سازنده Just Cause مدتی با Xbox one "جذاب" کار کرده!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
just-cause-2.jpg

سازنده Just Cause و بنیان گذار استودیوی آوالانچ (Avalanche) آقای Christofer Sundberg اعلام کرده که تیم او بر روی Xbox One برای مدت زمانی کوتاه کار کرده و او علت نا امیدی بعد از معرفی کنسول جدید مایکروسافت رو میفهمه و امیدواره که مایکروسافت بتونه تو E3 جبران کنه.
او در مصاحبه با ویدئو گیمر گفته:
من علت نا امیدی بسیاری از طرفدارن رو درک میکنم اما مطمئنم این نا امیدی به علت عدم تمرکز بر روی بازیها در خلال معرفی روی داده نه نسبت به خود کنسول , و من امیدوارم مایکروسافت این تفکر رو در E3 عوض کنه.

Sundberg کار استودیوی آوالانچ رو برای مدت زمانی کوتاه روی Xbox one تایید و اضافه کرده:

"برداشت ما از نگاه اول تا نمایش عمومی اخیر مثبت بوده , این یک قطعه جالب توجه و پر قدرت از سخت افزاره که کمک میکنه تا بازیهای ما خارق العاده به نظر برسن"

Just Cause dev has worked with ‘impressive’ Xbox One for some time | VG247

گفتم الان میگی 4 تا XBOX ONE می خری..!!!
:|
بیا خودم یک ماه میدم بهت بازی کن..
اصلا خوشم نمیاد که بدرفتاری کنم و اخطار دریافت کنم ( این پستم میدونم پاک میشه ) ولی عملا طرف صحبتم نه شما بودی نه x1 فنها فقط داشتم ابراز احساسات میکردم نسبت به این بازی.

الان این کجاش تعریف بود ؟ طرف گفت باید تا E3 صبر کنید امیدواره که مایکرو یه حرکتی بزنه .

مثل اینکه یادتون رفته سونی قوی ترین سیستم cloud رو در اختیار داره (gaikai) . هنوز مونده کارایی که میخواد باش انجام بده .

:)) =))

متاسفانه چه خوشتون بیاد چه نیاد مایکروسافت یکی از شرکت های پیشرو در Cloud Computing اه

windows-azure.jpg

بر طبق گفته ها Windows Azure با Xbox One مچ می شه

جالبه بدونی سونی و gaikai اصلا در cloud computing حرف برای گفتن ندارن، بزرگان این صنعت در حال حاضر شرکت هایی مثل google,microsoft,amazon,at&t,vmware,openstack,salesforce,verizon,cisco,citrix,.... ان، تازه باز بین این ها هر کدوم در عرصه های خاص فعالیت می کنن برای مثال cisco در بخش سخت افزاری بیشتر فعالیت داره تا نرم افزاری بر عکس vmware

کلا من نمی دونم gaikai رو شما چی فرض کردید اما gaikai یک سیستم cloud gaming نسبتا ساده بود که برای رقابت با onlive اومده بود که اولای کارشم سونی خریدش،از سرویس های گوگل هم استفاده می کرد و چیزی ابداعی از خودش نداشت، شرکتی که کمتر 5 سال از تاسسیس می گذره چجوری توی بازیسنتر می شه قوی ترین سیستم cloud خدا داند

این cloud در زمینه گیم کلا چیز به درد نخوری هست:d. حالا چه مال مایکروسافت باشه چه سونی.
قوی ترین شرکت در این زمینه همون on live بود که ورشکست شد رفت پی کارش.برای استفاده درست از cloud توی گیم یه اینترنت حداقل 20 مگابایتی نیاز هست.

از کی تاحالا یک شرکت 200-300 میلیون دلاری شد قویترین سیستم cloud !

ﺑﻌﺪ ﻛﻲ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻧﻆﺮﻳﻪ اﻱ ﺭﻭ ﺩاﺩﻩ. ?!

The Gaikai Affiliate Network was launched on June 2, 2011[SUP][/SUP] reaching over 10 million monthly active users by late 2011

مطمئن باش سونی 380 میلیون دلار الکی پرداخت نکرده.خیلی از شرکت ها باش قرارداد بستند و دامنه فعالیت هاش بسیار گسترده اس ،از فیس بوک گرفته تا LED های هوشمند سامسونگ...

اگه جاست کاز 3 تنها برای ایکس 1 منتشر بشه ( اینو با تمام پی اس فن بودنم میگم ) به مدت 3 روز یه ایکس 1 از یکی از دوستان میگیرم که فقط اینو بازی کنم ! چون عاشق بازیشم !

جسارت نشه ها اما بارزی سری Just case 2 رو pc با بالاترین قدرت گرافیکی مضخرف ترین بازی عمرم بود با چتر اامدم پایین Texturse بسیار ضعیف محیط Very low رو که دیدم بازی رو Shift Delet کردم....

