سازنده Tekken: به فکر ساخت یک بازی جدید برای PS4 است.امیدواری برای نسخه‌های PC و X1

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Tekken6Wikicheats.png

درود.

با آمدن کنسول‌های نسل جدید، عناوینی که بیشا زپیش نبودشان احساس می‌شود بازی‌های فایتینگ می‌باشند. سازنده افسانه‌ای سری تیکن آقای Katsuhiro Harada نیز به همانند همه سازندگان دیگر چشم خود را به کنسول نسل فعلی دوخته است و از قرار معلوم می‌خواهد عنوان جدیدی را برای PS4 به احتمال قوی برای PC و X1 خلق کند.

وی در صفحه توییتر خود در جواب به این سوال که آیا بازی Tekken Tag Tournament 2 پورت می‌شود؟ پاسخ داد:

...فکر کنم...بیشتر می‌خواهم یک بازی جدید برای PS4 بسازم

در ادامه نیز این سوال پیش آمد که امکان دارد Tekken جدید برای PC و X1 نیز ساخته شود؟ آقای هارادا پاسخ داد:

حتما. امیدوارم

از وی در مورد کنسول Wii U نیز سوال شده بود که جواب داده نشد.

dualshockers

آخرین ویرایش:
اگر قراره مثل Tekken 6 باشه بهتره که ساخته نشه اصلا !

حضرت عباس بکشید از تکن 6 بیرون. بازی ماله 3-4 سال پیشه و اتفاقا برخلاف ایرانی های عزیز که فقط میخوان سینگل بازی رو دو دست تموم کنن بعد بازی رو پرت کنن اونور بازی خیلی خوبی هستش. الان فایتینگ دیفالت از نمکو TTT2 هستش نه T6. این جو مسخره علیه T6 (که سر منشائش سینگل بازی هست) کی میخواد تموم شه خدا عالمه.

تکن بعد از قسمت 3 تموم شد رفت پی کارش.حالا باز حرف خودتو بزن.

آخرین ویرایش:

حضرت عباس بکشید از تکن 6 بیرون. بازی ماله 3-4 سال پیشه و اتفاقا برخلاف ایرانی های عزیز که فقط میخوان سینگل بازی رو دو دست تموم کنن بعد بازی رو پرت کنن اونور بازی خیلی خوبی هستش. الان فایتینگ دیفالت از نمکو TTT2 هستش نه T6. این جو مسخره علیه T6 (که سر منشائش سینگل بازی هست) کی میخواد تموم شه خدا عالمه.

===

استودیو هارادا به جرئت شاید یکی تمیز ترین و صادق ترین استودیوها هستش. کسی که شخصا گفت کاراکتر های اضافه بازی هنوز آماده نشده و ما به صورت DLC اونارو عرضه کنیم اونم به صورت مجانی! نه مثل کپکام کثافت که برای رنگ شورت ریو هم 4 - 5 دلار پول میگیره و DAY 1 DLC میدن بیرون.

وقتی TTT 2 هست اصلا چرا ادم باید بره سراغ تکن 6؟!! خداییش تکن تاگ 2 بهترین تکن ای هست که ساخته شده و امیدوارم هینو پورت کنن بصورت 1080p و 60 فریم برای PS4 ، عالی میشه.:bighug:

===

استودیو هارادا به جرئت شاید یکی تمیز ترین و صادق ترین استودیوها هستش. کسی که شخصا گفت کاراکتر های اضافه بازی هنوز آماده نشده و ما به صورت DLC اونارو عرضه کنیم اونم به صورت مجانی! نه مثل کپکام کثافت که برای رنگ شورت ریو هم 4 - 5 دلار پول میگیره و DAY 1 DLC میدن بیرون.
شهاب کاش این حرفا سر همه بازی ها زده میشد نه که مثلا بازی ای مثل بتلفید به خاطر سینگل پلیشر بشه یه بازی کلا افتضاح :|

دلیل اینکه سینگل تو ایران مهمه اینه که 90% گیمرها یک اینترنت درست و حسابی برای انجام بازیهای آنلاین ندارن و این کاملن مشخصه وگرنه کی میاد جذابیت آنلاین رو به سینگل ترجیح بده؟

