سازندگان Lords of Shadow و ساخت یک بازی کاملا متفاوت برای PS4 , Xone و PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

image_35872_620.jpg

درود.

سازنده بازی Castlevania: Lords of Shadow یعنی استودیو Mercury Steam در طی خبری اعلام کرد بر روی یک بازی جدید که برای پلتفرم‌های Xbox One, PlayStation 4, و PC می‌باشد مشغول کار است. این خبر را آقای Dave Cox تهیه کننده بازی در مصاحبه‌ای که با سایت گیم اسپات داشت اذعان کرد و افزود این بازی یک عنوان "کاملا متفاوت" با تمام سری‌های فانتزی از جمله Clos است که در این چند سال اخیر شاهد بوده‌ایم.
کاکس در سال 2012 نیز در طی صحبتی گفته بود که استودیو Mercury Steam چند ایده بسیار جالب برای کار دارد. هر چند وی از دادن اطلاعات از این عنوان خودداری نمود ولی در آخر سخنان خود بیا کرد که، استودیو MS ایدهای بسیاری داشت که نشد در بازی Lords of Shadow 2 بگنجاند، از جمله این ایدها می‌توان به مکانیزم مبارزات نامشخص اشاره کرد که به احتمال قوی در بازی جدید آن را به کار خواهیم گرفت. این بازی طبق سخنان این سازنده برای Wii U نمی‌آید.

Gaf

آخرین ویرایش:
80961309613622554078.jpg

آقای David Cox همچنین در سال 2012 گفته بود که استودیو ایده های واقعأ خوبی در کار دارد و اضافه کرده بود: "این یک راز مخفی نیست که من طرفدار بزرگ بازی Contra هستم و دوست دارم یک بازی در آن سبک بسازم."

استودیوی MercurySteam در حال حاظر در حال ساخت Castlevania Lord of Shadow 2 است.تیم سازنده تعدادی از ایده ها را در بازی کاهش داده اند امّا آقای Cox گفت که ممکن است این عناصر را در بازی جدید استودیو بکار گیرند.

ساختن یک بازی به دست آوردن تجربه است.چیزهای آموخته شده در طول یک پروژه ها اغلب در پروژه های آینده اعمال می شود.

در نهایت آقای Cox خبر های بدی برای افرادی که امیدوار بودند بتوانند Castlevania Lord of Shadow 2 را بر روی PS4 و XBOX ONE تجربه کنند.او گفت Konami هیچ برنامه ای برای پورت کردن بازی برای آن دو کنسول ندارد زیرا ممکن است این به معنای مهمّ تغییر engine بازی باشد.
این به معنی چیزی مثل 5 پلّه عقب رفتن است.

در جواب این پرسش که آیا Konami می تواند با استودیوی دیگری برای پورت کردن بازی برای XBOX ONE و PS4 قرار داد ببندد گفت "من فکر می کنم این سوال خارج از بحث نیست امّا ما هم اکنون به چنین راه حلی فکر نمی کنیم."

Castlevania Lord of Shadow 2 در 25 فبریه برای PS3 , XBOX360 و PC عرضه شود.این آخرین قسمت از این سری است که توسط MercurySteam ساخته می شود.به هر حال Konami جلو بردن این سری را با یک استودیوی جدید تکذیب نکرده است.

منبع1

منبع2

در درجه ی اول بگم که بی صبرانه منتظر los2 هستم! هر چند که برخی تغییراتش کمی نگران کنندست ولی خب تجربه ی شیرین و به یاد ماندنی ای که از شماره ی اول داشتم باعث شده که برا اربابان سایه ی 2 بی تاب باشم!
شماره ی 1 شاهکار بود ولی متاسفانه اونطور که باید و شاید دیده نشد و امیدوارم در شماره ی دوم به اونچه که لایق هست برسه!
در مورد سری los باید بگم که پتانسیل بالایی داره که ادامه داشته باشه ! اون قدر این بازی تنوع داره و مکانیک های مختلفی در گیم پلی اون نهفته هست که حتی در اولین شماره خیلی از این مکانیک ها خیلی کم مورد استفاده قرار گرفت!
به هر حال امیدوارم این سری ادامه داشته باشه! سری ای که من به معنای واقعی عاشقشم!
اما در مورد بازی جدیدشون هم فعلا نمیشه نظر خاصی داد ولی با توجه به اون اعتمادی که نسبت به این استودیوی اسپانیایی و شخص شخیص دیوید کاکس در من ایجاد شده شانس موفقیتش رو بالا می دونم! البته امیدوارم همین تم فانتزی و معماری گوتیک و قرون وسطایی los رو داشته باشه!

