ساخت Turok 2 كنسل شد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Turok_2008.jpg

طبق گفته هاي منبع Kotaku ساخت بازي Turok 2 كنسل شده است. اين بازي هيچ وقت به صورت رسمي معرفي نشد اما سال پيش EGM اعلام كرده بود كه قسمت دوم در حال ساخت است.

Propaganda Games استوديو سازنده بازي كه چندين سال پيش IP اين بازي را خريده بود به دلايل بحران مالي ساخت بازي را كنسل كرد. اين استوديو كه متعلق به بخش سرگرمي هاي Disney است مدتي پيش 70 نفر از خدمه خود را اخراج كرد و به همين دليل ساخت اين بازي كنسل شد.

Propaganda Games غير از Turok 2 در حال ساخت يك بازي ديگر بوده است كه ساخت اين بازي همچنان ادامه دارد و هنوز اگهي براي شغل در سايت انها براي اين بازي وجود دارد. Steve Wadsworth مدير Walt Disney Internet Group اعلام كرده است كه انها به دنبال راهي براي افزايش ميزان سود دهي خود هستند. و در كنار اين اخراج ها خدمه جديدي استخدام نمي كنند.

من به شخصه اصلآ از این بازی خوشم نیومد.

هر وقت هم خواستم بازیش کنم اصلآ دلم براش گرم نمیشد(یعنی رغبتی برای ادامش نداشتم).

ممنون کسری جان.

من نمیدونم این دیگه چه چیزیه مد شده که واسه هر بازی باید ادامه بسازن!! بعضی وقتا بازی ادامه پیدا نکنه سنگینتره.

البته فک نکنم مد باشه این کار ار قدیم بوده

من به نظر کسی کار ندارم ولی در مجموع بازیه خیلی خوبی بود امیدوارم که ادامه داشته باشه

بستگی داره قشنگی رو تو چی ببینی
شاید جدیدا گیم پلی مضخرف -گرافیگ خارق العاده(:sick:)-و باگهای منفجر کننده
و مخصوصا داستانش که فکر کنم اصلا نداشت -چیز قشنگی بوده:-"

کلاچند ساعتی که نشستم پای این بازی عمرم رو هدر دادم

1 ساعت نشستیم بازی کردیم شد ، اصراف در انرژی جسمی (از جمله وارد شدن فشار زیاد به کمر هنگام نشستن روی صندلی یا مبل که به مرور زمان منجر به دیکس کمر و درد های مشابه میشه) ، هدر رفتن وقت ، بالا رفتن هزینه ی برق منزل و اصراف در انرژی برق کشور ، خطر 3 چراغ شدن کنسول هنگام بازی کردن در طی اون 1 ساعت ، هدر رفتن بیهوده باطری کنترل ، و از جمله ضعیف شدن چشم و راه رفتن روی اعصاب از جمله ویژگی های مفید این بازی در طی اون 1 ساعت بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or