در مورد بازیهای ژاپنی ای مثل Tekken و Resident Evil و Sonic که به عنوانهای ضعییف تبدیل شدن هم من فکر می کنم تنها ختم می شه به مولتی پلتفرم شدنشون چون شما اگر نگاه کنید به سابقه این بازیها تا هنگامی که انحصاری بودن عنوانی ناب و قوی بودن و از اونجایی که ژاپنی ها تو نسل هفتم اولین نسلی بود که زدن تو کار مولتی کردن بازیهاشون و جنبه اش رو به نوعی از پیش نداشتند و فقط به فکر پول بیشتر بودن عناوینی ضعیف روانه بازار کنند وگرنه عناوینی از همین سری داشتیم در نسل هفتم که عناوینی انحصاری بودن و نسبت به عناوین مولتی خیلی بهتر و پر فروشتر از آب در اومدن نمونش Resident Evil: Revelution که ابتدا در انحصار 3DS بود و پس از فروش ضعیف RE6 کپکام تصمیم به پورت اون بر روی دیگر پلتفرمها رو گرفت...ژاپنیها کلن فقط باید بزنن تو کار انحصاری ساختن حالا فرقی نداره برای چه پلتفرمی...

تو کل شماره های تیکن واسه من اوج کار شماره 2 بود.
امیدوارم دیگه اینقدر خبر پورت عناوین نسل قبلو نشویم!!! اخه که چی بازی رو قبلن بازی کردیم و واسه یمه گراف بالاتر دوباره خرید همون محصول؟!

تکن بعد از قسمت 3 تموم شد رفت پی کارش.حالا باز حرف خودتو بزن.
حرفتو اصلا قبول ندارم.. تو بازی های fighting به شخصه خودم و رفیقام تکن و ترجیح میدیم تا کمبت و بازی های دیگه
تقریبا هم هرروز کنار هم بازی میکنیم و ازش لذت میبریم همین تگ 2 !!

وقتی TTT 2 هست اصلا چرا ادم باید بره سراغ تکن 6؟!! خداییش تکن تاگ 2 بهترین تکن ای هست که ساخته شده و امیدوارم هینو پورت کنن بصورت 1080p و 60 فریم برای PS4 ، عالی میشه.:bighug:

تا وقتی تکن 5 هست شرمنده ... هیچ تکنی به خوبی و بالانسی تیکن 5 نبوده ... الان سرعت و قدرت PAUL و LAW رو انقدر بی خود طراحی کردن که حد و مرز نداره ... بعضی شخصیت های زائد هم که فقط کارکتر فرق میکنه وگرنه یکین ... اینو برای این میگم که سر این بازی به شکل عجیبی کل کل بینمونه

تا وقتی تکن 5 هست شرمنده ... هیچ تکنی به خوبی و بالانسی تیکن 5 نبوده ... الان سرعت و قدرت PAUL و LAW رو انقدر بی خود طراحی کردن که حد و مرز نداره ... بعضی شخصیت های زائد هم که فقط کارکتر فرق میکنه وگرنه یکین ... اینو برای این میگم که سر این بازی به شکل عجیبی کل کل بینمونه

پس چرا Paul و Law توی TIER1 نیستند؟ لاو و پائول از دسته شخصیت های معمولی سری هستند سرعتشونم فرقی با 6 نداره از اونجایی که من 2 تا بازی رو همزمان بازی کردم.

شخصیت های زائد؟ منظورت شخصیت های ردیف سوم که توی DLC اومدن؟ اون شخصیت ها اصلا واسه تورنومنت ها قابل بازی نیست و فقط اونجاست که باشن!

پس چرا Paul و Law توی TIER1 نیستند؟ لاو و پائول از دسته شخصیت های معمولی سری هستند سرعتشونم فرقی با 6 نداره از اونجایی که من 2 تا بازی رو همزمان بازی کردم.

شخصیت های زائد؟ منظورت شخصیت های ردیف سوم که توی DLC اومدن؟ اون شخصیت ها اصلا واسه تورنومنت ها قابل بازی نیست و فقط اونجاست که باشن!

پس معلومه با کسی که شدید خوره paul بازی نکردی ... یکی از دوستان ما چند سالی سرمایه گذاری کرد روی این شخصیت ... توی تکن 5 میشد راحت با فنگ و اسوکا و هیهاچی سوسکش کرد ... ولی تو ttt2 کفر هممون رو در اورده .... یه فن ترکیبی 10 ضرب بهش میزنی .... تو یه لحظه با یه کششی مثلث تو کسری از ثانیه عقب افتادگیش رو جبران میکنه ... هر فنی هم که بهش بزنی ... و دفاع کنه ... تنه پائول 100 درصد میگیره بعدش ... که 50-60 درصد هم کم میکنه ... دیگه دفاع شخصی ..و سه ضرب های دست و پاش بماند .... LAW هم بدتر ... یه 2 تا جلو x کافیه تا دودمان حریف رو به باد بده ... یا سه ضرب دستش که میفرسته هوا و میشه دنبالش رو زد ... توttt2 خیلی قوی ساختن اینها رو ....

