سازنده ی Spilt/Srcond یک بازی Racing جدید میسازد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

blackrocklogoa.jpg

استدیوی معروف Black Rock در صدد این است که بازی جدیدی در ژانر Arcade Racing بسازد

سازنده ی عناوین معروفی چون Split/Second ، Pure و سری Moto GP در نظر دارد تا یک بازی جدید و رونمایی نشده در سبک مورد علاقه ی خود یعنی Arcade Racing تولید کند .

البته هنوز اطلاعات بیشتری در این مورد در دسترس نیست . این استدیو برای ساخت بازی جدید خود به دنبال یک Game Designer است .

این بازی برای 2 کنسول 360 و PS3 تولید خواهد شد . به هر حال احتمال این نیز وجود دارد که این بازی ادامه ای بر عنوان موفق قبلی این استدیو یعنی Split/Second باشد .

منبع

• Like
Reactions: VahiD_ST
من هر وقت اومدم بگم فلان بازی تایید بشه شیرینی میدیم، بازی کلا نیست و نابود شد :( سر Mirror's Edge گفتم که کلا هیچ خبری نیست ازش میترسم اینبارم بگم اینم کلا منفجر بشه IPـیش :(

من نمی دونم چرا نمی تونم بازیهای این شرکت رو خوب هضم کنم! به خصوص دو بازی اخیر Split/Second ، Pure که SS رو 20 دقیقه بازی نکردم! همزمان BLUR اومد که خیلی باهاش حال کردم! از نظر من زیاد گیم پلی SS تنوع نداشت و نمی تونست خوب هیجان رو القا کنه!
در کل امیدوارم بازی بعدی Black Rock بازی بدون نکته ضعف باشه!

به احتمال زیاد Split/Second نیست ، چون بعد از Pure هم با اینکه میانگین بالایی داشت و بازی خوبی بود ولی ادامه نداشت ، احتمال میدم اینم یه IP جدید باشه

پ.ن: فردین تو کلا حرف نزن :دی من خیلی هوس Mirror's Edge 2 رو کردم :((

بازی Spilt/Srcond که یه افتضاح به تمام معنا بود واقعا افتضاح بود . تعجب میکنم بعضی ها میگن بازی خوبی بود ! بازی که هیچ خلاقیت و جذابیتی نداشت یه سری حرکته تکراری و مزخرف با فیزیک افتضاح و گیم پلی افتضاح تر و ماشین های که 4 متر از دوربین فاصله داشت و هیچ داستان هم که نداشت دقیقا منو یاد بازیهای نچندان موفق پلی استیشن 1 مینداخت ... به نظر من بهتره عنوان دیگه ای نسازه چون فقط یه سری دی وی خام رو حروم میکنه با رایت این بازی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or