سازندگان بازی Resident Evil از طرفداران خود در مورد ساخت نسخه‌های بعدی سری نظرخواهی می‌کنند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
با عرضه بازی Resident Evil 3 در هفته گذشته، بنظر می‌رسد حالا شرکت Capcom می‌خواهد نظر طرفداران خود را در مورد آینده مسیری که این سری قرار است طی کند، بپرسد. کپکام به تازگی نظرسنجی جدیدی را در سایت خود قرار داده که در آن با پرسش سوالاتی، به دنبال بررسی نظرات و سلایق طرفداران برای نسخه بعدی سری است.

Resident-Evil.jpg

در این نظرسنجی، کپکام از طرفداران می‌پرسد که دوست دارند در آینده بازی‌های جدیدی را در سری Resident Evil ببینند یا به بازسازی‌ عناوین کلاسیک این مجموعه علاقه بیشتری دارند. نکته جالب اینجاست که کپکام به شکل دقیقی می‌خواهد بداند آیا مخاطبان، حاضر هستند برای تجربه نسخه جدیدی از Resident Evil کنسول دیگری را تهیه کنند یا خیر. با در نظر گرفتن اینکه تنها چند ماه دیگر با ورود کنسول‌های Xbox Series X و PS5 به بازار فاصله داریم، پرسش چنین سوالی چندان هم عجیب بنظر نمی‌رسد.

البته این نکته نیز قابل توجه است که برپا کردن این نظرسنجی‌ها در بین ناشران ژاپنی امری عادی به حساب می‌آید و مورد خاصی را تأیید یا رد نمی‌کند. برای مثال، شرکت Atlus نیز اخیرا در یک نظرسنجی از طرفداران خود پرسیده‌بود که آیا علاقه‌ای به انتشار بازی Persona 5 Scramble در غرب دارند یا خیر. با اینحال، می‌توان مطمئن بود که بعد از عرضه بازسازی Resident Evil 2 و Resident Evil 3 کپکام فعلا قصد استراحت دادن به این سری را ندارد. حتی اخیرا شایعاتی مبنی بر معرفی نسخه جدید سری در آینده‌ای بسیار نزدیک به گوش می‌رسد.

در پایان، شما می‌توانید بررسی بازی Resident Evil 3 را از بازی سنتر مطالعه کنید. این عنوان هم‌اکنون برای PS4 ،Xbox One و PC در دسترس است.

Continue reading...

دیالوگ هاش هم خدا بود :D مخصوصا وقتی برمیگشت میگفت واچیو باهین؟ :D
حالا فقط دیالوگ‌های این که هیچی :D اگه اون دیالوگای زامبی‌هاش هم تغییر بدن من کپ‌کام رو به خاک و خون می‌کشم :Dدوست دارم حتی گوینده‌هاشون هم تغییر ندن چون من دیالوگ زامبی‌هاش رو حفظ بودم کامل

تنها چیزی که در مورد RE4 Remake اهمیت داره اینه که این حاجیمون حتما تو بازی باشه! :D حتی لیان هم نباشه مهم نیست :D

dz2v_merchant_re4.jpg

نمیشه محمد، نمیشه اویل ۴ رو ریمیک کرد.:D اویل ۴ خیلی محبوبه؛ وحشتناک محبوبه. خیلی وقته من این شایعه ریمیک اویل ۴ رو شنیده بودم (نزدیک به ۱۰ ماهی میشه. :D) و قبلا هم تو تایپک اویل ۳ گفته بودم که هر خبری که دارم از بازی های نسل آینده کپکام میشنوم، بسیار نا امید کننده است و ریمیک اویل ۴ هم منظورم بود.