پس معلومه با کسی که شدید خوره paul بازی نکردی ... یکی از دوستان ما چند سالی سرمایه گذاری کرد روی این شخصیت ... توی تکن 5 میشد راحت با فنگ و اسوکا و هیهاچی سوسکش کرد ... ولی تو ttt2 کفر هممون رو در اورده .... یه فن ترکیبی 10 ضرب بهش میزنی .... تو یه لحظه با یه کششی مثلث تو کسری از ثانیه عقب افتادگیش رو جبران میکنه ... هر فنی هم که بهش بزنی ... و دفاع کنه ... تنه پائول 100 درصد میگیره بعدش ... که 50-60 درصد هم کم میکنه ... دیگه دفاع شخصی ..و سه ضرب های دست و پاش بماند .... LAW هم بدتر ... یه 2 تا جلو x کافیه تا دودمان حریف رو به باد بده ... یا سه ضرب دستش که میفرسته هوا و میشه دنبالش رو زد ... توttt2 خیلی قوی ساختن اینها رو ....

اینکه دوست شما تمرین کرده و بازیش خوبه دلیلی برای OP بودن شخصیت نیست. جدا دلیلت همین بود؟ من فکر میکردم محکم تر از این حرفا باشه.

با هر شخصیتی تمرین کنی بازیت خوب میشه. یه دلیلی هست که شخصیت هایی گفتی توی Tier سه و چهار هستند قاطی شخصیت های نرمال.

با هر شخصیتی تمرین کنی نمیتونی با دو تا مشت بازی رو ببری که میشه با paul و law این کار رو کرد ... من خودم هنوز که هنوزه بازیم بهتره و منم چند ساله دارم به یه شخصیت مثل اسوکا تمرین میکنم ... دیگه واقعا مسخره شده که اون با paul .... گریته ... یه خط جون داره ... من 50 -60 درصد ... ولی امید اون برای برد بیشتره ... ما حریف ها مون هم تغییر نکرده 13-14 ساله 4 نفریم دارم تکن میزنیم ... و قشنگ تفاوت بازی ها رو با نسخه قبلی به خوبی میتونیم حس کنیم ..

شخصیت های نرمال ...؟؟؟ اون وقت شخصیت های top شما چین ؟؟؟

با هر شخصیتی تمرین کنی نمیتونی با دو تا مشت بازی رو ببری که میشه با paul و law این کار رو کرد ... من خودم هنوز که هنوزه بازیم بهتره و منم چند ساله دارم به یه شخصیت مثل اسوکا تمرین میکنم ... دیگه واقعا مسخره شده که اون با paul .... گریته ... یه خط جون داره ... من 50 -60 درصد ... ولی امید اون برای برد بیشتره ... ما حریف ها مون هم تغییر نکرده 13-14 ساله 4 نفریم دارم تکن میزنیم ... و قشنگ تفاوت بازی ها رو با نسخه قبلی به خوبی میتونیم حس کنیم ..

اصلا نمیفهمی من چی میگم. اینکه با 2 تا مشت میبازی بلد نبودن خودت هست چون هیچ فنی از اون 2تا نیست که با 2 تا مشت ببازی. مگه اون فن معروف پائول که اونم 2 تا 5 ثانیه وقت داری ضربه بزنی یا توی بُعد حرکت کنی.
شخصیتی تاپی توی این بازی وجود نداره. کازویا و هیهاچی یخورده بیش از حد ممکنه قوی باشن که اونم بالانس بازی رو بهم نمیزنه. شما برو تمرین کن بازیت بهتر شه نمیخواد به بازی گیر بدی.

یه خورده بازی آنلاینا رو ببین میفهمی چی به چیه

هر فنی که هرکی هی تکرار میکنه و به حریف میخوره همه اینجور فن هارو میشه از دستشون در رفت

من خودم با Trunks آنلاین زدیم و این رو میدونیم تاره Trunks که خیلی آنلاین این بازی رو انجام داده و چیزی میگه رو حسابه

اگه دوستت 60 ساله داره بازی میکنه با Pual من با یه شخصیت تازه وارد شده به تکن بازی میکنم که اون فنایی که شما با Law , Paul دارین میگین رو راحت میتونم دفاع کنم و من حرکاتم رو شروع کنم (جهت اطلاع من با Leo بازی میکنم)

ویرایش: حالا که نگا میکنم یکم سرد حرف زدم شرمنده :d خوابم میومد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or