره؟؟؟؟

عکس گرفتم ببینید...

viewer.php
[/URL][/IMG]

ُسلام دوستان .
من CCcam دارم ولی کانال Game one فرکانسش خیلی ضعیف هست ندارم ولی کانال های MTV رو دارم ولی پخش نمیکنه . اگه فرکانس MTV رو که پخش میکنه دارید بگید.

برو بچ این چیه الان داشتم SPIK TV Live میدیدم با سازنده های هالو 4 که ازش خوشم نمیاد مساحبه میکرد بعد تو تریلر یه بازی انو نشون داد بعد وست صفحه فارسی نوشته رو کلید XBOX هشدار این یعنی چی کسی خبر داره؟؟؟؟

عکس گرفتم ببینید...

viewer.php
[/URL][/IMG]

مربوط به اسپلینتر سل جدید هست ! باید دید سازنده ها چی میگن...

دیگه بیخیال کنفرانس EA هم کامل دیدم واقعا MedalOfHonor عالی شده گیم پلی گرافیک DeadSpace3 هم واقعا از اون کرختی در امده جزابه جزاب شده بو و عشق من وای NeedForSpeed MostWanted عالی عالی همنه که همه می خوان OpenWord بود توشهر پلیسا دنبالش این ک.چه اون کوچه میرفت می کوبید به

ماشین پلیسا داقونشون میکرد بعد از رو یه تپه پرید ماشین Porche GT 3 بود کوبید تو دوربینو تموم شد گرافیک وحشد ناک چون دوباره از اون BlackBox دیونه گرفتن دادن ساختشو به CritionGames سازنده HOTPorsoit که خیال راحت بریم حالشو ببریم آبان میاد.....

بازی بعدی هم عشق من بهترینای pc باز ها میدونن چی میگم ....Crysis 3 بود که فکو اورد پایین بعد وقتی گفت 2013 میاد فک امد بالا.....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or