ساخت Resistance بعدي در دست Insomniac نيست

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
resistance-3.jpg

PS3 در اوايل عمر خود به محركي احتياج داشت تا وارد عرصه شود و جايگاه خود را از دست ندهد ، چيزي كه شايد بتواند مقابل HALO قد علم كند. Insomniac با بازي اول شخص خود يعني Resistance تا حدودي توانست خلاء يك FPS را براي اين كنسول نو پا در آن زمان پر كند.

طي مصاحبه اي جديد با كارگردان R3 آقاي Marcus Smith اذعان داشتند كه احتمال ساخت شماره ي 4 بعد از عرضه ي Resistance 3 توسط Insomniac بسيار كم است.

" من كاملا ميتوانم اين رو ببينم ، استديوي Nihilistic همين حالا مشغول كار برروي يك بازي [Resistance] براي Vita است ، كه به نظر من خيلي عالي خواهد بود و ما احترام زيادي براي اونها به عنوان سازنده قائل هستيم. استديو Sony Bend هم Resistance Retribution را براي PSP ساخت. ما جاهاي بسياري براي رفتن داريم براي همين مطمئن هستم كه اين بازي به دست سازنده هاي ديگري سپرده ميشود. همچنين مطمئن هستم كه سوني بازي رو به دست سازنده اي خوب ميسپارد ، استديويي كه بازي را خراب نكند. Insomniac سازنده ي بسيار توانايي است ، اونها مدت طولاني با ما كار كردند ،ساخت سه شماره از عنوان Resistance را بر عهده داشتند كه هم از نظر فني و هم از نظر محتواي داستاني بسيار عالي بوده. قطعا ما دوست داريم در آينده دوباره همكاري كنيم ، هيچ كس فكري به غير از اين در سر ندارد."

Resistance3 اوايل سپتامبر برروي PS3 عرضه ميشود. اينطور كه به نظر مي آيد Resistance : Burning Skies در زمان عرضه ي Vita براي اين كنسول دستي عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
البته همه چیز فعلا اما و اگر هست، ضمن اینکه سونی کماکان با Ins برای ساخت بازی انحصاری همکاری میکنه و خود Ins هم گفته از این همکاری خیلی راضی هستن و حتما ادامه میدنش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or