سازندګان crysis:دیګر عنوان اختصاصی برایه pc نمیزنیم

MOHSEN gamer

کاربر سایت
رییس و موسس Crytek اقای Cevat Yerli,اخیرا صحبتهایی در مورد مشکلات فعلی عرضه بازی برایه، pc در کل، و چګونګی برنامه هایه آتی این شرکت کرده است
وی ګفت:"ما شدیدا از دزدی بازیهایه pc بوسیله کاربران این platform تحت فشاریم و این کاربران با pirate کردن بازیها ، pc platform رو نابود میکنند"
"بازیهایه مشابه بررویه کنسولها حدود ۴-۵ برابر میفروشند. این درس بزرګی برایه ما هست تا بازی اختصاصی برایه pc نزنیم. البته ما از pc حمایت میکنیم، ولی دیګه بازی exclusive خیر:cool: "

وقتی از وی در مورد شایعات عرضه crysis روی کنسولها سوال شد ،Yerli با سادګی port این بازی را برایه کنسولها "غیر ممکن" دونست و افزود باید تغییرات بزرګی در بازی برایه اوردن ان رویه
Xbox 360 و PlayStation 3 داد و تمرکز ما برایه اوردن CRYSIS رویه کنسولها نمیباشد
منبع http://www.gamespot.com/news/6190150.html?tag=latestnews;title;1

اگر این جوری اوضاع بخواد پیش بره فکر میکنم که باید قیدPC gaming را بزنیم...:(
خوشم نیماد این بحث رو باز کنم ولی با این کار ها هم PC نابود نمیشه اگه به این چیزا بود تا حالا دیگه PC gaming از بین رفته بود ولی....

به نظر من این آقا چرت گفته. چطور BLIZZARD:love: بازیهاش انحصاری برای PC یه و داره اون سود وحشتناکو میکنه. تازه هر چند سال یه بار یه بازی میده بیرون.
راستی اشتباه نشه چون من خودم طرفدار کنسولام ولی آدم باید واقع بین باشه.

به نظر من این آقا چرت گفته. چطور BLIZZARD:love: بازیهاش انحصاری برای PC یه و داره اون سود وحشتناکو میکنه. تازه هر چند سال یه بار یه بازی میده بیرون.
برای اینکه بلیزارد سر برج, جیب گیمر هارو خالی میکنه برای warcraft online
برای همین تمایلی برای ساخت بازی رو کنسول نداره

بنظرم این چند ساله هر سودی کرده از WoW بوده! که علاوه بر اینکه طرف باید بازی رو بخره باید هر چند وقت یکبار یک پولی برای بازی بده...
که به این حرف می رسیم
اگه یه بازی میخواد فروش بالایی رو PC داشته باشه باید انحصاری باشه و بازی در شبکه (چند نفره) آن خیلی قوی باشد....
در نتیجه

1. فقط بازی های MMO برای PC می مونند
  2. سازندگان به فکر یک راه جدید می افتند برای جلوگیری از دزدی و... (شاید یک نوع قفل سخت افزاری !)
  3. این روال ادامه خواهد داشت!

برای اینکه بلیزارد سر برج, جیب گیمر هارو خالی میکنه برای warcraft online
برای همین تمایلی برای ساخت بازی رو کنسول نداره

اتفاقاً نکته جای دیگه ای است ..
دلیلش اینه که Blizzard بازیهای استراتژی و RPG میسازه که روی کنسول تقریباً وجود ندارند.
همچنین مثل بقیه شرکت ها نمیاد طرفدارانش رو فدای فروش چهار نسخه بیشتر کنه، چون میدونه در درازمدت همین طرفداران هستند که بازی سال 1998 اش رو زنده نگه داشته اند و سود بیشتری عایدش میشه وگرنه کسی از پول بدش نمیاد.
اینجوری حساب کنی .. مایکروسافت هم برای Live داره سر هر ماه جیب گیمرها رو خالی میکنه. ولی چی بهشون میده؟
از اون ور همین Blizzard یک شبکه ای مثل Battle.Net داره که امکاناتش از این Live مایکروسافت هم بیشتره .. ولی همون پول ماهیانه رو هم نمیگیره.

نکته 1 : روی B.Net بازیهای Diablo - Warcraft - Starcraft و اینها انجام میشه که خوب هزینه ماهیانه نداره.
نکته 2 : Steam هم یک چیزی توی همین مایه ها.
نکته 3 : Warcraft Online هزینه ماهیانه نداره .
نکته 4 : اون World of Warcraft ـه !
نکته 5 : MMO بدون Monthly Subscription هم داریم که سودده هم هست . 5 میلیون کپی هم فروخته . مثل Guild Wars . هزینه و بار server هاشم خیلی پایینه.

