سازنده Shank به سوی نینجاها

.Evanescence.

کاربر سایت
80138227033882387198.jpg

بازی Shank را می‌شناسید؟ بازی 2 بعدی و موفق که طرفداران زیادی را به خود جذب کرد. حال Klei Entertainment سازنده Shank این بار غرب وحشی را رها کرده و به سوی نینجاها می‌آید، آن‌ها عنوان دو بعدی به سبک مخفی کاری را به نام Mark of the Ninja آشکار کردند.

این بازی در تابستان 2012 برای Xbox Live Arcade در نظر گرفته شده، ولی هیچ حرفی از عرضه آن برای دیگر پلتفرم‌ها گفته نشده. شما بعد از پرسش و پاسخ‌هایی که در سایت رسمی این بازی وجود دارد می‌توانید تریلر این بازی را مشاهده کنید. شما در گیم‌پلی بازی کار‌هایی مانند گذاشتن تله و پرت کردن حواس دشمن را ببینید.
منبع

آخرین ویرایش:
تریلر بازی رو دیدم ولی اعصابم داغون شد :d
من عاشق Shank هستم! واقعا بازی خفنیه! از اون طرف نینجا جماعت رو هم خیلی دوست دارم! :d ولی توی تریلر فقط زده بود XBLA ! :d کلا ناراحت و داغونم دیگه! :d خدا کنه برای PSN (ببخشید SEN ) یا PC هم تایید بشه :d

shank 2 به نظر من ضعیفتر از شماره اولش بود.مثل این بود که تو ساختش عجله داشته باشن.
ولی هر چه از Klei رسد نکوست!!!!:d
خداییش بازی 2 بعدی هر چی بازی کنی کمه!!!!

واقعا بازی ها 2بعدی شدن گل سرسبد من تازگی ها عاشق بازی ها 2بعدی شدم البته یاد گذشته هم میفتم ولی واقعا یک حال میده که 3بعدی نداره اصلا :d

موافقم! موافقم! :d کلا بازی های باحالی هستند :d

----
ماکان آخه این یکی فرق داره! وقتی این سازنده 2 بازیه قبلش رو میاد روی هر 3 تا میسازه،یکهو بیاد این رو فقط برای X360 بده بیرون،کلا مشکوکه دیگه :d

WOW
:ninja:
عجب چیزی بود! با روح و روانم بازی کرد!! گور بابای جید ریموند که 2 ساله مارو مسخره کرده! فعلا Mark of The Ninja رو باید دریابید!!
فوق العاده بود ویدئوش!
اون Interactive Fictionـش هم به سبک ممد آئورلیتو خیلی حال داد!:دی

بسیار عالی‌ :دی من کلا با همهٔ بازی‌هایKLEI حال می‌کنم ، درسته تا آخر یکم تکراری میشد ولی‌ بازم اونقدر فان بود که تا آخر بازی کنه یه نفر.

اینم کاش رو کنسول‌های دیگه بیاد، از تریلر خیلی‌ خوشم اومد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or