متاسفانه اکثرا فقط در حال حاظر رو میبینین و چشم داشتی به اینده های دور ندارن..به فرض مثال تو e3 یه چیز شاخ رو کنن با گرافیک بالا ولی ایا این کنسول با این سخت افزار به مراتب 30 40 درصد ضعیفتر از سونی ، تا 5 سال دیگه هم میتونه دوام بیاره و رقابت کنه ؟

مشخصا به شخصه اگر ایرادی می گیرم به سخت افزار کنسول برای این نیست که الان e3 بیاد مایکروسافت تو بازی از لحاظ به چالش کشیدن سخت افزار نتونه رقابت کنه با سونی ، اتفاقا نظره من کاملا برعکسه..در حال حاظر میتونه خیلی خوب رقابت کنه ولی تفاوت سخت افزاریشون در سال های اینده و حداقل 2 3 سال بعد نمایان خواهد شد.

البته امیدوارم در e3 بازی های خوبی رو چاشنی ایکس باکس وان کنه و خیلی رو کینکت زوم نکنه.

جسارت نشه ها اما بارزی سری Just case 2 رو pc با بالاترین قدرت گرافیکی مضخرف ترین بازی عمرم بود با چتر اامدم پایین Texturse بسیار ضعیف محیط Very low رو که دیدم بازی رو Shift Delet کردم....
همین الان فهمیدم دستت به جعبه ی بازی هم نخورده, چه برسه به اینکه رو بالاترین قدرت گرافیکی بازی کرده باشی! مرد حسابی محیط بازی بد بود؟ بد بود؟ Realy؟

متاسفانه اکثرا فقط در حال حاظر رو میبینین و چشم داشتی به اینده های دور ندارن..به فرض مثال تو e3 یه چیز شاخ رو کنن با گرافیک بالا ولی ایا این کنسول با این سخت افزار به مراتب 30 40 درصد ضعیفتر از سونی ، تا 5 سال دیگه هم میتونه دوام بیاره و رقابت کنه ؟

مشخصا به شخصه اگر ایرادی می گیرم به سخت افزار کنسول برای این نیست که الان e3 بیاد مایکروسافت تو بازی از لحاظ به چالش کشیدن سخت افزار نتونه رقابت کنه با سونی ، اتفاقا نظره من کاملا برعکسه..در حال حاظر میتونه خیلی خوب رقابت کنه ولی تفاوت سخت افزاریشون در سال های اینده و حداقل 2 3 سال بعد نمایان خواهد شد.

البته امیدوارم در e3 بازی های خوبی رو چاشنی ایکس باکس وان کنه و خیلی رو کینکت زوم نکنه.
نمیدونم چرا ناخود آگاه یاد این نسل افتادم که متعصبین سونی گفته بودن که ایکس باکس از لحاظ گرافیکی در آخر این نسل هیچ حرفی برای گفتن نداره ولی همگی دیدیم که با وجود بازی هایی همانند فورزا هورایزون و هیلو 4 و گیرز جاجمنت کاملا نشون داده شد که تمامی این صحبت ها فقط در حد حرف بود ..........این نسل هم هر دو کنسول از لحاظ قدرت گرافیکی فرق چندانی با هم ندارن ................

حالا یه طور می گن Cloud و Gaikai انگار هر کی یه اینترنت 20 مگابایتی زیر دستشه. خدا رو شکر کنین همین بازی سنتر باز میشه. فن بازیتون رو می تونین به قسمت Ram کنسول انتقال بدین :|

تنها بازی که پیشنهاد میشه بری بازی کننی tlou ( باید 10 روز فکر کنم وایسی ) به اون میگن بازی نه به هیلو ( البته هیلو هم بازی خوبیه ولی جولو tlou از هیچ نظر حرفی برای گفتن نداره )

:| آخه نیازی به حرف نداره!

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا ناخود آگاه یاد این نسل افتادم که متعصبین سونی گفته بودن که ایکس باکس از لحاظ گرافیکی در آخر این نسل هیچ حرفی برای گفتن نداره ولی همگی دیدیم که با وجود بازی هایی همانند فورزا هورایزون و هیلو 4 و گیرز جاجمنت کاملا نشون داده شد که تمامی این صحبت ها فقط در حد حرف بود ..........این نسل هم هر دو کنسول از لحاظ قدرت گرافیکی فرق چندانی با هم ندارن ................

تنها بازی که پیشنهاد میشه بری بازی کننی tlou ( باید 10 روز فکر کنم وایسی ) به اون میگن بازی نه به هیلو ( البته هیلو هم بازی خوبیه ولی جولو tlou از هیچ نظر حرفی برای گفتن نداره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or