سازنده ی Spilt/Srcond یک بازی Racing جدید میسازد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

blackrocklogoa.jpg

استدیوی معروف Black Rock در صدد این است که بازی جدیدی در ژانر Arcade Racing بسازد

سازنده ی عناوین معروفی چون Split/Second ، Pure و سری Moto GP در نظر دارد تا یک بازی جدید و رونمایی نشده در سبک مورد علاقه ی خود یعنی Arcade Racing تولید کند .

البته هنوز اطلاعات بیشتری در این مورد در دسترس نیست . این استدیو برای ساخت بازی جدید خود به دنبال یک Game Designer است .

این بازی برای 2 کنسول 360 و PS3 تولید خواهد شد . به هر حال احتمال این نیز وجود دارد که این بازی ادامه ای بر عنوان موفق قبلی این استدیو یعنی Split/Second باشد .

منبع

• Like
Reactions: VahiD_ST
بازی Spilt/Srcond که یه افتضاح به تمام معنا بود واقعا افتضاح بود . تعجب میکنم بعضی ها میگن بازی خوبی بود ! بازی که هیچ خلاقیت و جذابیتی نداشت یه سری حرکته تکراری و مزخرف با فیزیک افتضاح و گیم پلی افتضاح تر و ماشین های که 4 متر از دوربین فاصله داشت و هیچ داستان هم که نداشت دقیقا منو یاد بازیهای نچندان موفق پلی استیشن 1 مینداخت ... به نظر من بهتره عنوان دیگه ای نسازه چون فقط یه سری دی وی خام رو حروم میکنه با رایت این بازی ...
من نمیدونم شما بر چه اساس به SC میگین مضخرف.
اگه نمیدوستی حالا بدون گیم پلی این بازی نکات نوآورانه ای هم داشت. مثل همون مسابقاتی که هلیکوفتر:d میوفتد دنبال آدم که واقعا هیجانش بالا بود. در ضمن گرافیک بازی هم بهترین در نوع خودش بود.

راستی از کی تا حالا بازیهای Driving داستان میخوان؟ مثلا یه پسره که عاشق دختره شده واسه اینکه بهش برسه میره تو مسابقات غیر قانونی Race شرکت میکنه!!!!!:p

بازی Spilt/Srcond که یه افتضاح به تمام معنا بود واقعا افتضاح بود . تعجب میکنم بعضی ها میگن بازی خوبی بود ! بازی که هیچ خلاقیت و جذابیتی نداشت یه سری حرکته تکراری و مزخرف با فیزیک افتضاح و گیم پلی افتضاح تر و ماشین های که 4 متر از دوربین فاصله داشت و هیچ داستان هم که نداشت دقیقا منو یاد بازیهای نچندان موفق پلی استیشن 1 مینداخت ... به نظر من بهتره عنوان دیگه ای نسازه چون فقط یه سری دی وی خام رو حروم میکنه با رایت این بازی ...

من نمیدونم شما بر چه اساس به SC میگین مضخرف.
اگه نمیدوستی حالا بدون گیم پلی این بازی نکات نوآورانه ای هم داشت. مثل همون مسابقاتی که هلیکوفتر:d میوفتد دنبال آدم که واقعا هیجانش بالا بود. در ضمن گرافیک بازی هم بهترین در نوع خودش بود.

راستی از کی تا حالا بازیهای Driving داستان میخوان؟ مثلا یه پسره که عاشق دختره شده واسه اینکه بهش برسه میره تو مسابقات غیر قانونی Race شرکت میکنه!!!!!:p
نظرات متفاوت هست زیاد سخت نگیرید هر کی با یه سبک حال میکنه ;)

نظرات متفاوت هست زیاد سخت نگیرید هر کی با یه سبک حال میکنه ;)
حرف شما درسته اما حال نکردن با یه سبک دلیل نمیشه که بری داخل تاپیک بازی و اونجا جلوی طرفدارانش بد و بیراه به بازی بگی ;)

خطاب به مخالفین بازی :d: اگه بازی افتضاحه و حتی ارزش یه دی وی دی 9 رو هم نداره پس برای چی میای تو تاپیکش وقت خودت و ما رو میگیری ؟:-/

• Like
Reactions: Bayonetta
حرف شما درسته اما حال نکردن با یه سبک دلیل نمیشه که بری داخل تاپیک بازی و اونجا جلوی طرفدارانش بد و بیراه به بازی بگی ;)

خطاب به مخالفین بازی :d: اگه بازی افتضاحه و حتی ارزش یه دی وی دی 9 رو هم نداره پس برای چی میای تو تاپیکش وقت خودت و ما رو میگیری ؟:-/
اتفاقآ فروم برای همین صحبتها هست ! :دی اگه قرار باشه توی هر تاپیک همه بیان فقط به به و چه چه کنن که اسمش مکان گفتگو و بحث نمیشه !

اتفاقآ فروم برای همین صحبتها هست ! :دی اگه قرار باشه توی هر تاپیک همه بیان فقط به به و چه چه کنن که اسمش مکان گفتگو و بحث نمیشه !
منم امروز به یکی از رفیقام همینو گفتم :d
اما خوب فروم جای گفتگوی درستو حسابیه ( با دلیل نه همینطوربزنی تو سر بازی یا ازش تعریف کنی)
این رفیقمون فقط گفته بازی افتضاحه . گرافیکش بد بود ( اخه کجا گرافیکش بد بود ؟؟؟؟ ) فیزیک افتضاح بود !!!! . ماشین از دوربین 3 4 متر دور بود :-o
ایرادهای بنی اسرائیلی گرفت از بازی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or