سازندگان RD: Redemption و استخدام نیرو برای ساخت یک عنوان جدید در سبک Open-World

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
05147581229672960973.jpg

Red Dead: Redemption, عنوانی که سال 2010 عرضه شد و سرو صدای زیادی به پا کرد, به شدت با تحسین منتقدین همراه بود و از دید بسیاری بازی سال لقب گرفت .
در حال حاضر استودیو سازنده این عنوان خوش ساخت یعنی شعبه San diego کمپانی راکستار بر طبق لیست شغلی جدیدی که ارائه داده است بر روی یک عنوان جدید در سبک Open-World با المان های مبارزه ای و Pathfinding یا راه یابی کار میکند .

لیست استخدامی برای برنامه نویسی در مورد هوش مصنوعی:
Rockstar San Diego اعلام میکند به دنبال یک برنامه نویس هوش مصنوعی, کسی که بتواند به ما کمک کند تا بهترین تجربه از یک عنوان Open-World و همچنین به جلو راندن محدودیت ها در زمینه هوش مصنوعی از قبیل: راه یابی، مبارزات و تصمیم گیری داشته باشیم .

استودیو San Diego پیش از این سری Midnight Club به سبک ریسینگ جهان-باز را عرضه کرده بود اما با توجه به اشارات بخش مبارزه در لیست بعید به نظر میرسد که شاهد نسخه جدیدی از این عنوان باشیم .

با توجه به موفقیت چشمگیر Red Dead: Redemption بعید به نظر نمیرسد Red Dead Redemption 2 (یا هر چیزی تحت عنوان Red Dead) در کار باشد . شما چی فکر میکنید یا دوست دارید چه عنوانی از این استودیو توانا شاهد باشید ؟
Red Dead Developer Hiring For an "Open World" Title | PlayStation LifeStyle

یا خدا!:biggrin1: این بازی یحتمل خفن ترین بازی قرن 21 خواهد بود!:biggrin1:
==
من خودم دوست دارم یه IP جدید باشه تا ادامه ای بر RD: R.
Bully 2 or Manhunt 3 please :d ~
اینا رو San Diego نمیسازه متاسفانه و استودیوهای دیگه باید زحمتشون رو بکشن:biggrin1: البته خدا کنه بسازه ما که از خدامونه مخصوصا ادامه‌ی من هانت:biggrin1:

به احتمال ٩٠ درصد agent هستش.
Agent که خیلی وقته معرفی شده عزیز و توسط Rockstar North در حال ساخته.

مدافعین حقوق سنگ ستاره ای هم جمعن. به قول یارو گفتنی راکستار نماد مبارزه با استکبار جهانی(آمریکا) ـست که به حول و قوه الهی چهره بد زات آمریکا رو در هر دوره زمانی نشان میدهد
یا مقلب القلوب والابصار .

به این اگهی دقت کنید :

The job description from Rockstar reads, "We'd like to hear from the industry's most talented environment artists. You will be designing, building and texturing the world, have the technical knowledge to achieve great looking results and the skill to get the most from next-gen consoles

شاید یه Grand Theft Auto جدید باشه برای نسل یعد .

اوه اپدیت .

طبق خبرگزاری NowGamer این احتمال وجود داره ای اگهی برای بازی Grand Theft Auto V باشه و برای نسل بعد .

و دقیقا این خبر گزاری به این نکته اشاره کرده

Is GTA 5 set to launch on the much-rumoured next Xbox?

آخرین ویرایش:
اخ که چقدر دلمون Red dead بعدی رو خواست .
شاهکاری بود ها .............
دمشون گرم الان حتی فکر کردن به این که Red dead بعدی در کار هست خوشحالم میکنه .

آخرین ویرایش:
احتمالش به نظر خیلی کمه GTA V بره واسه نسل بعد ( اگر قراره کنسولهای نسل بعد از 2013 وارد بازار بشن )

در اینصورت راکستار باید فاصله ی بین Max و GTA رو با یه بازیه دیگه پر کنه !

با ساختن RDR توانایی خودشون رو ثابت کردند.منم بهشون اعتماد دارم و امیدوارم که در همین نسل عرضه بشه.البته باید ببینیم اول که چیو میخواند بسازند ولی فقط امیدوارم هرچی که میسازند بازم شاهکار باشه و تمام سعی خودشون رو بکنند.

Red Dead به معنای واقعی شاهکار بود از هر نظر عالی بود و فکر کنم کسی نباشه که از این بازی خوشش نیاد... اگه نسخه بعدی از Red Dead باشه عالی میشه ولی مهم اینه چه ایده هایی در ذهن دارن که موفقیت Redemptionرو تکرار کنه و این خودش مسئله رو به یه ریسک تبدیل میکنه که ممکنه به خراب شدن نام یک IP فوق العاده منجر بشه...

در کل این استدیو توانایی خودشو ثابت کرده و امیدوارم هر چیزی که باشه بتونه تجربه ی بسیار عالیی مثل Red Dead: Redemption رو ارائه بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or