سازندگان، گزارش جدید Digital Foundry پیرامون RAM کنسول PS4 را رد می کنند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

چندی پیش خبری توسط Digital Foundry اعلام شده بود منوط بر اینکه از 8 گیگ RAM کنسول PS4 فقط حدود 4.5 GB آن قابل استفاده برای بازی می باشد و 3.5 GB برای سیستم عامل خواهد بود.در این میان 1 GB نیز اعلام شده بود که به عنوان حافظه قابل تغییر بسته به نیاز بازی ساز می باشد.
به تازگی رئیس Vblank Entertainment و آقای Brian Provinciano از سازندگان PS4 در توئیتر اعلام کردند که گزارش منتشر شده مسخره و کذب می باشد

@mrnray It's absolutely false. Absolutely ridiculous.
— Brian Provinciano (@BriProv) July 27, 2013
ترجمه : کاملا غلط و مسخره است

البته آقای Provinciano میزان صحیح RAM را ذکر نکردند.یکی از افراد صنعت بازی سازی به نام Thuway در NeoGAF اعلام کردند که میزان رم برای بازی 6 گیگ و 2 گیگ برای سیستم عامل خواهد بود و این جمله را گفتند :
الان بازی هایی در دست ساخت است که از 6 گیگ رم بهره می برند
آقای BruceLeeRoy یکی دیگر از اعضای صنعت بازی سازی نیز این جمله را تایید می کند
برداشت شما چیست؟
Gamingbolt

خب دوست عزیز، تو این تاپیک بحث سر این موضوع هست که اون شایعه حقیقت نداره و موضوع چیز دیگه ای هست! سونی هم اون شایعه و هم این موضوع جدید رو تائید نکرده! چرا شما علاقه داری رو اون شایعه تمرکز کنی!؟
دوست گلم وقتي هيچ مدرك و استدلالي وجود نداره جنابعالي نمي توني حرف بنده رو رد كني. من خودم اشاره كردم كه اين موضوع ميتونه يه شايعه باشه و جايي از پستمم نگفتم كه يقينا چنين چيزي وجود داره و حرف بنده كاملا درسته. از اول قرار بود كه تنها 1 گيگ از رم براي پردازش هاي فرعي PS4 باشه و 7 گيگم براي بازيسازي استفاده بشه كه بعدش اين موضوع 4.5-5.5 گيگ پيش اومد و طرفدارا رو به شك انداخت منم با استناد بر چيزي كه قبل تر شنيدم و به نظرمم از هر دو تئوري بالا عقلاني تره گفتم كه 2 گيگ از رم PS4 شناوره و در آينده ميشه ازش استفاده كرد. من تو اين حرفم رو هيچ چيزي تمركز نكردم و مدعي چيزيم نيستم ولي اين مطلبي كه جنابعالي متذكرش شدي برداشت 100% اشتباهتون از حرف بنده و ديد تك بعديتون نسبت به اين مسئله رو نشون ميده!

سونی هم فکر کنم استراتژی مایکروسافتی زده ... مثل اینکه قرار بوده مقداری از 7 گیگ کم بشه .... اول اومدن شایعه انداختن که 4.5 گیگ که همه حسابی ناراحت بشن بعد بیان بگن 6 گیگ تا همه دوباره خوشحال شن ...

اگه یه دفعه میومد میگفت یه گیگ دیگه هم از مقداری که به بازی میرسه کم میکنیم فقط بازتاب منفی داشت

ديگه الان ميدونيم كه ps3 قرار بوده اولش با 4 گيگ رم عرضه بشه بعدا كه ديدن مايكرو قراره 8 گيگ رم بزاره كردنش 8 گيگ پس اين موضوع 3.5 گيگ براي سيستم عامل بكلي منتفيه 2 گيگ هم بنظرم عجيبه خونه پرش همون يه گيگه طبق گفته ي سازنده ي كيلزون از بيش از 5 گيگ رم استفاده كردن

بچه ها یادتنه نشستین 30 صفحه دعوا کردین چقدر کشته و بن دادین :)) خسته نباشید . الان دیگه تا 6 گیگ قابل استفاده اش تایید شد . الانم اینجا 30 صفحه دیگه بحث نکنید دیگه من جای بعضی ها بودم 1 ماه فروم نمی یومدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or