سازندگان God of War: Ascension مشغول کار بر روی یک پروژه ی دیگر هستند

XboxLiveVirus

کاربر سایت
تیم سازنده ی The God of War: Ascension این بازی را با یک دی ال سی که مربوط به بخش چند نفر می شود به پایان رساندند و تصمیم به کار بر روی یک پروژه ی دیگر دارند,سرور های بازی فعال خواهند ماند و هرگونه اشکالی برای بازی پبش بیاید ناظران آن را رفع خواهند کرد,ولی برای این بازی هیچ دی ال سی دیگری عرضه نخواهد شد.
آخرین آپدیت این بازی باعث بالانس و تعادل تنظیمات شد و این بازی در تاریخ October 15 بصورت یک digital download خواهد در آمد و قابل دانلود خواهد شد.
God Of War: Ascension Developers Moving Onto "Other Projects" - News - www.GameInformer.com

جدا از بحث نمره ها من خودم از
Ascension
راضی بودم GOW خوب و استانداردی بود

کلا GoW و GeoW های جدید که این اواخر امدن یه جور قربانی شدن. به نظر من هردوشون از نظر گیم پلی بهترین خودشون تو این نسل بودن اما بنا به دلایلی بهشون سخت گرفتن و نمره های بیخود دادن. مثلا GoW:A با اینکه اکشنش خیلی خوب بود اما بخاطر کلیت داستانیش و گرافیک نامتواضنش سلاخی شد، GeoW:J هم باز با اینکه از نظر گیم پلی پخته ترین GeoW بود چون مارکوس نداشت و عنوان شماره دار نبود گنگ بن.گش کردن.

سونی اسنشن رو با تمرکز بیشتر برای PS4 میساخت و تبدیل به یه عنوان لانچ برای PS4 میکرد هم میتونست امتیازهای بهتری بگیره و هم اهرم فشاری پرفکتی برای فروش PS4 داشته باشه و عملا فروشش رو توی آمریکا تضمین کنه. اما چه میشه کرد که تو سر اینا عقل نیست!:دی

کلا GoW و GeoW های جدید که این اواخر امدن یه جور قربانی شدن. به نظر من هردوشون از نظر گیم پلی بهترین خودشون تو این نسل بودن اما بنا به دلایلی بهشون سخت گرفتن و نمره های بیخود دادن. مثلا GoW:A با اینکه اکشنش خیلی خوب بود اما بخاطر کلیت داستانیش و گرافیک نامتواضنش سلاخی شد، GeoW:J هم باز با اینکه از نظر گیم پلی پخته ترین GeoW بود چون مارکوس نداشت و عنوان شماره دار نبود گنگ بن.گش کردن.

سونی اسنشن رو با تمرکز بیشتر برای PS4 میساخت و تبدیل به یه عنوان لانچ برای PS4 میکرد هم میتونست امتیازهای بهتری بگیره و هم اهرم فشاری پرفکتی برای فروش PS4 داشته باشه و عملا فروشش رو توی آمریکا تضمین کنه. اما چه میشه کرد که تو سر اینا عقل نیست!:دی

نمراته gow:j به نظرم حقش بود!اينكه ماركوس تو بازي نبود مشكلي نداشت مشكله اصلي مولتي بازيه ,همجنين طراحيه مراحله بازي,داستانه بازي هم كه در حده متوسط بود

Sent from my X10i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or