سازندگان BioShock اسم خود را پس گرفتند

M1sChief

کاربر سایت
irrational gamesکه قبل از عرضه BioShock اسمش به 2k Boston تغییر یافت بوده .امروز اسم خود را پس گرفت و دوباره به نامه irrational games در امده . این studio سازنده عنوان هایی مانند BioShockوSWAT 4,Freedom Force,System Shock2 هم بوده است . هم اکنون این Studio بر روی عنوانی معرفی نشده ای مشغول کار است
--
سایت http://www.irrationalgames.com
شمارش معکوسی گذاشته که 3روز دیگه اتمام می یابد به عنوان Something is Coming

آخرین ویرایش:
تیم بازی سازی قوی هستن و عنوان هاشون خیلی بازی های خوبی بودن
SWAT هم عالی بود و به خوبی حس بودن توی این تیم رو به آدم میداد ...

آخرین ویرایش:
تیم بازی سازی قوی هستن و عنوان هاشون خیلی بازی های خوبی بودن ( مخصوصا Freedom Fighters که کلی باهاش خاطره دارم )
SWAT هم عالی بود و به خوبی حس بودن توی این تیم رو به آدم میداد ...
خدا کنه بعد bioshock برن سراغ یکی دیگه از این عنوان ها و بذارن بایوشاک نفسی بکشه;)
البته 2k marin در حال ساخته BioShock2 ه . و این Studio بعد BioShock کاری نداشته ( چیزی معرفی نشده )

سلام

Freedom Fighter مال استودوی Irrational نیست.این بازی ماله استودیوی IO Interactive هستش که بازی Hitman رو درست کرده و به نظرم من یه Overrate بسیار باحالم گرفت اون موقع که اومد. فقط موسیقی بازی خوب بود که از اصول کار Jesper Kydـه . بسی بازی مزخرفی بود.

اون بازی که Irrational درست کرده بوده اسمش Freedom Forceـه .

شرمنده، مخ نداشتم خوب یاری کرد.

یاعلی ...

میگم که یه این شمارنده توی سایت دقت کنین... گرافیکی که داره شبیه که گرافیک Bioshock نیست؟
به این قسمتی که توی عکس زرد کردم دقت کنین:

خیلی شبیه سبک گرافیکی Bioshock نیست؟

بازي جديد اين شركت كه درست بعد از عرضه Bioshock ساختش شروع شده ، عنواني هست كه به قول Ken Levine يك بازي سراسر اكشن و نفس گير خواهد بود. بي شك بازي جديد اين شركت يك عنوان افسانه اي خواهد بود ، چرا كه Bill Gardner هم كه هم پاي Ken عنوان Bioshock رو عرضه كردند در بازي هست.

خود Levine معامله اي بزرگ با 2K كرد كه براي عرضه Bioshock مجبور شد اسم Irrational رو به 2K Boston تغيير بده.

ارباب Rapture اين بار منفجر خواهد كرد.

وای بهترین خبر این چند ماهه کن لیواین بزرگ باز خواهد گشت شاید با ادامه ی بهترین بازی تاریخ:
X-COM
:praying::shrewd::toot::guitar::excited::yes::clap::groupwave::wow::punk::dancing:

ممنون!
اقایون تغییراتی اعمال شده یا من اینجوری میبینم ؟ یکی اینکه الان دو روز یا سه روز نزده 5 روز زده و تا یک ربع دیگه میشه4 روز و 59 دقیقه (:دی) و اون رنگ زرد هم دیگه وجود نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or