سازندگان God of War: Ascension مشغول کار بر روی یک پروژه ی دیگر هستند

XboxLiveVirus

کاربر سایت
تیم سازنده ی The God of War: Ascension این بازی را با یک دی ال سی که مربوط به بخش چند نفر می شود به پایان رساندند و تصمیم به کار بر روی یک پروژه ی دیگر دارند,سرور های بازی فعال خواهند ماند و هرگونه اشکالی برای بازی پبش بیاید ناظران آن را رفع خواهند کرد,ولی برای این بازی هیچ دی ال سی دیگری عرضه نخواهد شد.
آخرین آپدیت این بازی باعث بالانس و تعادل تنظیمات شد و این بازی در تاریخ October 15 بصورت یک digital download خواهد در آمد و قابل دانلود خواهد شد.
God Of War: Ascension Developers Moving Onto "Other Projects" - News - www.GameInformer.com

این متن خبر شماست الان یا حداقل چیزیه که من دارم میبینم
دادش من قبل از God of war the گذاشتم شما گفتی قبل
Ascension
و در سایت رسمی گیم انفورمر the گذاشته بود و اینکه من خودم PS 3 ندارم که بدونم the داره یا نه:| حالا مشکل شما اون the هست بگو حذفش کنم :))

الان چیزی که برای من سوال هست اینه که سانت مونیکا خودش چند تیم داره؟!
چون اینطور که بنظر میاد یه تیم که چند مدتی هست ساخت بازی نسل بعدی رو شرو کردن که فک کنم همون تیم اصلی باشه!
یه تیم هم مثل اینکه همون تیم سازندگان ascntion هستن! اینم در حالی هست که برخی نیروهای این استودیو در حال کمک رسانی به استودیو های دیگه از جمله ready at down هستن! :d
فیرست پارتی های سونی چقدر غول و عظیم هستن که تقریا چند شاخه میشه مثلا گوریلا گیمز علاوه بر ساخت killzone : shadow fall دارن روی یک آی پی جدید کار می کنن و ناتی داگی که داشت آنچارتد 3 میساخت از کنارش شاهکار نسل the last of us بیرون اومد!
مدیا مولکولی که داره تراوی رو برا psp می سازه طبق گفته ی سونی یک بازی نسل بعدی ps4 هم در حال ساخت دارن! سونی ژاپین استودیو هم که معلوم نیست چند بازی در دست ساخت داره :d
واقعا دم همشون گرم!

امیدوارم هر چیزی که میسازن فاصله بسیار زیادی با GOW:A داشته باشه. ترجیح میدم بازی بعدیشون همچنان در سبک HnS باشه ولی خب اگه بخوان مثل GOW:A یه کپی ساده از عناوین قبلیشون ارائه بدن، همون بهتره که روی یه سبک کاملا جدید کار کنند.

در مورد تیم های سانتا هم فکر کنم الان 2 تا باشن ولی اگه اشتباه نکنم یه جا خونده بودم که میخوان تیم سومی هم تشکیل بدن (منبع نخوایید که یادم نیست :دی )

آخرین ویرایش:
در مورد تیم های سانتا هم فکر کنم الان 2 تا باشن ولی اگه اشتباه نکنم یه جا خونده بودم که میخوان تیم سومی هم تشکیل بدن (منبع نخوایید که یادم نیست :دی )
از ذکر منبع (به دلیل اعتبار خیلی زیاد) معذوریم ولی من هم یکی-دو جا همون 3 تیم رو خونده بودم :-"

1. AAA Team -> Stig Asmussen
2. AAA Team -> Todd Papy
3. Cory Barlog building a new AAA team
مسئولین یک فقره داستان نویس به این تیم اضافه کنن ؛ خروجی یه بازی خوب (نه عالی) میگیرن :دی

به نظر من تیم تاد پری میرن سر وقت heavenly sowrd 2:x.تیم استیگ ازموسن هم که دارن ip جدید میسازند با نویسنده galakcia.احتمالا تیم کری بارلگ هم دارن رو gow 4 کارمیکنند:x.چه میکنه این سانتا:d.در هر صورت هرچه از دوست رسد نیکوست:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or