سازنده Tekken: به فکر ساخت یک بازی جدید برای PS4 است.امیدواری برای نسخه‌های PC و X1

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Tekken6Wikicheats.png

درود.

با آمدن کنسول‌های نسل جدید، عناوینی که بیشا زپیش نبودشان احساس می‌شود بازی‌های فایتینگ می‌باشند. سازنده افسانه‌ای سری تیکن آقای Katsuhiro Harada نیز به همانند همه سازندگان دیگر چشم خود را به کنسول نسل فعلی دوخته است و از قرار معلوم می‌خواهد عنوان جدیدی را برای PS4 به احتمال قوی برای PC و X1 خلق کند.

وی در صفحه توییتر خود در جواب به این سوال که آیا بازی Tekken Tag Tournament 2 پورت می‌شود؟ پاسخ داد:

...فکر کنم...بیشتر می‌خواهم یک بازی جدید برای PS4 بسازم

در ادامه نیز این سوال پیش آمد که امکان دارد Tekken جدید برای PC و X1 نیز ساخته شود؟ آقای هارادا پاسخ داد:

حتما. امیدوارم

از وی در مورد کنسول Wii U نیز سوال شده بود که جواب داده نشد.

dualshockers

آخرین ویرایش:
اصلا نمیفهمی من چی میگم. اینکه با 2 تا مشت میبازی بلد نبودن خودت هست چون هیچ فنی از اون 2تا نیست که با 2 تا مشت ببازی. مگه اون فن معروف پائول که اونم 2 تا 5 ثانیه وقت داری ضربه بزنی یا توی بُعد حرکت کنی.
شخصیتی تاپی توی این بازی وجود نداره. کازویا و هیهاچی یخورده بیش از حد ممکنه قوی باشن که اونم بالانس بازی رو بهم نمیزنه. شما برو تمرین کن بازیت بهتر شه نمیخواد به بازی گیر بدی.

ههههه ... باشه بحث کردن با شما همیشه به همچین جاهایی ختم میشه .... توصیم هم به شما اینه برو یه کم با شخصیت های متنوع تر بازی کن ... تا بفهمی paul چطور 2 ضربش میکشه ... اگه اصفهان بودید یه قراربازی میزاشتم بفهمید کی چی کارست... دیگه هم بحثی ندارم ...

اینکه با 2 ضربه میکشه چه ربطی به نابالانس بودن بازی داره؟ اینطوری فلسفه چیزایی مثل Super Meter یا Ultra Combo رو توی باقی فایتینگ ها بردی زیر سوال...
شهاب خیلی واضح گفت:
مگه اون فن معروف پائول که اونم 2 تا 5 ثانیه وقت داری ضربه بزنی یا توی بُعد حرکت کنی.
قرار نیست در کسری از ثانیه اون حرکت رو ول بده. لازمه استفاده از قدرت کامل این حرکت اینه که 2تا 5 ثاینه وایسی. کمتر از اون باعث کمتر بودن قدرت ضربه میشه که به هیچ وجه کشنده نیست. تو همین فرصت به 30 روش میتونی به حریف حمله کنی، اگرچه یکیشون کافیه.
Tekken و SF بازی های کاملا بالانسی هستن. دلیل داشتن این همه طرفدار هم توی این موضوع بالانس بودن خلاصه میشه. به عنوان مثال یارو با قراضه ترین کاراکتر ممکن توی SF (بلانکا) میاد و آدمو چپ و راست میکنه. کاراکتری که هیچکس نگاهش هم نمیکنه.
به شما پیشنهاد میکنم MK بازی کنید تا واژه نابالانس قشنگ براتون مفهوم بشه:) بازی که 6 هزارتا پچ هم نمیتونن بالانسش کنن:)

آخرین ویرایش:
اینکه با 2 ضربه میکشه چه ربطی به نابالانس بودن بازی داره؟ اینطوری فلسفه چیزایی مثل Super Meter یا Ultra Combo رو توی باقی فایتینگ ها بردی زیر سوال...
شهاب خیلی واضح گفت:

قرار نیست در کسری از ثانیه اون حرکت رو ول بده. لازمه استفاده از قدرت کامل این حرکت اینه که 2تا 5 ثاینه وایسی. کمتر از اون باعث کمتر بودن قدرت ضربه میشه که به هیچ وجه کشنده نیست. تو همین فرصت به 30 روش میتونی به حریف حمله کنی، اگرچه یکیشون کافیه.
Tekken و SF بازی های کاملا بالانسی هستن. دلیل داشتن این همه طرفدار هم توی این موضوع بالانس بودن خلاصه میشه. به عنوان مثال یارو با قراضه ترین کاراکتر ممکن توی SF (بلانکا) میاد و آدمو چپ و راست میکنه. کاراکتری که هیچکس نگاهش هم نمیکنه.
به شما پیشنهاد میکنم MK بازی کنید تا واژه نابالانس قشنگ براتون مفهوم بشه:) بازی که 6 هزارتا پچ هم نمیتونن بالانسش کنن:)

pheonix smasher ... هیچ کدوم از شخصیت ها فنی در حد اندازه های این فن ندارن ... سرعت ..قدرت و درصد گیراییش در هر سه حالت افسانه ایه ...

مورتال کومبت بعد از مورتال کمبت 4 روی سگا مرد .

من tekken tag team رو بازی نکردم ولی یه عنوان ازش روی ps3 بازی کردم eddy رو که ورمیداشتم طرفو میزدم دیگه نمیزاشت اصلا طرف بایسته رو پاهاش
تا بخاد فن خاصی اجرا کنه tekken فقط tekken3

احتمالا بازی جدید هارادا همون تکن X استریت فایتر هستش. الان ۲ ۳ سالی هست که خبر ساختش رو دادن اما اصلا خبری از انتشارش نیست. هیچ نسخه‌ای از تکن تاحالا برای PC منتشر نشده حتما ۱ دلیلی داره دیگه.

در مورد اون مشت پال هم خدایی خیلی ضربه‌ی خوبی هست اما دیگه شما کل شخصیت پال رو تو همون مشت خلاصه کردی. بدترین چیز برای اون مشت Side step کردن هست، reverse هم میشه بکنیش، یکی دیگه از نقات ضعف ضربه مکس داشتن اون در صورت اصابت نکردن هست خیلی کمه اما می‌شه ازش استفاده کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or