سازنده Witcher 3 :کار با PS4 رویاییست که به حقیقت پیوسته!

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در مصاحبه اختصاصی با مجله PSU ,طراح ارشد بخش هنری بازی Witcher 3 یعنی Michał Krzemińskiدرباره
تکامل سبک اکشن-RPG و همینطور کار با PS4 صحبت کرد.

این اولین باریست که Witcher برای کنسول سونی عرضه می شود اما Krzemiński گفت ان ها در حال امتحان
راه های مختلف برای اشنا کردنهر چه سریع تر گیمر ها با دنیای Witcher هستند.همچنین او گفت نیازی
به دانستن داستان نسخه های قبلی نیست.

کار کردن با سخت افزار نسل بعدی گرافیک این عنوان را تضمین کرده و Krzemiński می گوید ,دوست دارد گیمر ها
هنگام تجربه این عنوان بگویند:wow! و این wow تا پایان بازی با شما باقی بماند!

همچنین وقتی از او درباره کار با PS4 سوال شد او گفت:"برای سازندگان ,رویاییست که به حقیقت
پیوسته."چون دیگر لازم نیست به محدودیت های سخت افزاری فکر کنند و به راحتی می توانند از خلاقیت خود
استفاده کنند.

سپس از او سوال شد که ایا Witcher 3 از تمام قدرت PS4 استفاده می کند؟
"پاسخ به این سوال سخت است.چون شما کار کردن با ان سخت افزار را باید یاد بگیرید برای همین
بازی هایی که در اواخر عمر کنسول ها عرضه میشوند,از لحاظ گرافیکی چشم نواز تر هستند البته
این تنها مخصوص به ما نیست و بقیه استدیو ها نیز این مشکل را دارند.با این حال گرافیک
Witcher 3 شما را شگفت زده می کند".

سخت افزار قوی+ سخت افزار ساده و بدون پیچیدگی= بهترین خروجی ممکن بر روی یک کنسول!
ویچر 3 هم که دومین بازی مورد انتظارم هست و شدیدا بهش امیدوارم :x

این CD Project از اول خیلی حال میکنه با PS4 . خیلی هم عالی که یه همچین شرکت کار درستی از PS4 تعریف میکنه , اونم یه همچین تعریفی :bighug:

هنگام تجربه این عنوان بگویند:wow! و این wow تا پایان بازی با شما باقی بماند!
با این حساب ، هنگام تجربه ی بازیه بعدی ناتی داگ که یه همچین چیزی رو با سخت افزار 7 سال پیش ردیف کرده،باید خشتک ها را بدریم و سر بر بیابان بگذاریم! :-/:دی
gooslou2_00044xoz86_1_.png

با این حساب ، هنگام تجربه ی بازیه بعدی ناتی داگ که یه همچین چیزی رو با سخت افزار 7 سال پیش ردیف کرده،باید خشتک ها را بدریم و سر بر بیابان بگذاریم! :-/:دی
gooslou2_00044xoz86_1_.png

عزیز من این که نمیشه دلیل که ... ما که هنوز تجربه ویچر 3 رو هم نداشتم که ببینیم واقعا چقدر ما رو مات و مبهوط خودش میکنه ....

بعدم مطمئنا ویچر بهترین نیاشه ... جز بهترین rpg های غربیه و از دسته بازی های great

شاهکارهایی مثل اخرین شاهکار ... استثناهایی کمیابی هستن که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشن ...

عزیز من این که نمیشه دلیل که ... ما که هنوز تجربه ویچر 3 رو هم نداشتم که ببینیم واقعا چقدر ما رو مات و مبهوط خودش میکنه ....

بعدم مطمئنا ویچر بهترین نیاشه ... جز بهترین rpg های غربیه و از دسته بازی های great

شاهکارهایی مثل اخرین شاهکار ... استثناهایی کمیابی هستن که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشن ...
من اصلا کاری با ویچر نداشتم!:دی
دارم میگم این حرف یکم اغراقه.و اگر نباشه،وای به حالمون سره عنوان بعدی ناتی و سانتا و کواتیک ...همین!

من اصلا کاری با ویچر نداشتم!:دی
دارم میگم این حرف یکم اغراقه.و اگر نباشه،وای به حالمون سره عنوان بعدی ناتی و سانتا و کواتیک ...همین!

خوب منم همین رو میگم که این عناوین رو مقایسه نکن ... من سر این بازی ها که گفتی دقیقا همین کار رو کردم ... ;;)

باید خشتک ها را بدریم و سر بر بیابان بگذاریم!

wow ... wow که چیزی نیست :d

سپس از او سوال شد که ایا Witcher 3 از تمام قدرت PS4 استفاده می کند؟
"پاسخ به این سوال سخت است.چون شما کار کردن با ان سخت افزار را باید یاد بگیرید برای همین
بازی هایی که در اواخر عمر کنسول ها عرضه میشوند,از لحاظ گرافیکی چشم نواز تر هستند البته
این تنها مخصوص به ما نیست و بقیه استدیو ها نیز این مشکل را دارند.با این حال گرافیک
Witcher 3 شما را شگفت زده می کند".

این قسمت جواب اون دوستانی هست که فکر میکنن تو همین سال اول شیره PS4 رو میکشن بیرون و تا آخر نسل چیزی ازش نمیمونه! هر چی میگذره کیفیت بازی ها رو PS4 بهتر میشن.

سخت افزار قوی+ سخت افزار ساده و بدون پیچیدگی= بهترین خروجی ممکن بر روی یک کنسول!
ویچر 3 هم که دومین بازی مورد انتظارم هست و شدیدا بهش امیدوارم :x
منم دقیقا همینو میخاستم بگم که تو بهتر گفتی ;;):d

-------------
استودیو سانتا مونیکا بازی بعدیش رویایی میشه :bighug::>

cd project یه استودیوی حرفه ای و بسیار فنیه.(کافیه witcher 2 رو بازی کنید تا بفهمید چی میگم)
وقتی اینا دارن برای چندمین بار از PS4 تعریف میکنن نتیجه میگیرم تعریف نکردن از PS4 گناه کبیرست.
دوستان هرچند به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی خواستم ببینم کسی میدونه که آیا ادامه ای بر بازی Kingdoms of Amalur: Reckoning وجود خواهد داشت یا نه؟امسال بازیش کردم واقعا بهترین بازی سال 2013 من بود.
لطفا جواب بدید ثواب داره:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or