آخرین ویرایش:
از هر چیزی که این تیم خوش ذوق و با استعداد بسازن استقبال میشه LOS 2 که اخرین شاهکار این نسله و امیدوارم وداع شیرینی برامون با نسل 7 رقم بزنه خودم دوست داشتم LOS3 رو هم بسازن اما ساخت یه IP جدیدم توسط اینا خیلی خوبه

در درجه ی اول بگم که بی صبرانه منتظر los2 هستم! هر چند که برخی تغییراتش کمی نگران کنندست ولی خب تجربه ی شیرین و به یاد ماندنی ای که از شماره ی اول داشتم باعث شده که برا اربابان سایه ی 2 بی تاب باشم!
شماره ی 1 شاهکار بود ولی متاسفانه اونطور که باید و شاید دیده نشد و امیدوارم در شماره ی دوم به اونچه که لایق هست برسه!
در مورد سری los باید بگم که پتانسیل بالایی داره که ادامه داشته باشه ! اون قدر این بازی تنوع داره و مکانیک های مختلفی در گیم پلی اون نهفته هست که حتی در اولین شماره خیلی از این مکانیک ها خیلی کم مورد استفاده قرار گرفت!
به هر حال امیدوارم این سری ادامه داشته باشه! سری ای که من به معنای واقعی عاشقشم!
اما در مورد بازی جدیدشون هم فعلا نمیشه نظر خاصی داد ولی با توجه به اون اعتمادی که نسبت به این استودیوی ژاپنی و شخص شخیص دیوید کاکس در من ایجاد شده شانس موفقیتش رو بالا می دونم! البته امیدوارم همین تم فانتزی و معماری گوتیک و قرون وسطایی los رو داشته باشه!

البته اگر غلط نکنم مرکوری استیم اسپانیایی ـه.
------------------------------------------------------------------------------------
وای که کنترا چه شود زیر دستای اینا

فعلا که تشنه LoS2 ـیم، ولی خب امیدوارم عنوان بعدیشون هم HnS باشه :دی

هرچند با توجه به اون "completely different" ـی که گفته ...... فقط امیدوارم FPS نباشه 8-|

البته اگر غلط نکنم مرکوری استیم اسپانیایی ـه.
------------------------------------------------------------------------------------
وای که کنترا چه شود زیر دستای اینا
این کلمه ی ژاپن از کجا اومد اینجا؟!:|:d
بله اسپانیایی هست و می خواستم تو متن بنویسم مادریدی که نمیدونم چرا ژاپنی نوشتم!

یه مقدار صحبتم آف تاپیک هست ولی مرکوری استیم گفته LoS2 روی PC "تقریباً" نسل بعدی هست. که به نوعی وجود نسخه نسل بعدی رو تضمین می‌کنه. به نظر من اگه کسی PCـه مناسب نداره، بهتره صبر کنه تا نسخه نسل بعد بیاد :d

یه مقدار صحبتم آف تاپیک هست ولی مرکوری استیم گفته LoS2 روی PC "تقریباً" نسل بعدی هست. که به نوعی وجود نسخه نسل بعدی رو تضمین می‌کنه. به نظر من اگه کسی PCـه مناسب نداره، بهتره صبر کنه تا نسخه نسل بعد بیاد :d
میخواین اختلاف عرضه نسخه PC نسبت به کنسول شماره ی اول رو تلافی کنین؟!:دی
خبری از نسخه نسل بعدی نیست برای LoS 2 و صبر کردن = سماق مکیدن.
روز اول میزنیم رو PS3.

میخواین اختلاف عرضه نسخه PC نسبت به کنسول شماره ی اول رو تلافی کنین؟!:دی
خبری از نسخه نسل بعدی نیست برای LoS 2 و صبر کردن = سماق مکیدن.
روز اول میزنیم رو PS3.

نسخه نسل بعد خواهد داشت :d
اگه قرار نبود نسخه نسل بعد داشته باشه، مرض داشتن نسخه PC رو تا این حد متفاوت بسازن؟! حتماً قصد دارن روی کنسولای نسل بعد هم بازی رو بدن و یه سودی هم از اونجا ببرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or