آخرین ویرایش:
مگه تو خارج هم کپی می کنند؟؟؟:eek:
منظورشون دانلود غیر قانونیه نه دست بدست کردن یک نسخه بازی.
از پارسال، سایتی مثل Warez-bb.org رو مثال میزنم. رشدشون 3000% هست.
اوایل سال 2007، این سایت یک فروم بود که هیچی نداشت و اعضاش هر سال یک لینک از وارزهای دیگه کپی میکردند. البته بعضی از قسمتهاش فعالتر بود.
اواسط سال 2007، حدود 1500 بازدید کننده در هر بعد زمانی داشت و پر بود از لینک.
اواخر سال یک رادیو آنلاین زد، فروشگاه زد، هزار هزار ازین کوفتها زد و...
حالا این یک فروم از هزار فروم وارز بود که من فقط میشناسم که بخش مخصوص دانلود بازی هم دارند.

دلیلش اینه که Blizzard بازیهای استراتژی و RPG میسازه که روی کنسول تقریباً وجود ندارند.
fps هم یه زمانی رو کنسول معنی نداشت ولی حالا چی شده؟
همین الان c&c3 روی 360 موجود هست
همچنین مثل بقیه شرکت ها نمیاد طرفدارانش رو فدای فروش چهار نسخه بیشتر کنه، چون میدونه در درازمدت همین طرفداران هستند که بازی سال 1998 اش رو زنده نگه داشته اند و سود بیشتری عایدش میشه وگرنه کسی از پول بدش نمیاد.
خوب این که شد همون
وقتی طرفداراش از لحاظ مالی حمایتش میکنن, جوری که دیگه نیازی به فروش بازی رو کنسول نداره, مگه دیوونست بیاد بازی ایش رو کنسولی بکنه و طرفداراش رو از دست بده
اگه این وسط سودی عاید بلیزارد نمیشد, الان مثل valve و epic ... مشغول ساخت بازی رو کنسول بود
اینجوری حساب کنی .. مایکروسافت هم برای Live داره سر هر ماه جیب گیمرها رو خالی میکنه. ولی چی بهشون میده؟
بلیزارد و مایکروسافت؟!!
اینا چه دخلی به هم دیگه دارن
مسئله اینه که چجوری بلیزارد رو pc پابرجا مونده
اگه منظورت امکانات هست که, شبکه انلاین یه کنسول رو مثل لایو رو باید با psn مقایسه کنن

آخرین ویرایش:
fps هم یه زمانی رو کنسول معنی نداشت ولی حالا چی شده؟
همین الان c&c3 روی 360 موجود هست

و هنوز هم اون چیزی که روی کنسول میبینی FPS نیست . با Gamepad و Auto-Aim ؟ :دی
بهتره چهار تا movie از بازی Quake مردم ببینی تا بفهمی FPS یعنی چی .
الان با حضور C&C3 روی کنسول دیگه ژانر استراتژی هم به کنسول منتقل شد ؟
اتفاقاً من بازی دوستان روی کنسول رو دیدم که با چه مصیبتی مجبور بودند Unit ها رو حرکت بدهند و Micro اصولاً توی بازیشون معنی نداشت ...

خوب این که شد همون
وقتی طرفداراش از لحاظ مالی حمایتش میکنن, جوری که دیگه نیازی به فروش بازی رو کنسول نداره, مگه دیوونست بیاد بازی ایش رو کنسولی بکنه و طرفداراش رو از دست بده
اگه این وسط سودی عاید بلیزارد نمیشد, الان مثل valve و epic ... مشغول ساخت بازی رو کنسول بود
تو داری میگی فقط بخاطر سود WoW روی PC مونده و حمایت مالی طرفداران.
مردم که پول اضافی ندارند .. به خاطر اینکه بازیهاش top ـه و بازی پایینتر از استاندارد عالی اش منتشر نمیکنه .. نمونه اش Warcraft Adventures که کنسل شد. ...

بلیزارد و مایکروسافت؟!!
اینا چه دخلی به هم دیگه دارن
مسئله اینه که چجوری بلیزارد رو pc پابرجا مونده
اگه منظورت امکانات هست که, شبکه انلاین یه کنسول رو مثل لایو رو باید با psn مقایسه کنن
اتفاقاً دخل خیلی زیادی به هم دارند. یک سر برو B.Net ببین چه خبره.

