غرب تهران هستم . با مانیتور هست . گیمنت ۱۲ تا مانیتور داره فک کنم ۲۲ اینچ باشه . کم میرم اونجا . ولی کال او اینجوری حال میده دیگه .چه خبره مگه:-o
یه توضیح میدی که کدوم شهر هستی
و آیا با مانیتور یا LCD بزرگ؟
غرب تهران هستم . با مانیتور هست . گیمنت ۱۲ تا مانیتور داره فک کنم ۲۲ اینچ باشه . کم میرم اونجا . ولی کال او اینجوری حال میده دیگه .چه خبره مگه:-o
یه توضیح میدی که کدوم شهر هستی
و آیا با مانیتور یا LCD بزرگ؟
4cm در 2mm
بالاخره میخام رنگ بزنم دیوار هارو . بذار رنگ خورد عکس جدید میذارم
دوستان ایندفعه دیگه واقعا میخام رنگ بزنم :d
نظرتونو بدید لطفا
اگه هم سررشته دارید بگید که روغنی بهتره یا پلاستیک؟
نظر خودمم زرشکی یا آلبالویی یا یه رنگی تو همین مایه هاست
دیر گفتی محمدجانروغنی بهتره چون میتونی بشوریش.
رنگ براق استفاده نکن که نور بازتاب میدن برا کلوپ خوب نیست و یکی از معایب روغنی هم همینه که براقن دیگه تصمیم با خوذته:d
رنگ تیره بزن که تاریک بشه جو هم خوفناک میشه:d
دیر گفتی محمدجان
پلاستیک زدم رفت البته زیاد پرسیدم از این و اون تقریبا 90٪ میگفتن پلاستیک بهتره یکی میگفت به خاطر هوای کرمان
یکی میگفت راحت تر و سریع تر زده میشه یکی هم میگفت تو که مغازه از خودت نیست و...........
رنگ های روشن هم زدم حالا اگه این طرف ها رد شدی بیا یه نگاهی بنداز ببین خوب شده
از جالبم اونطرف ترهیه گیم نت هست توی ولیعصر ساعتی 5 تومن دو نفره 10 تومن میگیره واسه XBOX یا PS3 خیلی جالبه قیمتاش :d
موفق باشی دوست عزیزبنده گیم نت کنسول دارم تو شهر ساری - 12 تا کنسول شبکه است ، و ساعتی 2000 تومان دارم میگیرم ، بازی های fifa 13 pes13 و کمبات رو هم دارم که دوبل (چهار نفره ) ساعتی 4000 تومان میگیرم...
دقیقا همینیه که من گفتم دیگه ، واقعا نوبرشه به معنای واقعی کلمه . اسمش هم مهیار یه همچین چیزیه . تازه اگر جاش خیلی توپ بود و تلویزیون 30 اینچی اینا میزاشتن یه چیزییه گیم نت هست رو به روی پارک ملت تک نفره 5 تومن و دو نفره 10 تومن . دفعه اول که رفتم جدا فهمیدم سر گردنه که میگن اونجاس . کسی میدونه شماره رسیدگی به این جور اختلاف ها چنده ؟
بستگی به جا و مکانش داره باید بری جایی که مشتری زیاد داشته باشه درواقع بازار داشته باشه اگه استقبال بشه سود خوبی دارهبچه ها اگه بخوام یه گیم نت بزنم چقدر خرج داره ؟ و سووودش چطوره ؟