من هیچوقت طرفدار اویل ۴ نبودم، اما منکر محبوبیت بازی هم نمیشم و کپکام داره با این کارش رو لبه شمشیر داره راه میره!:D

واقعا خبر ناامید کننده ای بود. استودیویی که یه بازی 8 ساعته پر از ارزش تکرار رو تبدیل میکنه میکنه به یه بازی 5 ساعته خطی اکشن معلوم نیست میخواد با یه بازی 15 ساعته چیکار کنند. از همین الان میشه حدس زد چه قسمت هایی رو حذف میکنند.
واقعا تعجب میکنم کپکام برای این پروژه که به عقیده خیلی ها بهترین بازی سری هست و گوتی شده از تیم اصلی و داخلیش استفاده نمیکنه. هر چند احتمالا RE4 در بدترین حالت هم بخاطر نوستالژی و یه سری مسائل دیگه با اون باز خوردهای منفی RE3 مواجه نمیشه و مسلما بودجه بیشتری هم نسبت به RE3 داره.

نمیشه محمد، نمیشه اویل ۴ رو ریمیک کرد.:D اویل ۴ خیلی محبوبه؛ وحشتناک محبوبه. خیلی وقته من این شایعه ریمیک اویل ۴ رو شنیده بودم (نزدیک به ۱۰ ماهی میشه. :D) و قبلا هم تو تایپک اویل ۳ گفته بودم که هر خبری که دارم از بازی های نسل آینده کپکام میشنوم، بسیار نا امید کننده است و ریمیک اویل ۴ هم منظورم بود.

من هیچوقت طرفدار اویل ۴ نبودم، اما منکر محبوبیت بازی هم نمیشم و کپکام داره با این کارش رو لبه شمشیر داره راه میره!:D
محبوبیت که آره، من هنوز هم RE4 یکی از ۳ تا بازی برتری هست که تا الان بازی کردم.‌ واسه خیلی‌ها هم بهترین بازی تاریخه :دی ولی به نظرم فارغ از کیفیت، کپکام از وسوسه ریمیک بازی نمی‌گذره، قشنگ می‌تونه باهاش پول پارو کنه. پس باید امیدوار باشیم اگه دارن می‌سازن، حداقل درست بسازن.

حالا فقط دیالوگ‌های این که هیچی :D اگه اون دیالوگای زامبی‌هاش هم تغییر بدن من کپ‌کام رو به خاک و خون می‌کشم :Dدوست دارم حتی گوینده‌هاشون هم تغییر ندن چون من دیالوگ زامبی‌هاش رو حفظ بودم کامل
دیالوگ ها که به احتمال زیاد تغییر میکنه. چون اگر اشتباه نکنم یکی از انتقاداتی که به نسخه اورجینال وارد بود همین لهجه دشمن ها بود.
کپکام چند تا صداپیشه مکزیکی رو بجای اسپانیایی استخدام کرده بود و گانادوها بجای لهجه ی اسپانیولی لهجه مکزیکی داشتند. برای ریمیک اگر از صداپیشه های اسپانیایی استفاده کنند احتمالا اون تون و خشونت دیالوگ ها هم پایین بیاورند.
به غیر از این احتمالا خیلی از دیالوگ های ماندگار و بعضا خنده دار لیون هم تغییر کنه. مثل
"Where is everyone going, bingo?"
"Your right hand comes off?"
این دیالوگ ها توی اسکریپت ژاپنی بازی نبوده و توی ترجمه و بصورت ناخواسته اینجوری شده که البته شاید خلاقیت مترجم هم میرسونه.:D

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: last of amir
RE4 به نظرم نیازی به ریمیک نداشت چون همین الانم بازی کاملیه و هزار جور نسخه HD هم ازش بیرون دادن
دوست داشتم ریمیک Code Veronica باشه
امیدوارم یه چیز درست حسابی تحویل بدن
به شخصه خیلی دوست داشتم سراغ ورونیکا و زیرو برن! چون جزو نسخه های اصلی حساب میشدن و نسخه چهارم رو به آینده موکول میکرد! حتی از نسخه 1 که ریمیک شده بود هم استقبال میشد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or