Live چه امکانات خاصی داره ؟ بجز اون قضیه store اش . یک سیستم Matchmaking آنلاین برای بازیهای کنسول مایکروسافت . Dedicated Server هم که نداره .. جز اینکه اطلاعات مربوط به سرورها و بازیکنان رو به هم معرفی کنه چیز دیگه ای هم داره ؟
B,Net هم همینه .. فقط برای بازیهای خود Blizzard کار میکنه . که البته باز هم Dedicated Server نداره ولی سرورها و بازیکنان رو به هم نشون میده. همچنین Ranking و Ladder و Level و این جور چیزها داره به اضافه چت روم که چیز عادیی محسوب میشه. هزینه ماهیانه هم نداره.
حالا این دو تا به هم دخلی دارند؟!

Steam رو دیدی ؟ Steam حتی Store هم داره .. ولی ranking/level/ladder نداره.

GameSpy Arcade و در مقیاسی کمتر حتی xFire هم چنین امکاناتی دارند .. ولی خوب توی بوق و کرنا نمیکنند .. البته هزینه ماهیانه هم ندارند.

و هنوز هم اون چیزی که روی کنسول میبینی FPS نیست . با Gamepad و Auto-Aim ؟
بهتره چهار تا movie از بازی Quake مردم ببینی تا بفهمی FPS یعنی چی .
الان با حضور C&C3 روی کنسول دیگه ژانر استراتژی هم به کنسول منتقل شد ؟
اتفاقاً من بازی دوستان روی کنسول رو دیدم که با چه مصیبتی مجبور بودند Unit ها رو حرکت بدهند و Micro اصولاً توی بازیشون معنی نداشت ...

خوب اینکه واضحه تا وقتی موس و کیبورد نباشه وضع همینه
اینم میدونم که سبک این بازی ها به کنسول نمیخوره و مختص pc ـه
منظورم کیفیت این بازی ها رو کنسول نبود, منظورم سود دهی این بازی ها برای ناشر هاست
هر بازی که ببینن رو pc دیگه سود نمیده برای کنسول میزنن... حالا هر سبکی که میخواد باشه
همونطور که یه زمانی fps رو کنسول چیز عجیبی بود ولی الان خیلی معمولی شده ... برای استراتژی هم این اتفاق میفته
تو داری میگی فقط بخاطر سود WoW روی PC مونده و حمایت مالی طرفداران.
مردم که پول اضافی ندارند .. به خاطر اینکه بازیهاش top ـه و بازی پایینتر از استاندارد عالی اش منتشر نمیکنه .. نمونه اش Warcraft Adventures که کنسل شد. ...

مگه غیر از اینه؟!!:)
خوب بلیزارد بازی هاش تاپه
مگه hl2 تاپ نبود؟مگه UT تاپ نبود؟!! پس اینا برای چی روی کنسول اومدن؟!! مگه دلیل اومدن اینا رو کنسول چیزی غیر از پول بود ؟
همون پولی که الان بلیزارد داره پارو میکنه
اتفاقاً دخل خیلی زیادی به هم دارند. یک سر برو B.Net ببین چه خبره.

Live چه امکانات خاصی داره ؟ بجز اون قضیه store اش . یک سیستم Matchmaking آنلاین برای بازیهای کنسول مایکروسافت . Dedicated Server هم که نداره .. جز اینکه اطلاعات مربوط به سرورها و بازیکنان رو به هم معرفی کنه چیز دیگه ای هم داره ؟
B,Net هم همینه .. فقط برای بازیهای خود Blizzard کار میکنه . که البته باز هم Dedicated Server نداره ولی سرورها و بازیکنان رو به هم نشون میده. همچنین Ranking و Ladder و Level و این جور چیزها داره به اضافه چت روم که چیز عادیی محسوب میشه. هزینه ماهیانه هم نداره.
حالا این دو تا به هم دخلی دارند؟!

Steam رو دیدی ؟ Steam حتی Store هم داره .. ولی ranking/level/ladder نداره.

GameSpy Arcade و در مقیاسی کمتر حتی xFire هم چنین امکاناتی دارند .. ولی خوب توی بوق و کرنا نمیکنند .. البته هزینه ماهیانه هم ندارند.

فکر کنم متوجه منظورم نشدی
تو پست قبل هم گفتم بخش انلاین یه کنسول, باید با کنسول مقایسه بشه
کنسول ها هنوز زمان زیادی نیست که دارای بخش انلاین هستن(نسبت به pc) اولین بار تو 2002 بود که live به وجود اومد ولی pc فکر کنم دوبرابر این زمان هست که بخش انلاین رو داره
با توجه به این اختلاف, نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or