سازندگان Lords of Shadow و ساخت یک بازی کاملا متفاوت برای PS4 , Xone و PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

image_35872_620.jpg

درود.

سازنده بازی Castlevania: Lords of Shadow یعنی استودیو Mercury Steam در طی خبری اعلام کرد بر روی یک بازی جدید که برای پلتفرم‌های Xbox One, PlayStation 4, و PC می‌باشد مشغول کار است. این خبر را آقای Dave Cox تهیه کننده بازی در مصاحبه‌ای که با سایت گیم اسپات داشت اذعان کرد و افزود این بازی یک عنوان "کاملا متفاوت" با تمام سری‌های فانتزی از جمله Clos است که در این چند سال اخیر شاهد بوده‌ایم.
کاکس در سال 2012 نیز در طی صحبتی گفته بود که استودیو Mercury Steam چند ایده بسیار جالب برای کار دارد. هر چند وی از دادن اطلاعات از این عنوان خودداری نمود ولی در آخر سخنان خود بیا کرد که، استودیو MS ایدهای بسیاری داشت که نشد در بازی Lords of Shadow 2 بگنجاند، از جمله این ایدها می‌توان به مکانیزم مبارزات نامشخص اشاره کرد که به احتمال قوی در بازی جدید آن را به کار خواهیم گرفت. این بازی طبق سخنان این سازنده برای Wii U نمی‌آید.

Gaf

آخرین ویرایش:
نسخه نسل بعد خواهد داشت :d
اگه قرار نبود نسخه نسل بعد داشته باشه، مرض داشتن نسخه PC رو تا این حد متفاوت بسازن؟! حتماً قصد دارن روی کنسولای نسل بعد هم بازی رو بدن و یه سودی هم از اونجا ببرن.
حالا خیلی هم اختلاف سطح نداره دیگه!:دی من Playable دمو رو PS3 چند بار بازی کردم، روی PC خفن هم دیدمش. فرقش در حد همه ی بازیهای دیگست! یه مثال دم دست مثلا چه میدونم، همین DmC!:دی

حالا خیلی هم اختلاف سطح نداره دیگه!:دی من Playable دمو رو PS3 چند بار بازی کردم، روی PC خفن هم دیدمش. فرقش در حد همه ی بازیهای دیگست! یه مثال دم دست مثلا چه میدونم، همین DmC!:دی

LoS2 روی PC که دمـــو نداشته! من خودم دموی بازی رو دیدم، به نظرم با این که از LoS1 گرافیک بهتری داره، افت فریم هم نداره و خیلی روون‌تر از نسخه قبل هست. ولی خب این حرف رو خود سازنده زده، و اگه حقیقت داشته باشه، به جز این که نسخه نسل بعدی هم در کاره، معنی دیگه‌ای نمی‌تونه داشته باشه. چون ارزش نداره واسه یه بازی آخر نسلی اینقدر روی نسخه PC کار کنن.

The PC version of Castlevania: Lords of Shadow 2 is closer to resembling an Xbox One or PlayStation 4 game than it is to an Xbox 360 or PlayStation 3 title, Konami producer Dave Cox said during a recent roundtable interview session attended by GameSpot.

"The PC version is almost like a next-gen version," Cox said. "The limitations of the [Xbox 360 and PS3]...we can push that back. We designed the game engine for next-gen in mind. We knew that this would be the last game we did on current-gen, so in many ways the PC version is almost like a test run for us."

Asked if Konami could contract another studio to port the game to Xbox One and PS4, Cox said, "I suppose it's not out of the question, but it's not something that's on our radar right now."

به نظر من که نسخه نسل بعدی در کار هست، حالا خود دانی :d

پ ن: راستی LoS1 رو با 60 فریم و FullHD بازی کردی بالاخره؟ :d حالا آدم می‌فهمه بازی چی بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or